HateBreeder Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρα... Έχω πρόβλημα με τον megui, κάθε φορά που βάζω ένα avs μέσα και πατάω enqueue μου πετάει το παρακάτω error Cannot open video input The file C:\ταδε ταδε... cannot be opened. Error message for your reference: Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt. Έχετε καμια ιδέα για το τι είναι αυτό; Το avs που βάζω είναι τελέιως απλό >LoadPlugin("C:\Program Files\AviSynth 2.5\plugins\VSFilter.dll") DirectShowSource("E:\ταδε.mkv") TextSub("C:\Documents and Settings\Desktop\main.ass") TextSub("C:\Documents and Settings\Desktop\karaoke2b.ass") TextSub("C:\Documents and Settings\Desktop\karaokefinal2.ass")
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Αν δοκιμάσεις να αναπαράγεις το avs script με κάποιον DirectShow-based video player; Παίζει κανονικά;
HateBreeder Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα, στο Virtualdubmod ανοίγει αλλά κρασάρει όταν πας να το επεξεργαστείς. Έχω βγάλει και βάλει το megui μαζι με όλους τους codecs 150000 φορές και πάλι τα ίδια! Μάλλον κάτι παίζει με το avisynth.
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το VirtualDubMod δεν χρησιμοποιεί DirectShow, αλλά ακούγεται εξίσου ενδιαφέρον το crash της συγκεκριμένης εφαρμογής. Τί εννοείς ακριβώς με το «όταν πας να το επεξεργαστείς»; Π.χ. μετακίνηση του τρέχοντος χρονικού σημείου από το navigation slider;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.