Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ στα χέρια μου σήμερα, μου ήρθε μετά από 10 μέρες!!! Φαίνετε αρκετά γρήγορο, όταν περάσω κάποια προγράμματα θα δίξει καλύτερα!!

εμένα που μου ζητάει να κάνω recovery dvd 3 παρακαλώ και δεν έχω εξωτερικό usb drive για πείτε καμιά ιδέα πως να κάνω back up το λειτουργικό;

Τελικά έκανες Backup; Αν ναι με ποιό πρόγραμμα; Ούτε εγώ έχω εξωτερικό DVD-WR και ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα να κάνω Backup!!

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν υπαρχει αλλος τροπος για να κανεις recovery dvd και ειναι απαραιτητο να υπαρχουν τα dvd για παν ενδεχομενο,ασχετο με το backup

Δημοσ.

Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει κάποιον τρόπο για back up. Χαζό δεν είναι σε netbook να μην υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις back up το Λειτουργικό σε usb; Το ψάχνω και αν βρώ κάτι εδώ είμαστε. Αυτή η θηκούλα http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Acer-Aspire-One-200-751-751H-1410-1810T-Sleeve-Case-/200438628500?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_LaptopAccessories_LaptopCasesBags&hash=item2eab12c094 τί σας λέει; Την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

Δημοσ.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχω βρει κάποιον τρόπο για back up. Χαζό δεν είναι σε netbook να μην υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις back up το Λειτουργικό σε usb; Το ψάχνω και αν βρώ κάτι εδώ είμαστε. Αυτή η θηκούλα http://cgi.ebay.co.uk/NEW-Acer-Aspire-One-200-751-751H-1410-1810T-Sleeve-Case-/200438628500?cmd=ViewItem&pt=UK_Computing_LaptopAccessories_LaptopCasesBags&hash=item2eab12c094 τί σας λέει; Την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;

Βρες ενα εξωτερικο dvd-rw να κανεις την δουλεια σου.....οσον αφορα σε μεταφορα εχω κατι τετοιο και ειμαι μια χαρα, γιατι βαζω και ολα τα παρελκομενα http://bprice.pstatic.gr/2/0/0/1/2/16394050.jpg

---------- Προσθήκη στις 14:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:59 ----------

Παρεπιπτοντως εχω ενα προβληματακι.....κανοντας update σε νεοτερη εκδοση των drivers της ati, δεν μου ανοιγει πλεον το ccc.....μου βγαζει μυνημα the currently active gpu is not supported. Δοκιμασα unistall και εν νεου παλι install αλλα τιποτε....

Δημοσ.
εγω φιλε μου πηρα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330670&u=LG-GP08NU20-SUPER-MULTI-PORTABLE-SLIM-DVD-REWRITER-BLACK και ησυχασα
Δημοσ.

Μια θυρα χρησιμοποιεις ή δυο? Γιατι οταν πηγα να παρω και εγω μου ειπε ο πωλητης του multirama οτι θα πιασει 2 θυρες usb....δεν προτεινεται να δουλευει με την μια....και ετσι χρησιμοποιω το μεγαλο εξωτερικο που εχω για να μην εκανα καμια ζημια στο ferrari....

Δημοσ.

2 θυρες usd χρησιμοποιω,στο manual του lg γραφει οτι δουλευει καλυτερα με τις 2 λογω οτι παιρνει πιο πολυ ρευμα,δεν το εχω δουλεψει ποτε με 1,αλλωστε το πηρα μονο για να κανω κανενα φορματ στο msi που ειχα,και για να φτιαξω τα recovery στο acer.γενικα δεν το δουλευω,αν θελω κατι να κανω παιζω συνηθως η με τον επιτραπεζιο η με το vaio,ζητημα ειναι αν το δουλεψα 3-4 φορες στο msi και μονο μια στο acer

Δημοσ.

Επικοινώνησα σήμερα με την acer η παραγγελία των DVD ERECOVERY κοστίζει 50 €. Μάλλον δεν βλέπω να γλυτώνω την αγορά εξωτερικού dvd rw. Βέβαια βρήκα οδηγίες για την δημιουργία usb με τα windows 7 64 bit αλλά φοβάμαι να ξεκινήσω την διαδικασία μήπως καταστρέψω τα κρυφά partition επαναφοράς. Είναι κάποιος που έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση windows 7 64bit χωρίς τα διαφημιστικά προγράμματα που έχει το aceraki μας; Κι αν ναι βλέπει μεγάλη διαφορά στην απόδοση;

Δημοσ.
Επικοινώνησα σήμερα με την acer η παραγγελία των DVD ERECOVERY κοστίζει 50 €. Μάλλον δεν βλέπω να γλυτώνω την αγορά εξωτερικού dvd rw. Βέβαια βρήκα οδηγίες για την δημιουργία usb με τα windows 7 64 bit αλλά φοβάμαι να ξεκινήσω την διαδικασία μήπως καταστρέψω τα κρυφά partition επαναφοράς. Είναι κάποιος που έχει κάνει καθαρή εγκατάσταση windows 7 64bit χωρίς τα διαφημιστικά προγράμματα που έχει το aceraki μας; Κι αν ναι βλέπει μεγάλη διαφορά στην απόδοση;

εχω κανει εγω αλλα ειναι σε δισκο 7200..μεγαλη διαφορα δεν θα δεις αλλα ειναι και ψυχολογικο το να μην βλεπεις ολες της σαβουρες που εχει μεσα.

Δημοσ.

απο drivers τους βρηκε ολους;για τα πληκτρα με το f1-2-4-5 κλπ ποιους πρεπει να κατεβασεις;

Δημοσ.
απο drivers τους βρηκε ολους;για τα πληκτρα με το f1-2-4-5 κλπ ποιους πρεπει να κατεβασεις;

τους drivers τους εχει μεσα το netbook αν το βαλετε να εμφανιζει τα κρυφα αρχεια ειναι μεσα στο c: στο φακελο DVR αν θυμαμαι καλα..η καπως ετσι.

για τα πληκτρα f1 f2 f3 κτλ ειναι εδω στο site της acer

και κατεβαζεται το Application/LaunchManager

acerp.png

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε,θα βαλω τον "μαμα"δισκο στην ακρη να υπαρχει και θα του βαλω ενα 320 με καθαρη εγκατασταση:-)

Δημοσ.
ευχαριστω φιλε,θα βαλω τον "μαμα"δισκο στην ακρη να υπαρχει και θα του βαλω ενα 320 με καθαρη εγκατασταση:-)

κι εγω ετσι εκανα..τον εχω στην ακρη σε περιπτωση που γινει τπτ στα windows που εχω τωρα επειδη ειναι σπασμενα :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...