Προς το περιεχόμενο

Συμπληρώματα Διατροφής

zavoliarakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαμός γίνεται στις μέρες μας με τα συμπληρώματα που ποικίλουν ανάλογα με το τι θέλουμε.Κυκλοφορούν για μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής ημέρας,καλύτερη ποιότητα ζωης μακροχρόνια,καλύτερη σεξουαλική ζωή..

Δε το συζητάω πως η εκτεταμένη χρήση τέτοιων συμπληρωμάτων έχει παρενέργειες αλλά τι συμβαίνει σε ένα μικρό χρονικό διάστημα?

Αφορμή για να γίνω πιο συγκεκριμένος είναι η διαφήμιση ενός συγκεκριμένου συμπληρώματος που υπόσχεται καλύτερη στύση και αναφέρoμαι στο Mens-x Complex.Σε ποιες περιπτώσεις, ΕΚΤΟΣ απο εκείνες που μας λέει ένας γιατρός, πρέπει-θα ήταν καλό να πάρουμε τέτοιου είδους σκευάσματα και ποιοι κίνδυνοι υπάρχουν μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα?

Υ.Γ. Εννοείται πως δεν υπάρχει κάποιο μαγικό χάπι που να μας δίνει "σούπερ δηνάμεις" αλλά υπάρχουν σίγουρα περιπτώσεις που βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα όπως το μπλε χαπι και άλλα...

Υ.Γ.2 για όσους το καταλάβατε ΝΑΙ θα ήθελα να γνωρίζω κάτι παραπάνω για τα τελευταίου είδους συμπληρώματα!

Δημοσ.

Καλύτερα ρώτα κανένα ουρολόγο-ανδρολόγο. Ακόμη κι αν κάποιος εδώ το έχει δοκιμάσει και έχει άποψη, κάθε οργανισμός διαφέρει από τον άλλο. Και εγώ δεν θα πειραματιζόμουν με το willy μου αβίαστα με τόσα περίεργα σκευάσματα που κυκλοφορούν.

Καλό είναι επίσης να αλλάξεις τον τίτλο του thread γιατί δεν είναι και πολύ ακριβής, υπάρχουν κι άλλα threads με συμπληρώματα διατροφής έτσι γενικά

Δημοσ.

Πάλι καλά πρόβλημα δεν υπάρχει απλά η καθημερινότητά μου δε μου επιτρέπει μια ισορροπημένη διατροφή και έλεγα μήπως τα συμπληρώματα αυτά κάνουν καλό.Έφερα ως παράδειγμα το συγκεκριμένο μιας και είναι συμπλήρωμα και αναφέρει και τη στύση(ποιος λέει όχι σε παραπάνω!).

Δημοσ.

Πρώτον, όσοι δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για το πως δρα "το μπλε χάπι" πέραν του ότι "στην κάνει σιδερόβεργα" παρακαλούνται να μη δίνουν έτσι χαλαρά τις συμβουλές τους, ειδικά αν δεν ξέρουνε όχι απλώς το ιστορικό του χρήστη που ρωτάει αλλά ούτε καν το όνομά του. Ευχαριστώ.

Κατά τα άλλα ζαβολιαράκο, (θεωρείς πως) έχεις πρόβλημα με τη στύση; Με την κούραση; Με τι ακριβώς; Σε ενδιαφέρει δηλαδή ένα γενικότερο συμπλήρωμα διατροφής με βασικές βιταμίνες, σε ενδιαφέρει συμπλήρωμα σιδήρου, θες να τον έχεις κατάρτι 24/24; Τι;

Δημοσ.

Επειδή αναφέρεσαι σε κούραση, καθημερινότητα κτλ ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα θα σε βοηθήσει αρκετά...

Εγώ χρησιμοποιώ σε ζόρικες περιόδους το Vital Q10 plus..

Πιστεύω κάνει δουλειά αν και παίζει να είναι απλά placebo :)

Δημοσ.

Γεια σας , αν και είμαι καινούργιος στην παρέα σας, να σας πω ένα απλό αλλά πολύ δυνατό διατροφικό συμπλήρωμα με αποδεδειγμένα αποτελέσματα πολλά χρόνια τώρα. Κάθε πρωί και απόγευμα, μια κουταλιά της σούπας μέλι και νερό. Αν τώρα θέλουμε να ξοδέψουμε κάτι παραπάνω μπορούμε να αγοράσουμε κάποιον καλό και ελεγμένο βασιλικό πολτό, (κατά προτίμηση από φαρμακείο ή δικό μας μελισσοκόμο). Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλά, λόγω της εμπειρίας μου στις εναλλακτικές θεραπείες (αγιουρβέδα - μελισσοθεραπεία - βιοσυντονισμό,κ.α.) μπορώ να βοηθήσω με πληροφορίες όποιον τις χρειάζεται στον βαθμό που γνωρίζω για συναφή θέματα, αν και δεν είναι το επάγγελμά μου.

Δημοσ.

hello guys eimai kainoyrgios στο site θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.παιρνω συμπληρωματα διατροφης (αμινοξεα-υδατανθρακες-κρεατινη) λογω ποδοσφαιρου θα ηθελα να μου απαντησετε εαν τα σταματησω θα εχω τις ιδιες αντοχες με πριν και αν οχι τι πρεπει να κανω

Δημοσ.
hello guys eimai kainoyrgios στο site θα ηθελα να με βοηθησετε σε κατι.παιρνω συμπληρωματα διατροφης (αμινοξεα-υδατανθρακες-κρεατινη) λογω ποδοσφαιρου θα ηθελα να μου απαντησετε εαν τα σταματησω θα εχω τις ιδιες αντοχες με πριν και αν οχι τι πρεπει να κανω

Ναι θα έχεις τις ίδιες αντοχές , αρκεί να παίζεις που και που κανα ταψάκι στο φούρνο με πατατούλες και κοτοπουλάκι, κανα ρυζάκι με κοκινιστό στην κατσαρόλα , καμια μπριτζόλα στην σχάρα κ.α. ακόμα και ψωμί με ομελέτα ξέρω γω κάνει, και να τρώς ολοκληρη τη σαλατούλα ε , βασικό ... τότε θα μπορείς να κλωτσάς ανετα το τόπι και να πιλαλάς στο γήπεδο πάνω κάτω σαν τον βέγγο. :-D

Δημοσ.

Fidelio δεν ειναι απολυτο αυτο που του λες, αν παιζει σε υψηλο, επαγγελματικο επιπεδο, σαφως και θα δει διαφορα (προς το χειροτερο) αν κοψει τα συμπληρωματα..

Δημοσ.

Πάτε στον γιατρό σας και θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και τα φάρμακα που θέλετε, είναι επικίνδυνο να προτρέπουμε σε κάποιον τι να πάρει απλά επειδή το έχουμε δοκιμασει εμείς ή το ακουσαμε από έναν φίλο του μπατζανάκη του γιού του ξαδέρφου μας

Δημοσ.
Fidelio δεν ειναι απολυτο αυτο που του λες, αν παιζει σε υψηλο, επαγγελματικο επιπεδο, σαφως και θα δει διαφορα (προς το χειροτερο) αν κοψει τα συμπληρωματα..

Δεν ξέρω αν ο giannisrx είναι ο Γιάννης Αμανατίδης και δεν μας το λέει , αλλά ακόμα καν ΑΝ είναι , υδατάνρθακες , αμινοξέα και κρεατίνη δεν έχουν καμία διαφορά αν τα πάρει από τις γνωστές , πατάτες , το ρυζι , το κρέας κτλ

Δεν υπάρχει περίπτωση να δει διαφορά , μόνο ΑΝ επηρεαστεί αρνητικά από το ποστ σου (περι placebo) και από τον περίγυρο του που τρώει το ίδιο ανασφαλή ζόρι.

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν ο giannisrx είναι ο Γιάννης Αμανατίδης και δεν μας το λέει , αλλά ακόμα καν ΑΝ είναι , υδατάνρθακες , αμινοξέα και κρεατίνη δεν έχουν καμία διαφορά αν τα πάρει από τις γνωστές , πατάτες , το ρυζι , το κρέας κτλ

Eπειδη για να τα παρει ομως ειναι αρκετα δυσκολο, καθως χρειαζεται καθημερινα ενα διαιτολογιο που ειναι αρκετα δυσκολο να τηρηθει, ειναι σιγουρο οτι θα επηρεαστει. Στο μπασκετ τουλαχιστον, ολες οι ομαδες απο Γ' Εθνικη και πανω (ή τουλαχιστον αυτες που γνωριζω εγω) εχουν συγκεκριμενα σκευασματα που χορηγουν στους αθλητες τους, εννοειται εγκεκριμενα απο τον ΕΟΦ.

Δημοσ.

Υπάρχει μια λεπτομέρια που δεν πρέπει να ξεφύγει απο οποιονδήποτε και αν διαβάζει τέτοια threads, πως όλες οι θερμιδογόνες και λοιπές ουσίες δεν χάνουν τον λειτουργικό τους ρόλο μεμονομένα από όποια (διατροφική) πηγή και αν προέρχονται. ( ο συνδιασμός τους είναι άλλο καπέλο που όπως και να 'χει το ισορροπημένο διαιτολόγιο είναι προυπόθεση βασική για τις αθλητικές επιδόσεις , είτε παίρνεις συμπληρώματα ,είτε παίρνεις φάρμακα)

Η παγίδα ποιά είναι τώρα , ρωτάει κάποιος αν οι επιδόσεις μειωθούν χωρίς τα συμπληρώματα. Η σωστή απάντηση εδώ είναι ΟΧΙ ,εφόσον έχει ισορροπημένο διαιτολόγιο, γιατί πολύ απλά οι ουσίες αυτές (υδατάνθρακες , αμινοξέα , κρεατίνη ) δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά είτε μιλάμε για συμπλήρωμα , είτε μιλάμε για κάποια τροφή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...