mazda Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Ακουω κατα διαστηματα οτι αμα θελεις μπορεις να δουλεψεις απο το σπιτι στο ιντερνετ και να εχεις καποιο οικονομικο οφελος αλλα το ακουω ετσι απλα και αοριστα. Μηπως καποιος απο εσας εχει υποψη του κατι πιο συγκεκριμενο ? Εννοειται βεβαια οτι δεν θα σου ζητηθη καποιο ποσο να πληρωσεις στην αρχη και μετα ......μην τους ειδατε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Καλά, δεν ντρέπεσαι βρε, μεγάλος άνθρωπος; Ο νους σου στο άραγμα;; Την ρώτησες την γυναίκα σου αν σε θέλει στα πόδια της;
mazda Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2002 Αγορι μου.....μεγαλη πεινα εδω πουλησα το τηλεφωνο μου (you know) και εσυ μου λες.. να μην δουλευω Αλλα ποιος σου ειπε οτι θα δουλευω απο το σπιτι..... χε χε χε χε χε... το ξερω εγω το ειπα αλλα ενταξει τωρα ..τι να πω :smirk:
kflabouris Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 τελικα ξερει κανεις τι ειναι αυτες οι δουλειες?
TonyMontana Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 καλη Ανασταση karalol Θα έρθετε αύριο;;;; θα σούβλιζουμε στην εξοχή. :) (είμουν 24 τότε lol)
skiaxtro7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 αν εχεις δει απο χρυση ευκαιρια ειναι απατη 100% ..μην την ψαχνεις,...τωρα απο πουθενα αλλου ισως...
Steven Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Έεετσι παρακαλείται να απαντήσει και κανένας ακόμα.... Btw..απορώ πως τα βρίσκουν αυτά τα θέματα? Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος??
desolatorXT Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Εγώ δουλεύω ώς beta tester για μια εταιρία απο Αγγλία... Πολύ δύσκολα θα βρείς πάντως δουλειά μέσω ίντερνετ, έτσι όπως την θες τουλάχιστον. και για να σε πάρουν δεν μετράνε τόσο πολύ τα τυπικά προσόντα σε μια ιδιωτική εταιρία αλλά οι ουσιαστικές γνώσεις κτλπ... Επίσης την κατάσταση δυσκολεύει το ότι μέσω ίντερνετ - δεν υπάρχει άμεση συνενόηση - εσύ μπορεί π.χ. να πάρεις το source code που θα σου δόσουν για να δουλέψεις και να το πουλήσεις σε κάποιον ανταγωνιστή. Δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη δηλαδή... Εγω υπέγραψα 3 συμφωνητικά για να με προσλάβουν όπου δήλωνα ρητά, ότι δεν θα διαρεύσω τόσο λογισμικό, όσο και τα κείμενα που στέλναμε ο ένας στον άλλον με πληροφορίες. Και συμπληρώνω ότι οι αγγελίες είναι συνήθως απάτες. Εγώ απευθύνθηκα απευθείας στην εταιρία για να με προσλάβει. Καταθέτουν τα λεφτά μου κάθε μήνα σε έναν λογαριασμό στην εθνική τράπεζα (εφόσον και οι 2 χώρες είναι στην ευρωπαική ένωση γίνετε πολύ εύκολα). Δεν είναι πάρα πολλά, αλλά είναι εύκολη η δουλειά μου εφόσον δεν έχω συγκεκριμένο ωράριο και δεν με πιέζουν ιδιαίτερα. Αν βρείς κάτι τέτιο είναι πολύ καλή περίπτωση, αλλα όπως είπα κ πάνω, δύσκολο...
poscaman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 karalol Θα έρθετε αύριο;;;; θα σούβλιζουμε στην εξοχή. :) (είμουν 24 τότε lol) μεσα!φερνω τις μπυρες και τα παϊδακια....θα πω και στ'αλλα παλικαρια
spirosta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Ώρες ώρες πιστεύω ότι κολλάει η αναζήτηση και τα δείχνει από το πιο παλιό...
pappous_soulis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 E,είπα και σε κάτι φιλαράκια μου,δεν πειράζει ε?!
DIMITRISG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 απο το να ανοιξει καινουργιο topic για το ιδιο θεμα πολυ καλα εκανε και συνεχιζει σε ενα παλιο . Υποδειγμα insomniac.
punky Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Νομίζω ότι ο χρήστης ενός φόρουμ είναι a priori χαμένος. Αν ανοίξει νέο thread, θα του πούμε ότι υπάρχει ήδη σχετικό και να μάθει να κάνει search. Αν αναστήσει κάποιο αρχαίο, θα τον πούμε Φρανκενστάιν. Καλοπροαίρετα το λέω. Και γελώντας, επειδή το σκέφτομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.