Προς το περιεχόμενο

Δουλεια με κερδος απο το σπιτι στο net.......

mazda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ τα παιδια που μου απαντησαν...εκανα μια αναζητηση και το βρηκα και επειδη ψαχνω δουλεια απλα μου ηρθε να ρωτησω!!!!

Τωρα,για οσους τους χαλασε την επομενη φορα θα ανοιξω νεο ποστ για να με κραξετε επειδη εχει ξανασυζητηθει,μαλλον μονο αυτο ξερουν να κανουν στο φορουμ...

Δημοσ.

εγώ μια τέτοια δουλεία μέσω internet που ξέρω (πιστεύω όλες) σε φωνάζουν σε ένα καλό ξενοδοχείο παρακολουθείς μια συγκέντρωση 90% απο αυτούς που είναι είναι άτομα της κομπίνας και αρχίζουν ένας ένας και σηκώνεται και λένε ο κύριος τάδε βγάζει 1.000? το μήνα ο άλλος 10.000. και στο τέλως χωρίς να σου έχουν πει α πο λύτ ως τίποτα σου λένε αν θέλεις να συμμετάσχεις στην εκδρομή στην π.χ. θεσσαλονίκη για να μάθεις (σου τρώνε κανονικά λεφτά) και να πάρεις με 90? το προϊόν τους π.χ. κάτι για την ομορφιά θα ναι, υγιεινή διατροφή, ή δίαιτα και εσυ να το πουλάς και θα πέρνεις το τάδε μερίδιο! Αυτή είναι η ιστορία που ξέρω και έχω ζήσει για την δουλειά μέσω internet. Μην ασχοληθείς καθόλου χάσιμο χρόνου.

Δημοσ.

Βρε παιδιά, έλεος πια με τις MLM εταιρείες πυραμίδες κτλ. Το θέμα πάντα εκεί παει και το χουμε εξαντλήσει. Μιλάμε για legit δουλειές, που αν και θέλουν περισσότερο ψάξιμο, όντως υπάρχουν.

Όπως είπε ο φιλος πριν, μπορείς να κοιτάξεις και για beta testing. Υπάρχουν πολλές κατευθύνσεις που μπορείς να κοιτάξεις, πχ. αν ασχολείσαι με φωτογραφία, υπάρχουν site (image banks) που αν πληρεις κάποιες προϋποθέσεις, ανεβάζεις τις φωτογραφίες σου και απο τους χρήστες (πχ.διαφημιστικές) που τις αγοράζουν σου δίνουν ένα ποσοστό. Ένα άλλο που έχω ακούσει και θέλω να το ψάξω κι εγώ είναι για υποτιτλισμό και συγχρονισμό υποτίτλων. Θα μπορούσες ακόμα να ασχοληθείς με μετάφρασεις. Όλα εξαρτώνται απ'το τι ξέρεις να κάνεις. Γιατί δεν ξεκινάς απο κει?

Υ.Γ. Πραγματικά δε βλέπω πουθενα το κακό να επαναφέρουμε topic γενικού ενδιαφέροντος, κι ας έχει περάσει τόσος καιρός. Αντιθέτως, το να γεμίζουν τα θέματα με απαντήσεις που δε συνεισφέρουν σε τίποτα είναι περισσότερο άκυρο στα μάτια μου

Δημοσ.

Αυτο ρε παιδια με τις μεταφρασεις ξερει κανιες πως γινεται να το βρουμε? εγω πριν κανα 2 χρονια ειχα κανει απομαγνητωφωνηση , και ειχα παρει 3,5Ε την σελιδα. Εκανα περι την μιση ωρα με μια ωρα να την κανω. καλα ηταν αλλα μου την εδωσαν την δουλεια δεν την βρηκα και ετσι δεν την συνεχισα... Παντως πολυ καλο χαρτζιλικι....

Δημοσ.
...μαλλον μονο αυτο ξερουν να κανουν στο φορουμ...

εγώ ξέρω να κάνω αυγά μάτια,να τηγανίζω πατάτες,να φτιάχνω τοστ,να βράζω μακαρόνια και να διπλώνω τα παντελόνια μου.

Και όλα αυτά ενώ είμαι συνδεδεμένος στο forum! :mrgreen:

Δημοσ.

και καμια πληροφορια απο τον electroasd για την απομαγνητωφωνηση ? που μπορω να ψαξω για αυτο ?

Δημοσ.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω ιδανικές δουλειές από απόσταση είναι η γραφιστική, το web design, ο προγραμματισμός κτλ. Κατά την γνώμη μου καλή επιχείρηση θα ήταν η σχεδίαση ιστοσελίδων ή προσωπικής σελίδας με ads.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...