thrylosthyra7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 παιδιά καλησπέρα..έχω ένα παλιό αυτοκίνητο.Σήμερα διάβασα σε ένα forum οτι τα τέλη θα πάνε 350 ευρώ..εδώ είναι το πρόβλημα..θέλω να αποσύρω τις κανονικές πινακίδες,αλλά δε μου πάει να το πετάξω..τι άλλο μπορώ να κάνω;έχω ακούσει για αγωνιστικά και για ιστορικά..παίζει τίποτα;τι γίνεται;όποιος μπορεί να βοηθήσει,ας μου πει τι να κάνω..ευχαριστώ..
eSATA Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 αλλά δε μου πάει να το πετάξω.. μπορείς να το αποσυρεις..
kage Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://www.filpafederation.gr/karta.php παντως αυτο για τα τελη νομιζω οτι δεν ειναι ακομη στανταρτ γιατι η νεα κυβερνηση ελεγε να τα χρεωσει συμφωνα με τα καυσαερια...
thrylosthyra7 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://www.filpafederation.gr/karta.phpπαντως αυτο για τα τελη νομιζω οτι δεν ειναι ακομη στανταρτ γιατι η νεα κυβερνηση ελεγε να τα χρεωσει συμφωνα με τα καυσαερια... κι εγώ αυτό είχα ακούσει..και σε αυτό ήλπιζα!αλλά διάβασα εχθές οτι επειδή δεν προλαβαίνει,σχεδιάζει για φέτος να πληρώσουμε σύμφωνα με το νόμο Σουφλιά,έστω και με μερικές αλλαγές..ευχαριστώ για την απάντηση!ένα άλλο πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω τι εννοούν με το πολύ καλή κατάσταση..δηλαδή,πέρυσι ένας εκεί που το είχα παρκαρισμένο μου έφαγε το φτερό.έχω πρόβλημα;και οκ,ένα φτερό το αλλάζω,αλλά όλο και κάποιο ράγισμα θα έχει το ταμπλό..30 χρόνων αυτοκίνητα είναι!αλλά κατα τα άλλα είναι μια χαρά..έχεις ακούσει κάτι για την "πολύ καλή κατάσταση"; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:32 ---------- μπορείς να το αποσυρεις.. φίλε αυτό ακριβώς εννοώ με το "δε θέλω να το πετάξω"!την απόσυρση!αυτό προσπαθώ να αποφύγω..συγγνώμη που δεν ήμουν σαφής..
thrylosthyra7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 σε κάποιο άλλο forum μου είπαν τα παιδιά για την μερική ακινησία και την ολική.δε γνωρίζω ακόμα ποιά δικαιολογητικά απαιτούνται,ούτε πως ακριβώς δουλεύει το όλο σύστημα!περισσότερα θα ρωτήσω αύριο και θα σας πώ!
kage Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=16&t=27588
imr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Απλα πηγενε στο Υπουργειο Μεταφορων.Συγκοινωνιων (η οπως αλλις λεγετε τωρα) και καταθεσε τις πινακιδες (οχι για οριστικη διαγραφη! απο αποσυρση κτλ) Πες τους ''θελω να καταθεσω πινακιδες για μερικα χρονια'' Μετα οποια στιγμη θελεις πας και τις παιρνεις πισω, πληρωνεις τελη κτλ και το κυκλοφορεις κανονικα φυσικα καλο ειναι να το εχεις σε δικο σου παρκινγκ μη στο φορτωσει ο Δημος για πεταμα )η βαλτου ενα καλυμα or something
thrylosthyra7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Απλα πηγενε στο Υπουργειο Μεταφορων.Συγκοινωνιων (η οπως αλλις λεγετε τωρα) και καταθεσε τις πινακιδες (οχι για οριστικη διαγραφη! απο αποσυρση κτλ)Πες τους ''θελω να καταθεσω πινακιδες για μερικα χρονια'' Μετα οποια στιγμη θελεις πας και τις παιρνεις πισω, πληρωνεις τελη κτλ και το κυκλοφορεις κανονικα φυσικα καλο ειναι να το εχεις σε δικο σου παρκινγκ μη στο φορτωσει ο Δημος για πεταμα )η βαλτου ενα καλυμα or something ευχαριστώ πολύ φίλε μου!κάτι τέτοιο θα κάνω..απλά πήρα πριν λίγο στην εφορία και μου είπαν οτι η προσωρινή θα είναι για 2-3 χρόνια..δε μπορώ να το έχω με προσωρινή επ' άπειρον...εγώ ήθελα να το παρκάρω στο σπίτι μου και να το αφήσω εκεί!επίσης μου είπαν οτι η προσωρινή γίνεται οριστική μόνο μέσω σημείου ανακύκλωσης..θα κάνω αυτό για 3 χρόνια και βλέπουμε μετά!μπορεί να έχει σαπίσει μέχρι τότε!οπότε τι θα μου πουν;το έχει κάνει κανένας,να μας πει τι γίνεται μετά;
tzotzo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 για τι αμαξι μιλαμε? αμα ειναι σε καλη κατασταση και αξιζει γιατι να μην το πουλησεις?
thrylosthyra7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 για τι αμαξι μιλαμε? αμα ειναι σε καλη κατασταση και αξιζει γιατι να μην το πουλησεις? αυτό θέλω να αποφύγω φίλε μου!προτιμώ να το κρατήσω σε δικό μου χώρο..να γλιτώσω και το χαράτσι της κυβέρνησης και την απόσυρση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.