Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τον firefox

trilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.

εχω windows vista και εχο σοβαρο προβλημα με τον mozilla firefox, θελω να εγκαταστήσω τη νεα εκδοση του adobe reader αλλα για καποιο λόγο δεν γίνεται, ενω την κατεβαζω και την εγκαθιστω ο υπολογιστησ συμπεριφερεται λες και δεν υπαρχει....την βλεπο στα προγραμματα, αλλα οποτε παω να δω καποιο βιντεο σε μερικα sites και στο veoh, κολαει ο υπολογιστης και παγώνει η οθονη....δεν ξερω τι γινεται.

παρακαλω οποιος ξέρει και μπορει ας μου δώσει και μενα καποια ιδέα σχετικά με το τι πρεπει να κάνω

Δημοσ.
καλησπέρα σε όλους.

εχω windows vista και εχο σοβαρο προβλημα με τον mozilla firefox, θελω να εγκαταστήσω τη νεα εκδοση του adobe reader αλλα για καποιο λόγο δεν γίνεται, ενω την κατεβαζω και την εγκαθιστω ο υπολογιστησ συμπεριφερεται λες και δεν υπαρχει....την βλεπο στα προγραμματα, αλλα οποτε παω να δω καποιο βιντεο σε μερικα sites και στο veoh, κολαει ο υπολογιστης και παγώνει η οθονη....δεν ξερω τι γινεται.

παρακαλω οποιος ξέρει και μπορει ας μου δώσει και μενα καποια ιδέα σχετικά με το τι πρεπει να κάνω

Είτε τα έχεις μπερδέψει λίγο, είτε κάτι έγραψες λάθος στα παραπάνω (και μπερδεύεις εμάς).

Το adobe reader είναι για να διαβάζεις PDF αρχεία και δεν έχει (σχεδόν) καμία σχέση με το adobe flash player που χρειάζεσαι.

Πρώτον απεγκατέστησε το προηγούμενο adobe flash player από τον πίνακα ελέγχου. Μετά κατέβασε το νέο flash player από ΕΔΩ (ΧΩΡΙΣ ΤΟ Free McAfee Security Scan) και κάνε εγκατάσταση και επανεκκίνηση.

Τρίτον γράψε αν δούλεψε και αν όχι τι πρόβλημα αντιμετώπισες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...