lagoudakis Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 σιγα βρε..πηραμε και το καφεδακι μας και ολα μια χαρακαλοριζικο και μακρυα απο το σερβις τις acer!!!!μολις του περασα και μια μνημουλα 2g και ειναι μια χαρα το μηχανακι με 4g:-)
isay Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 σιγα βρε..πηραμε και το καφεδακι μας και ολα μια χαρακαλοριζικο και μακρυα απο το σερβις τις acer!!!!μολις του περασα και μια μνημουλα 2g και ειναι μια χαρα το μηχανακι με 4g Με το μήνυμα σου φαίνονται τα καλά των fora. Αν προσεγγίσεις το θέμα σου με σεβασμό, κάποιος θα σε βοηθήσει και σχεδόν ανέξοδα. Lagou ευγε
kostasfalcon Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 Δημοσ. 24 Απριλίου 2010 σιγα βρε..πηραμε και το καφεδακι μας και ολα μια χαρακαλοριζικο και μακρυα απο το σερβις τις acer!!!!μολις του περασα και μια μνημουλα 2g και ειναι μια χαρα το μηχανακι με 4g:-) Αντε 4αρης και εσυ......
lagoudakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Αντε 4αρης και εσυ...... καλα πιο πολυ ετσι την εβαλα για να μην μενει κενο το slot:-)αν και με την χρηση που του κανω δεν ηταν και απαραιτητη,μια χαρα τραβαγε και με τα 2,μου λεει οτι εχω 4g αλλα usable 3,75 ειναι σωστο αυτο; βεβαια και στο sony vaio που εχει 4 απο την "μανα του"μου γραφει usable 3,68 ενω στον επιτραπεζιο 4 εχω 4 λεει,γιατι αυτες οι διαφορες;
kostasfalcon Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 καλα πιο πολυ ετσι την εβαλα για να μην μενει κενο το slot:-)αν και με την χρηση που του κανω δεν ηταν και απαραιτητη,μια χαρα τραβαγε και με τα 2,μου λεει οτι εχω 4g αλλα usable 3,75 ειναι σωστο αυτο; βεβαια και στο sony vaio που εχει 4 απο την "μανα του"μου γραφει usable 3,68 ενω στον επιτραπεζιο 4 εχω 4 λεει,γιατι αυτες οι διαφορες; Τραβαει μνημη η καρτα γραφικων......την Καλημερα μου
lagoudakis Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 α μαλιστα!!!thanks κωστα,και την καλημερα μου σε ολους ---------- Προσθήκη στις 11:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ---------- Με το μήνυμα σου φαίνονται τα καλά των fora. Αν προσεγγίσεις το θέμα σου με σεβασμό, κάποιος θα σε βοηθήσει και σχεδόν ανέξοδα. Lagou ευγεειμαι υπερ της αποψης αν μπορεις να δωσεις βοηθεια σε καποιον γιατι να μην το κανεις;καποια στιγμη καποιος εχει κανει το ιδιο για σενα η θα το κανειαυτο που μου την δινει στα φορα οταν βλεπω ανουσιες αντιπαραθεσεις και τσακωμους
olga1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 καλα πιο πολυ ετσι την εβαλα για να μην μενει κενο το slot:-)αν και με την χρηση που του κανω δεν ηταν και απαραιτητη,μια χαρα τραβαγε και με τα 2,μου λεει οτι εχω 4g αλλα usable 3,75 ειναι σωστο αυτο; βεβαια και στο sony vaio που εχει 4 απο την "μανα του"μου γραφει usable 3,68 ενω στον επιτραπεζιο 4 εχω 4 λεει,γιατι αυτες οι διαφορες;Γιαννη την εβαλες μονος σου την μνημη;ειναι δυσκολο;σε ρωταω για να το προσπαθησω ποια πηρες;
lagoudakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 δυσκολο δεν ειναι,ανοιγεις το μεγαλο καπακι με τις 3 βιδες και την περνας στο ελευθερο slot,απλα προσεξε να μπει με την εγκοπη και οταν την πατησεις να ακουσεις το "κλικ"εβαλα αυτη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553560&u=APACER-SO-DIMM-DDR2-2GB-PC6400-800MHZ-CL5 αν βρω βιντεακι στο youtube θα το ανεβασω,την καλημερα μου σε ολους
johnny_ser Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγώ απο την τρίτη το έχω παραγείλει απο κοτσόωολο μέσω της σελίδας τους και ακόμα να έρθει... τετάρτη είπαν θα το έχω... χίλιες φορές να πήγενα να το έπερνα απο το κατάστημα!! Μέχρι στιγμής είχα 2 notebook της Acer και δεν είχα κανένα πρόβλημα και τα δουλέυω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς βάσεις με ανεμιστήρες και διάφορα τέτοια! σε αυτό που έχω τώρα το μόνο πρόβλημα που αντιμετόπισα είναι οτι χάλασε η μπαταρία στο 5μηνο αλλα μου την αντικατεστησαν άμεσα και χωρίς προβλήματα! Το Ferrari One το φοβάμε και εγώ λίγο να πω την αλήθεια, όχι γιατί είναι Acer αλλά γιατί είναι netbook και φοβάμε μην ανεβάζει θερμοκρασίες ιδίος τώρα που καλοκαιριάζει!! Anyway!! Θα δίξει με τον καιρό!! Κάτσε να μου έρθει πρώτα!!
kostasfalcon Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Εγώ απο την τρίτη το έχω παραγείλει απο κοτσόωολο μέσω της σελίδας τους και ακόμα να έρθει... τετάρτη είπαν θα το έχω... χίλιες φορές να πήγενα να το έπερνα απο το κατάστημα!! Μέχρι στιγμής είχα 2 notebook της Acer και δεν είχα κανένα πρόβλημα και τα δουλέυω από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς βάσεις με ανεμιστήρες και διάφορα τέτοια! σε αυτό που έχω τώρα το μόνο πρόβλημα που αντιμετόπισα είναι οτι χάλασε η μπαταρία στο 5μηνο αλλα μου την αντικατεστησαν άμεσα και χωρίς προβλήματα! Το Ferrari One το φοβάμε και εγώ λίγο να πω την αλήθεια, όχι γιατί είναι Acer αλλά γιατί είναι netbook και φοβάμε μην ανεβάζει θερμοκρασίες ιδίος τώρα που καλοκαιριάζει!! Anyway!! Θα δίξει με τον καιρό!! Κάτσε να μου έρθει πρώτα!! Να μην το φοβασαι καθολου! δεν ανεβαζει θερμοκρασιες εγω εχω 40-45 στο σερφαρισμα. Απο ποτε φοβομαστε τις θερμοκρασιες γιατι κατι ειναι netbook?
johnny_ser Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Να μην το φοβασαι καθολου! δεν ανεβαζει θερμοκρασιες εγω εχω 40-45 στο σερφαρισμα. Απο ποτε φοβομαστε τις θερμοκρασιες γιατι κατι ειναι netbook? Με netbook δεν ασχολήθηκα και δεν δουλεψα ποτέ και δεν ξέρω τι παίζει!! Για τις θερμοκρασίες φοβάμαι γιατί λογικά θα είναι όλα στριμοχτά εκεί μέσα και μήπως δεν αερίζετε επαρκώς!! Μπορεί να σκέφτομαι και λάθος!! Αλλά όπως προείπα κάτσε να μου έρθει πρώτα...!!
lagoudakis Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 εμενα στο σερφαρισμα παιζει συμφωνα με το core temp στους 45-50 δεν νομιζω να εχει προβλημα,βεβαια τωρα που πιανει καλοκαιρι θα του παρω μια βαση για ψυχολογικους λογους κυριως
kostasfalcon Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 εμενα στο σερφαρισμα παιζει συμφωνα με το core temp στους 45-50 δεν νομιζω να εχει προβλημα,βεβαια τωρα που πιανει καλοκαιρι θα του παρω μια βαση για ψυχολογικους λογους κυριως Εγω του πηρα την βαση της akasa που ειναι για netbooks (μονο 10 ευρωπουλα) εχει εναν ανεμιστηρα απο κατω ο οποιος δεν κανει ιδιατερο θορυβο. Τωρα βεβαια δεν τον δουλευω αλλα το εχω πανω για λογους εργονομιας και κυριως επειδη το παιρνω και στο κρεβατι να το εχω πανω σε σταθερη επιφανεια. Απο το multirama την προμηθευτηκα και ζηλεψε και ο αδελφος μου (acer D250) και του πηρα μια και αυτου
karetsos Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 ρε παιδιά από αυτονομία πώς τα παέι το συγκεκριμένο; εγώ έχω μια αρχαιολογία asus eepc 900, το οποίο όμως (με άλλη μπαταρία που αγόρασα) κρατάει αρκετές ώρες όταν πάω ταξίδια. με το acer αυτό θα μπορώ να βλέπω καμιά ταινία ή θα κλείενηει πάνω στη μία ώρα;
Belial Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 εμένα που μου ζητάει να κάνω recovery dvd 3 παρακαλώ και δεν έχω εξωτερικό usb drive για πείτε καμιά ιδέα πως να κάνω back up το λειτουργικό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.