christos7k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πόλυ όμορφο Site για adventure games και βεβαια στα Ελληνικά... http://www.adventuresfan.com
chek2fire Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πολύ καλό φαίνετε. Υπάρχει και το adventure advocate αλλά δεν μας χαλάει και άλλο ένα site που να ασχολείτε με τα adventure
Elven_King Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Διαβάζοντας κάποια reviews στο συγκεκριμένο site κάτι δεν μου πήγαινε καλά - τα κείμενα μου παραφαινόντουσαν γνώριμα. Έσπευσα λοιπόν αμέσως να διαβάσω τα reviews του Advocate για τα συγκεκριμένα παιχνίδια και προς μεγάλη μου έκπληξη τα κείμενα είναι ακριβώς τα ίδια - λέξη προς λέξη!! Για του λόγου του αληθές: ToMI, ep2 "The Siege of Spinner Cay" - review Adventure Advocate (21/9/2009) ToMI, ep2 "The Siege of Spinner Cay" - AdventuresFan (22/10/2009) Όπως θα διαπιστώσετε, το κείμενο και στα δύο reviews είναι ακριβώς το ίδιο. Το ίδιο συμβαίνει και σε όλα τα reviews του AdventuresFan - είναι όλα ΄σηκωμένα΄από τα αντίστοιχα reviews του Adventure Advocate. Προμοιώς και με όλα τα previews του συγκεκριμένου site, είναι όλα κείμενα του Adventure Advocate. Λόγω του ότι για την συγκεκριμένη ενέργεια δεν δόθηκε άδεια από κανένα μέλος της συντακτικής ομάδας του Adventure Advocate παρακαλώ τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου site να αποσύρει από αυτό όλα τα κείμενα που αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Adventure Advocate και των συντακτών του.
Olorin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Χαχαχα!!!:lol: Εντάξει, φαινόταν ότι ήταν ένα προχειροφτιαγμένο ερασιτεχνικό site από τη διαφήμιση και μόνο: Ο τύπος μπήκε σε όλα τα gaming fora, γράφτηκε και ανέβασε αυτό το post, στο οποίο μάλιστα παρουσιάζει το site λες και είναι κάτι που "έτυχε" να ανακαλύψει στο διαδίκτυο και του άρεσε, οπότε είπε να το μοιραστεί με όλους μας... ...Όμως τέτοια ξεφτίλα δεν την φανταζόμουν... Να είναι ΟΛΑ τα κείμενα κλεμένα... Να'ναι καλά πάντως ο πιτσιρικάς... Είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι... //Εννοείται πως το site είναι κλειστό και εμφανίζει το μήνυμα: "Η σελίδα θα παραμείνει κλειστή για λίγες μέρες. Το καλύτερο ελληνικό adventure site σύντομα πάλι κοντά σας!" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!! //Εντάξει, του χρόνου που θα πάει Γυμνάσιο και θα έχει περισσότερη δουλειά στο σχολείο, φαντάζομαι δεν θα έχει χρόνο να κάνει τέτοιες βλακείες...
christos7k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Χαχαχα!!!:lol: Εντάξει, φαινόταν ότι ήταν ένα προχειροφτιαγμένο ερασιτεχνικό site από τη διαφήμιση και μόνο: Ο τύπος μπήκε σε όλα τα gaming fora, γράφτηκε και ανέβασε αυτό το post, στο οποίο μάλιστα παρουσιάζει το site λες και είναι κάτι που "έτυχε" να ανακαλύψει στο διαδίκτυο και του άρεσε, οπότε είπε να το μοιραστεί με όλους μας... ...Όμως τέτοια ξεφτίλα δεν την φανταζόμουν... Να είναι ΟΛΑ τα κείμενα κλεμένα... Να'ναι καλά πάντως ο πιτσιρικάς... Είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι... //Εννοείται πως το site είναι κλειστό και εμφανίζει το μήνυμα: "Η σελίδα θα παραμείνει κλειστή για λίγες μέρες. Το καλύτερο ελληνικό adventure site σύντομα πάλι κοντά σας!" ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!! //Εντάξει, του χρόνου που θα πάει Γυμνάσιο και θα έχει περισσότερη δουλειά στο σχολείο, φαντάζομαι δεν θα έχει χρόνο να κάνει τέτοιες βλακείες...[/
Elven_King Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πέρα από την ιλαρότητα της κατάστασης θα σε παρακαλέσω να προσέχεις πάρα πολύ τι γράφεις. Η πράξη σου δεν σηκώνει καμία απολύτως δικαιολογία και αυτά περί του ότι θα ανέφερες την πηγή των κειμένων είναι τουλάχιστον αστεία. Είναι πραγματικά ασύλληπτο να κάνεις copy/paste ολόκληρα κείμενα από ένα site και να τα παρουσιάζεις ως δικά σου. Τέλος, σχετικά με το ότι "του advocate τα κειμενα ειναι σχεδον ολα απο το adventuresgamers και απο το adventureplanet" σε καλώ να ανακαλέσεις αμέσως γιατί έχεις τραβήξει πάρα πολύ το σχοινί με αποτέλεσμα η ανοχή αλλά και η υπομονή μου να έχει αρχίσει και εξαντλείται.
christos7k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πέρα από την ιλαρότητα της κατάστασης θα σε παρακαλέσω να προσέχεις πάρα πολύ τι γράφεις. Η πράξη σου δεν σηκώνει καμία απολύτως δικαιολογία και αυτά περί του ότι θα ανέφερες την πηγή των κειμένων είναι τουλάχιστον αστεία. Είναι πραγματικά ασύλληπτο να κάνεις copy/paste ολόκληρα κείμενα από ένα site και να τα παρουσιάζεις ως δικά σου. Τέλος, σχετικά με το ότι "του advocate τα κειμενα ειναι σχεδον ολα απο το adventuresgamers και απο το adventureplanet" σε καλώ να ανακαλέσεις αμέσως γιατί έχεις τραβήξει πάρα πολύ το σχοινί με αποτέλεσμα η ανοχή αλλά και η υπομονή μου να έχει αρχίσει και εξαντλείται. Δεν καταλαβαινω τι σε πειραζει...εγω σε παρα πολλα κειμενα σας βλεπω πηγη:adventuresplanet η πηγη:adventuresgamers η κανω λαθος?
Olorin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καταρχην φαινεται απο την απαντηση σου πως εισαι καποιος απο το adventureadvocate η φιλος των παιδιων εκει.. Καμία σχέση, αλλά αφού το αποφάσισες, εσύ ξέρεις καλύτερα προφανώς από μένα ποιον γνωρίζω και ποιον όχι...\ //Λάθος, τώρα που το θυμήθηκα, νομίζω πως βρέθηκα με κάποιον στον ίδιο χώρο σε μια έκθεση... Ούτε καν συστηθήκαμε όμως... το site ειναι δικο μου και ειμαι 27 χρονων και δεν παω γυμνασιο.. Σου ξαναλέω ό,τι έγραψα και πιο πάνω: το πρώτο πράγμα που με ενόχλησε, ήταν η "διαφήμιση" προσπαθώντας να πείσεις πως δεν είναι δικό σου (εκεί είναι που πρτοαμφέβαλλα για την ηλικία σου), αλλά απλώς το "πέτυχες" σε κάποια διαδικτυακή σου βόλτα και σε ενθουσίασε τόσο, που είπες ξαφνικά να γραφτείς σε όλα τα gaming fora της χώρας και να μας το προτείνεις (αθώα πάντα...). Τώρα αν αρνηθείς ότι προφασίστηκες ότι δεν είναι δικό σου, τότε συγγνώμη φίλε μου, αλλά είναι τουλάχιστον κατάντια να διαφημίζεις το site σου λέγοντας: Πόλυ όμορφο Site για adventure games και βεβαια στα Ελληνικά...www.adventuresfan.com Τώρα, το ότι είσαι 27 και ακόμα δεν έχεις καταλάβει τι είναι κλοπή πνευματικού υλικού, δεν είναι και τόσο υπέρ σου, οπότε καλύτερα να κρυβόσουν και να έλεγες ότι είσαι 12, μπορεί να τη γλίτωνες λόγω αφέλειας... το σιτε το εφτιαξα γιατι μαρεσουν τα adventure και εννοειται πως θα γινοταν η αναφορα της πηγης των κειμενων.. Ναι, ρε γμτ... κοίτα να δεις... θυμήθηκες να αντιγράψεις μέχρι και το κόμμα των κειμένων άλλων sites, αλλά η αναφορά της πηγής σου ξέφυγε όλως τυχαίως... Κοίτα να δεις τι σου είναι το άτιμο το μυαλό... (σοβαρά, μη συνεχίζεις, οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι νοήμονα όντα, οπότε το μόνο που καταφέρνεις είναι να επιβαρύνεις τη θέση σου... εγώ για το καλό σου στο λέω...) το site θα ανεβει παλι με ολο το υλικο δικο μου η με αδεια απο ξενα site για τα κειμενα..μην το παιζετε εξυπνοι γιατι και του advocate τα κειμενα ειναι σχεδον ολα απο το adventuresgamers και απο το adventureplanet.. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το ξέρω οπότε καλύτερα να απαντήσει κάποιος υπεύθυνος του site. Προσωπικά όμως ξέρω πως το ΑΑ υπάρχει στον χώρο εδώ και χρόνια και έχει κάποιο σεβαστό όνομα, οπότε θα μου έκανε εντύπωση αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και δεν είχε σχολιαστεί... Μαλλον σας ποναει μερικους η σχεδιαση της σελιδας..τα κειμενα θα βρεθουν και τοτε τα λεμε καλα.. Έχεις δίκιο... το βρήκες... αυτός είναι ο λόγος που όλοι πέσαμε να σε φάμε... Όχι, όχι... δεν μας ένοιαξε ότι έκλεψες τη δουλειά άλλων και την παρουσίασες ως δικιά σου... Απλώς... ζηλέψαμε!!!! ...Και στο κάτω-κάτω, σιγά μωρέ... ποιος τα χέζει τα κείμενα!!! Το μόνο που έχει σημασία σε ένα ενημερωτικό site είναι το design (που επίσης φιλικά στο λέω, δεν είναι και τόοοοσο τρομερό για να το διαφημίζεις τόσο πολύ...) Και για να κλείσω και να σε προλάβω... ΝΑΙ, είμαι προκλητικός και εριστικός και επιθετικός... Όχι γιατί δεν μου άρεσε το site σου. Ουδέποτε θα κατέκρινα κάτι για χαμηλή ποιότητα. Άλλωστε αυτό είναι κάτι υποκειμενικό. Αυτό όμως που δεν είναι υποκειμενικό, είναι η εξαπάτηση και εσύ φίλε μου το διέπραξες δις, τη δεύτερη μάλιστα κλέβοντας τον κόπο άλλων. Και αυτό είναι κάτι που όχι μόνο δεν το ανέχομαι, αλλά μου δίνει το δικαίωμα να σε χλευάσω όσο θέλω... Στο ξαναλέω για το καλό σου... μη συνεχίζεις, επιβαρύνεις τη θέση σου... //Ή μάλλον τώρα που το ξανασκέφτομαι... συνέχισε!!! Το χρειάζομαι λίγο κυριακάτικο γέλιο...
giorgos147 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μαλλον σας ποναει μερικους η σχεδιαση της σελιδας Να ήταν και δική σου... Να'ναι καλά η Rocket Theme. Έτσι Christos;
Datenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καταρχην φαινεται απο την απαντηση σου πως εισαι καποιος απο το adventureadvocate η φιλος των παιδιων εκει..το site ειναι δικο μου και ειμαι 27 χρονων και δεν παω γυμνασιο..το σιτε το εφτιαξα γιατι μαρεσουν τα adventure και εννοειται πως θα γινοταν η αναφορα της πηγης των κειμενων.. το site θα ανεβει παλι με ολο το υλικο δικο μου η με αδεια απο ξενα site για τα κειμενα..μην το παιζετε εξυπνοι γιατι και του advocate τα κειμενα ειναι σχεδον ολα απο το adventuresgamers και απο το adventureplanet.. Μαλλον σας ποναει μερικους η σχεδιαση της σελιδας..τα κειμενα θα βρεθουν και τοτε τα λεμε καλα.. Προφανώς, ήταν λάθος μου που σου μίλησα συγκρατημένα στο MSN νωρίτερα αντί να σε αντιμετωπίσω όπως θα άρμοζε σε κάποιον που πήρε αυτούσια κείμενα που δεν του ανήκαν, τα παρουσίασε ως δικά του χωρίς να αναφέρει τις πηγές των κειμένων (δε σε είδα να λες σε κανέναν στα τόσα fora που έκανες post πως τα κείμενα τα "δανείστηκες" από το Advocate), αλλά αντιθέτως να διαγράφει τη γραμμή όπου τα κείμενα του Advocate ανέφεραν τις δικές τους πηγές. Νόμιζα πως το έκανες από χαζομάρα κι είπα να μη δώσω συνέχεια. Προφανώς το έκανες κακόβουλα, όμως. Οπότε να σε ενημερώσω πως το "θα γινοταν η αναφορα της πηγης των κειμενων" αφού πρώτα έχεις "διαφημίσει" το site σε όσα ελληνικά fora ξέρεις πως έχουν adventure gamers, είναι τουλάχιστον αστεία. Επίσης, να σε ενημερώσω πως έχεις θράσσος να γράφεις πως τα κείμενα του Advocate είναι ΣΧΕΔΟΝ ΌΛΑ από το gamers ή το planet. Θράσσος!! Δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΈΝΑ review, preview, interview ή article από όλα όσα έχουμε που να μην είναι δικό μας 100%. Ούτε ένα._ Υπάρχουν νέα όπου έχουμε μεταφράσει αντίστοιχα νέα ξένων sites κι έχουμε γράψει ασφαλώς την πηγή μας δίνοντας link στα πρωτότυπα άρθρα. Καθώς είμαστε ένα ελληνικό fan site, είναι λογικό να μην μπορούμε να κερδίζουμε αποκλειστικότητες σε νέες εξελίξεις του χώρου. Θέλουμε, όμως, να τις γνωστοποιούμε στους αναγνώστες μας. Οπότε μεταφράζουμε τα αντίστοιχα άρθρα. Αναφέροντας πάντα, όμως, την πηγή μας, ξαναλέω. Κι αυτά, δεν τα λέω σε εσένα τόσο που αν μας διαβάζεις χρόνια όπως είπες, θα το ξέρεις ήδη, αλλά σε όποιον τύχει να διαβάσει την απαράδεκτη κι ανυπόστατη δήλωσή σου -για να μη μείνει εξαιτίας σου με λάθος εντυπώσεις. Το Advocate θέλει να προωθήσει και να διαδώσει ένα είδος παιχνιδιών που αγαπούν οι συντάκτες και τα μέλη του, όχι να κλέψει άλλους για να πει ότι κάτι έκανε. Σε παρακαλώ να προσέχεις τι γράφεις. Η ανοχή και η καλή διάθεση έχουν όρια και τα έχεις πλησιάσει επικίνδυνα. Πάντα φιλικά, Χριστίνα ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη (από τα υπόλοιπα μέλη) που το μοναδικό μου post στο forum του Insomnia είναι αυτό. Δε συνηθίζω να μιλάω σε fora και γι' αυτό και δεν έχω γραφτεί και στο συγκεκριμένο, παρότι το παρακολουθώ. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
christos7k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Να ήταν και δική σου... Να'ναι καλά η Rocket Theme. Έτσι Christos; Το tamplate ειναι της rocket theme.. Δεν θα εκανα και τον κωδικα εγω..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ντροπή ρε άνθρωπε, λίγο τσίπα πια σ' αυτή τη χώρα...
antonisid Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Το θέμα ειναι οτι κατόπιν εορτής ζήτησες συγγνώμη για τα κείμενα που πήρες απο άλλο site....και συνεχίζεις λέγοντας για το ποσο ωραία ειναι η σχεδίαση και οτι κάποιος συμφορουμίτης το ζηλεύει κι ολας....σα να το έκανες εσύ δηλαδή , λες και ειναι κακό να πεις οτι το πήρες το template απο την RocketTheme.com Κρίμα και χάρηκα στην αρχή σαν adventuras οτι θα χω κι ενα δευτερο ελληνικο site να διαβάζω εκτός απ το adventureadvocate.gr
grigoris 22 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Σιγα ρε παιδια πεσατε πανω στο παιδι να το φατε τι εισαστε η αστυνομια του ιντερνετ και το ποιο ωραιο εινε πως τον ψαρωσατε κιολας πως θα του κανετε θα του δειξετε και αλλα πολλα για να σοβαρευτουμε λιγο.
giorgos147 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δεν θα εκανα και τον κωδικα εγω.. Ντροπή να κάνεις εσύ τον κώδικα, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.