Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω και εγω ενα εξωτερικο για backup των αρχειων μου,απλα δεν θελω να κουβαλαω πολλα "τσουμπλεκια":-D μαζι μου καθημερινα

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εχω και εγω ενα εξωτερικο για backup των αρχειων μου,απλα δεν θελω να κουβαλαω πολλα "τσουμπλεκια":-D μαζι μου καθημερινα

Με την καταλληλη τσαντα ειναι ολα μια χαρα....εξαλου δεν τον κουβαλαω παντα μαζι μου....

Δημοσ.

καλημερα,τωρα που επιασαν οι ζεστες βλεπω με τον core temp θερμοκρασιες 55-60 βαθμους στο μηχανημα μου με πλοηγηση στο ιντερνετ,να αρχισω να ανυσυχω; :fear:

Δημοσ.
καλημερα,τωρα που επιασαν οι ζεστες βλεπω με τον core temp θερμοκρασιες 55-60 βαθμους στο μηχανημα μου με πλοηγηση στο ιντερνετ,να αρχισω να ανυσυχω; :fear:

Και εμενα καμια φορα μου ανεβαζει τοσο, αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας. Αυτην την στιγμη παντως εχω 46 και το μηχανακι ειναι ανοιχτο 3 ωρες εχω ανοιχτα chrome και msn

Δημοσ.
καπου εκει ειμαι και εγω,αλλα οπως ειπε και ο κωστας δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας
Δημοσ.
καπου εκει ειμαι και εγω,αλλα οπως ειπε και ο κωστας δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,λεω παντως να ψαξω για καμμια βαση λογω καλοκαιριου:-)

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας,λεω παντως να ψαξω για καμμια βαση λογω καλοκαιριου:-)

Δημοσ.

για μενα,βρες κατι με μεγαλη διαμετρο ανεμιστηρα!Με τα μικρα ισως να μην δεις και καμια τρελη διαφορα γι αυτο στο λεω!

Δημοσ.

για μενα,βρες κατι με μεγαλη διαμετρο ανεμιστηρα!Με τα μικρα ισως να μην δεις και καμια τρελη διαφορα γι αυτο στο λεω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

και φυσικα θα μας πει μην την παρει και την σηκωσει:-D:-D:-D επειδη δεν εχω το λαπτοπ κοντα μου η "μαμα"μπαταρια ποσα mah ειναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...