Προς το περιεχόμενο

Acer Ferrari One

altea6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι γνώμη έχετε για τον επεξεργαστή του (AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile L310 1.20 GHz) και την κάρτα του (ATI Radeon HD 3200 )?

Θέλω να πάω σε 11.6" και δεν έχω ιδέα απο AMD .

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 134
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε μου κι εγώ ψάχνω για 11.6" "λαπτοπακι". εφόσον είναι X2 μια χαρά θα παίζει, και η κάρτα VGA για 3D είναι super.

τώρα για games, τα βασικά μονο.

με χαλάει μονο που δεν έχει HDMI για να βλέπω HD στην TV

δελεαστικότατη τιμή όπως και τα 2 χρονια άμεσης αντικατάστασης από το e-shop αλλα και οι 12 άτοκες.

Αν είχε και HDMI σίγουρα θα το αγόραζα

Δημοσ.

Το έχουν βγάλει από το side στο e-shop και δεν το έχει φέρει ούτε το

Multirama. Άσε που στο e-shop σταμάτησαν τις 12 άτοκες για τα acer.

(Τελικά πήρα το timeline 1810TZ .)

Δημοσ.

μεγιες. αυτο εχει και HDMI αλλα με ποσα χρονια εγγυηση το πηρες? γιατι με 1 ετος δεν λεει.

περιμενουμε εντυπωσεις απο αποκριση μεχρι διαρκεια μπαταριας κλπ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια,υπαρχει σε κανενα μαγαζι να το δω live;λεω να το παρω αλλα να το δω πρωτα λιγο,πιστευω οτι στα 390 που το δινει ο κοτσοβολος ειναι μια καλη τιμη για το συγκεκριμενο,αν και με φρεναρει λιγο το ονομα acer:fear:

Δημοσ.
καλησπερα παιδια,υπαρχει σε κανενα μαγαζι να το δω live;λεω να το παρω αλλα να το δω πρωτα λιγο,πιστευω οτι στα 390 που το δινει ο κοτσοβολος ειναι μια καλη τιμη για το συγκεκριμενο,αν και με φρεναρει λιγο το ονομα acer:fear:

Να σε φρενάρει πολύ ... έως να βάζεις όπισθεν για να φύγεις.

Δημοσ.

ωχ ωχ...το λες για το συγκεκριμενο μοντελο;βγαζει προβληματα;η λογω κακου ονοματος acer σε θεμα σερβις;

Δημοσ.

δεν εχω ακουσει κακα λογια για το συγκεκριμενο μοντελο,προφανως ο φιλος το ειπε για την αντιπροσωπεια ειδικα εδω στην ελλαδα που ειναι αστα να πανε,πχ αλμαν(μακρυα απο εμας) το πηρα και εγω σημερα πιστευω να μην μπλεξω,απλα στα 390 ευρω το θεωρω καλη αγορα για τα χαρακτηριστικα του

Δημοσ.

Εχω βαρεθει μεσα σε αυτο το φορουμ να ακουω πως η acer ειναι οτι ναι!

εγω εχω εδω και 10 χρονια συνεχεια ασχολουμαι με acer μηχανηματα και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα,δεν θελω να πω πως ειναι η καλυτερη εταιρια αλλα το οτι μερικοι "ετυχε" και πηρανε ενα λαπτοπ και τους βγηκε ελαττωματικο δεν παει να πει πως ολα ειναι ετσι.

εγω προσωπικα πιστευω πως ειστε κοροιδα οσοι δεν παιρνετε acer γιατι προσφερει πολλα περισσοτερα απο μερικα αλλα που τα χρυσοπληρωνεις!

Δημοσ.

σιγουρα η αντιπροσωπεια της ελλαδας δεν ειναι και απο τις καλυτερες,προφανως απο την στιγμη που πουλαει αρκετα βασικα λογω τιμης θα ακους και προβληματα λογω ποσοστου,δηλ αν καποιος πουλαει 100 θα βγουν και 10-15 με προβλημα,αν πουλαει 20 θα ακουσεις για 2-3,προσωπικα πρωτη φορα παιρνω acer και να σου πω την αληθεια μια επιφυλαξη την εχω...αλλα θα δουμε,πιστευω να ειναι οκ το μηχανημα;)

Δημοσ.

εγω εχω εδω και 10 χρονια συνεχεια ασχολουμαι με acer μηχανηματα και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα,δεν θελω να πω πως ειναι η καλυτερη εταιρια αλλα το οτι μερικοι "ετυχε" και πηρανε ενα λαπτοπ και τους βγηκε ελαττωματικο δεν παει να πει πως ολα ειναι ετσι.

εγω προσωπικα πιστευω πως ειστε κοροιδα οσοι δεν παιρνετε acer γιατι προσφερει πολλα περισσοτερα απο μερικα αλλα που τα χρυσοπληρωνεις!

Επειδή έχω την απορία. Ποιο ή ποια μηχανάκια acer είχες για 10 χρόνια. Μπορείς να γράψεις λεπτομέρειες για το μοντέλο;

Δημοσ.

εγω προσωπικα πιστευω πως ειστε κοροιδα οσοι δεν παιρνετε acer γιζατι προσφερει πολλα περισσοτερα απο μερικα αλλα που τα χρυσοπληρωνεις!

φιλε πρεπει να ησουν πολυ τυχερος. η να τα χες να καθονται και να μην τα δουλευες και πολυ. δυστυχως σαν εταιρια ειναι απαραδεκτη, μπορει να δινει με λιγοτερα χρηματα περισσοτερα χαρακτηριστικα αλλα υπολειπεται πολυ σε ποιοτητα και after sales και δινει παρανομα μονο ενα χρονο εγγυηση (και αυτο φαινεται στην τιμη αλλα αν το χρειαστεις ειναι πολλαπλασια η ζημια). επισης ελλατωματικο δεν σημαινει και κακη εταιρια. αλλα αν ποιοτικα ειναι χαλια και το service ανυπαρκτο τοτε ναι σαν εταιρια ειναι οτι να ναι.

το ferrari ειναι πολυ ωραιο μηχανακι με καλα χαρακτηριστικα αλλα δεν εχει hdmi (το μονο που με χαλαει πολυ, δεν βγαζουν και ενα adapter) εχει πολυ καλη οθονη και πληκτρολογιο

αλλα ειναι ACER...

Δημοσ.

και εγω την φοβαμε την acer για ολα αυτα,το ferrari το πηρα γιατι ειναι σε καλη τιμη στο κοτσοβολο και ηθελα να φυγω απο τα 10αρια γιατι ειχε αρχισει να με κουραζει η οθονη τους,παντως δυσκολα θα εδινα παραπανω χρηματα για acer,το συγκεκριμενο το βλεπω ποιοτικο παντως για τα χρηματα που εχει,παντως πιστευω οτι ειναι να μην σου κατσει η στραβη γιατι τοτε θελεις καλο σερβις αλλιως αστα να πανε,παντως δεν ειμαι υπερ της αποψης οτι ολα τα acer ειναι σκουπιδια και τα toshiba πχ αψογα,αγορασα πριν 1 μηνα ενα σονυ vaio s και ειναι αψογο,το βλεπει ενα φιλος μου και μου λεει καλο;του λεω μια χαρα,παει το αγοραζει και σε 15 μερες στα καλα καθουμενα η οθονη αναβε η μιση!!!!το στελνει στην σονυ και περιμενει τωρα 8 μερες να δει τι θα γινει,δεν παει να πει αυτο οτι ολα τα σονυ ειναι σκαρτα σωστα;απλα οπως ειπα ειναι να μην σου τυχει,μηχανηματα ειναι κααι χαλανε πως να το κανουμε,απλα πρεπει να εχεις παντα απο πισω υποστηριξη καλη και οχι να σου πρηζουν τα συκωτια,και καλα λογια εχω ακουσει μονο για dell-toshiba-sony ολοι οι αλλοι θελουν κυνηγι,βεβαια δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο σερβις εκτος απο μια φορα σε ενα toshiba πριν 2 χρονια που εμεινα απολυτα ευχαριστημενος,την καλημερα μου σε ολους:-)

Δημοσ.

το αγορασα και εγω χτες το απογευμα,αφου το ειδα για καμμια ωρα και επρηξα τον lagoudaki και τον ευχαριστω για την υπομονη του:o οι πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες!!!να πω οτι ειχα το msi u100 που ειμουνα πολυ ευχαριστημενη αλλα αυτο το βρισκω καπως πιο γρηγορο σε ολα του και με πιο ανετη οθονη καθως και μια"κουκλα"απο εμφανιση,αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο στο τι αρεσει στον καθενα:-)

Δημοσ.
το αγορασα και εγω χτες το απογευμα,αφου το ειδα για καμμια ωρα και επρηξα τον lagoudaki και τον ευχαριστω για την υπομονη του:o οι πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες!!!να πω οτι ειχα το msi u100 που ειμουνα πολυ ευχαριστημενη αλλα αυτο το βρισκω καπως πιο γρηγορο σε ολα του και με πιο ανετη οθονη καθως και μια"κουκλα"απο εμφανιση,αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο στο τι αρεσει στον καθενα:-)

Το καπως μου αρεσε.....:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...