Προς το περιεχόμενο

Νέο Site Ελληνικό με Adventure games!!!

christos7k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σιγα ρε παιδια πεσατε πανω στο παιδι να το φατε τι εισαστε η αστυνομια του ιντερνετ

Έχεις δίκιο.. ζητάμε συγγνώμη... φυσικά και η κλεψιά και η απάτη πρέπει να επιβραβεύονται... Προτείνω ως ένδειξη μεταμέλειας να προωθήσουμε το site σ...εεε...του (sorry, τυπογραφικό...:o) όσο περισσότερο μπορούμε...

και το ποιο ωραιο εινε πως τον ψαρωσατε κιολας πως θα του κανετε θα του δειξετε και

αλλα πολλα για να σοβαρευτουμε λιγο.

Ε ναι, βέβαια... το πόσο ψάρωσε(ς) (κι άλλο τυπογραφικό, ρε γμτ...:o) φάνηκε κιόλας από το θράσος των απαντήσεών του που ήθελε να βγει κι από πάνω:

"Ναι, είμαι κλέφτης, αλλά εσείς φταίτε, γιατί με καταλάβατε... Φυσικά το κάνατε όχι γιατί θέλατε να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά γιατί με ζηλεύετε παθολογικά..."

...Ρε ουστ με τον κάθε κλέφτη που μπλέξαμε... Γιατί, άντε πες να το δεχτώ ότι δεν το κατάλαβε ότι έκλεψε ("εγώ δεν ξέρω τίποτα κύρ-αστυνόμε, κατά λάθος βρέθηκαν στην ντουλάπα μου τα κλοπιμαία!!!"), αλλά όχι ρε φίλε και να θες να βγεις και από πάνω επειδή σε ξεμπροστιάσαμε... Όπως λέει και κάποιος πιο πάνω, λίγη τσίπα... Ντροπή, πια...:mad:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

γιατι να σβηστει; ας παραμεινει να μπορει να διαβασει ο κοσμος τι λαμογιες παιζουν

Δημοσ.

Καλό είναι να μην γίνονται αυτά,εκτός και αν ο Βλογκερ ή ο ιδιοκτήτης του σαιτ

επιτρέπουν την αναδημοσιευση αρκεί να αναγράφεται η πηγή ,

όπως έχω κάνει εγώ στο βλογκ μου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

250px-Karagiozis_01.jpg

χαχαχαχα αυτο κατι μου θυμιζει. ιδιο στυλ διαφημισης πηγε να γινει και το απογευμα απο αλλον χρηστη. λετε ο christos7k να ειναι ο ιδιος ιδιοκτητης και του καινουργιου φορουμ, και να μπηκε αυτη την φορα με αλλο nick?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...