jojo1981 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα παιδία…είμαι απελπισμενος,αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα εδώ και 3 μέρες και δεν μπορώ να βρω λύση ελπίζω κάποιος από εσάς να ξέρει κατι παραπανω. Λοιπον έκανα αποκοπή εναν ολόκληρο φακελο από τον σκληρο μου δισκο d στο e εχω χωρισμενο τον σκληρο δισκο σε 3 δισκους.κατα την μεταφωρα τον αρχειο χωρις να το καταλαβω ειχα ανοιχτο ένα αρχειο και επεξεργαζομουν txt που την ειδια ωρα μεταφεροταν μαζι με τον φακελο που είχα κάνει αποκοπη όταν το καταλλαβα το εκλησα…η μεταφορα ολοκληρωθηκε κανονικά και τα 15 γιγα μεταφέρθηκαν…όταν πηγα όμως να δω τα αρχεια κανενα μακανενα αρχείο δεν άνοιγε,το μηνυμα που εβαζε παντα ηταν ότι δεν βρισκει το αρχειο ,αλλα όλα τα αρχεια υπαρχουν και στο σωστο μέγεθος όμως κανενα δεν ανοιγει΄ουτε πλεον μπορει να μεταφερθεί ούτε να διαγαθει!,μπορει καποιος να με βοηθήσει γιατί δεν καταλλαβαινω γιατι εγινε αυτο….τα αρχεία είναι πολύ σημαντικά για μένα
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Κανονικά δεν θα έπρεπε να δημιουργήσει πρόβλημα. Απλά θα σου έβγαζε μήνυμα ότι το τάδε.txt αρχείο χρησιμοποιείτε και δεν μπορεί να διαγραφεί. Το ίδιο και για τον φάκελο. Κάνε μια επανεκκίνηση και αν δεν γίνει τίποτα, ίσως να έχει πρόβλημα ο δίσκος σου και να χρειαστεί να καταφύγεις σε κάποιο πρόγραμμα ανάκτησης. Προσπάθησε να μην κάνεις τίποτε στα εν λόγω partitions (D & E) για να δουλέψει η ανάκτηση. Ένα δωρεάν πρόγραμμα είναι το Recuva. Πιο σοβαρη λύση είναι το GetDataBak, το οποίο με έχει ξελασπώσει αρκετές φορές αλλά δεν είναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.