Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εμένα που μου ζητάει να κάνω recovery dvd 3 παρακαλώ και δεν έχω εξωτερικό usb drive για πείτε καμιά ιδέα πως να κάνω back up το λειτουργικό;

Οπως ειναι διαμορφωμενο το backup της Acer μαλλον θα χρειαστεις εξωτερικο dvd-rw. Εγω εχω και το εκανα.

• Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εγω του πηρα την βαση της akasa που ειναι για netbooks (μονο 10 ευρωπουλα) εχει εναν ανεμιστηρα απο κατω ο οποιος δεν κανει ιδιατερο θορυβο. Τωρα βεβαια δεν τον δουλευω αλλα το εχω πανω για λογους εργονομιας και κυριως επειδη το παιρνω και στο κρεβατι να το εχω πανω σε σταθερη επιφανεια. Απο το multirama την προμηθευτηκα και ζηλεψε και ο αδελφος μου (acer D250) και του πηρα μια και αυτου:-)
θα παω να την δω κωστα

ρε παιδιά από αυτονομία πώς τα παέι το συγκεκριμένο;

εγώ έχω μια αρχαιολογία asus eepc 900, το οποίο όμως (με άλλη μπαταρία που αγόρασα) κρατάει αρκετές ώρες όταν πάω ταξίδια.

με το acer αυτό θα μπορώ να βλέπω καμιά ταινία ή θα κλείενηει πάνω στη μία ώρα;

μου βγαζει 3.15 ωρες με wifi και σερφαρισμα
Δημοσ.
δυσκολο δεν ειναι,ανοιγεις το μεγαλο καπακι με τις 3 βιδες και την περνας στο ελευθερο slot,απλα προσεξε να μπει με την εγκοπη και οταν την πατησεις να ακουσεις το "κλικ"εβαλα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553560&u=APACER-SO-DIMM-DDR2-2GB-PC6400-800MHZ-CL5 αν βρω βιντεακι στο youtube θα το ανεβασω,την καλημερα μου σε ολους:-)
ωραια,αυριο θα την εχω,πιστευω να τα καταφερω,μια ερωτηση τωρα:rolleyes:αν θελω καποια στιγμη να βαλω μεγαλυτερο σκληρο ο τυπος που φοραει ειναι αυτος; http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&category2=2.5
Δημοσ.

Ναι αυτος ο τυπος ειναι, αν και θα σου προτεινα να επαιρνες εναν εξωτερικο για να εχεις και backup τα δεδομενα σου. Εγω αγορασα αυτον που ταιριαζει γαντι με το μηχανακι μας http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303527&u=WESTERN-DIGITAL-WDBAAA5000ARD-EESN-MY-PASSPORT-ESSENTIAL-500GB-REAL-RED

Δημοσ.

εχω εξωτερικο για backup αλλα εχω πολλες φωτο-βιντεο-μουσικη και ταινιες και ειμαι σχεδον στο οριο για αυτο λεω να του βαλω ενα 320,να σε ρωτησω βλεπω αλλοι να ειναι sata και αλλοι sata2 ποιον να επιλεξω καλυτερα;ευχαριστω

Δημοσ.
εχω εξωτερικο για backup αλλα εχω πολλες φωτο-βιντεο-μουσικη και ταινιες και ειμαι σχεδον στο οριο για αυτο λεω να του βαλω ενα 320,να σε ρωτησω βλεπω αλλοι να ειναι sata και αλλοι sata2 ποιον να επιλεξω καλυτερα;ευχαριστω

Μαλλον και με τον sata2 δεν θα εχεις προβλημα....απλα ειναι πιο βελτιστοποιημενο απο το sata.

Δημοσ.
ωραια,αυριο θα την εχω,πιστευω να τα καταφερω,μια ερωτηση τωρα:rolleyes:αν θελω καποια στιγμη να βαλω μεγαλυτερο σκληρο ο τυπος που φοραει ειναι αυτος; http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%D3%CA%CB%C7%D1%CF%D3+%C4%C9%D3%CA%CF%D3&category2=2.5

εγώ του έχω βάλει αυτόν εδώ αλλά είναι λίγο θορυβώδες

Δημοσ.

καλά είναι εφόσον η αλλαγή θα γίνει να πας σε ένα δίσκο με 7.200 rpm. και όχι 5.400 rpm. όπως είναι αυτός που λες. :-)

Δημοσ.
O 7200 θα εχει καποιο αντικτυπο στην αυτονομια.....

δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο αλλά πολύ πιθανό, αλλά και πάλι ας μιλάμε για κανένα τέταρτο το πολύ! και το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις καλύτερες ταχύτητες

Δημοσ.
δεν πρόσεξα κάτι τέτοιο αλλά πολύ πιθανό, αλλά και πάλι ας μιλάμε για κανένα τέταρτο το πολύ! και το μόνο σίγουρο είναι πως έχεις καλύτερες ταχύτητες

Για να βαζουν ολοι κατασκευαστες 5400 κατι θα ξερουν παραπανω....μιας και η διαφορα τιμης ειναι ελαχιστη...

Δημοσ.

δεν ξερω μπορει να λεω και βλακεια αλλα μηπως ο 7200 κανει πιο πολυ θορυβο απο εναν 5400;και κατι ακομα drivers θα μου βρουν ολους τα 7 στον καινουργιο δισκο;υπαρχουν καποιοι που πρεπει να βαλω εγω;πχ για τα πληκτρα f1 f2 f3 κλπ ποιους πρεπει να περασω;

Δημοσ.

και θορυβο και δονησεις παραπανω θα χεις και θα σου κοβει ενα 10% της αναμονης και θα ζεσταινεται αρκετα παραπανω ειδικα το καλοκαιρι και σε τοσο μικρο σασι.

αντε να πεσουν οι τιμες στους SSD για να δουμε ταχυτητα.

Δημοσ.

μαλιστα...οποτε παω για 5400,ευχαριστω ολους για την ενημερωση:-)δυστυχως ακομα οι ssd ειναι πανακριβοι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...