zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Όταν θέλω να κλείσω ένα αεροπορικό εισητήριο online, πρέπει και να το τυπώσω ή υπάρχει και εναλλακτικός τρόπος εάν δεν έχω εκτυπωτή; Ή ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να το μεταφέρω σε άλλο υπολογιστή ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή;
esertas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον ανάλογα την εταιρία. Κάποιες έχουν άυλα εισιτήρια. Απλά πας εκεί με την ταυτότητά σου. Ένα τηλ. στην εταιρία θα ήταν η καλύτερη ιδέα.
bikey77 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δε χρειάζεται να το εκτυπώσεις, απλά όταν πας να το πάρεις από το αεροδρόμιο, τους δίνεις τον αριθμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και φυσκά θέλουν και ταυτότητα. Αν όμως θέλεις να το εκτυπώσεις για σιγουριά, προώθησε το email που σου έστειλαν μετά από την κράτηση σε κάποιον φίλο να σου το τυπώσει εκείνος.
iceman79 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αναλογο με την εταιρια Μου ειχαν ζητησει μια φορα στο Βελγιο. Αν δεν εχεις εκτυπωτη βαλε εναν εικονικο εκτυπωτη για PDF και σώσε το σε αρχείο .PDF Μετά εκτύπωσε το όπου σε βολεύει
zoranb Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτή τη λύση με το pdf δεν τη είχα σκεφτεί, όντως. Οκ τώρα με τον τρόπο πληρωμής για την online αυτή αγορά τί παίζει? Υπάρχει ασφάλεια; Βάζω κατευθείαν την πιστωτική μου; Τί πρέπει να προσέξω;
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτή τη λύση με το pdf δεν τη είχα σκεφτεί, όντως. Οκ τώρα με τον τρόπο πληρωμής για την online αυτή αγορά τί παίζει? Υπάρχει ασφάλεια; Βάζω κατευθείαν την πιστωτική μου; Τί πρέπει να προσέξω; καλησπέρα, καταρχην κλεινε απευθείας απο την εταιρεία για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο... Ολα τα εισητηρια πλεον ειναι αυλα, δεν χρειαζεται να το τυπώσεις αλλα για την ασφαλεια σου γιατι υπολογιστες ειναι αυτοι...εχουν τα ζορια τους, τυπωσε το. Ακομα κ Αν δεν εχεις εκτυπωτη θα σου στειλουν τα στοιχεία της κράτησης με mail & sms (τουλαχιστον οι ελληνικές εταιρείες που συνεργάζομαι εγω ετσι κανουν...) Ποτε δεν μου ζητησαν χαρτι ουτε καν τον κωδικο του εισητηριου σε καποια απο τις περιπου 100 πτησεις που εχω κανει...
margas1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα φιλε μου θα σου ελεγα για καλο και για κακο να εκτυπωσεις το εισητηριο... ποτε μου δεν μου ειχε ζητηθει ουτε καν ο κωδικος αλλα μια φορα στην Γερμανια επρεπε να εχω εκτυπωσει το εισητηριο κατι που εγω δεν ειχα κανει... Οποτε εβγαλα καινουριο...
zoranb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 παιδιά, θέλω να βγάλω με την Delta, αλλά υπάρχουν κάποιες λέξεις που δεν αντιλαμβάνομαι, λέει Search for a particular cabin or fare class -Cabin (Coach-Lowest fares, Discounted, Flexible) Refundable -Fare Class (Coach T or higher....)
V for Vagelis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλησπερα φιλε μου θα σου ελεγα για καλο και για κακο να εκτυπωσεις το εισητηριο... ποτε μου δεν μου ειχε ζητηθει ουτε καν ο κωδικος αλλα μια φορα στην Γερμανια επρεπε να εχω εκτυπωσει το εισητηριο κατι που εγω δεν ειχα κανει... Οποτε εβγαλα καινουριο... Τι; Ποια εταιρία στο ζήτησε; Ρε παιδιά, αυτό που σου στέλνουν δεν είναι καν εισιτήριο, είναι απλά μια επιβεβαίωση της κράτησής σου με τα στοιχεία σου, πληροφορίες για τη πτήση και το κωδικό για το chek-in. Δεν αποτελεί δηλαδή κάποια έγκυρη πιστοποίηση και μπορεί άνετα να "πλαστογραφηθεί" κάτι τέτοιο. Το εισιτήριο το παίρνεις στο αεροδρόμιο, αφού δείξεις ταυτότητα/διαβατήριο. Και απ ότι έχω καταλάβει, το κωδικό το χρειάζεσαι μόνο αν πας να βγάλεις το εισιτήριο από αυτόματο μηχάνημα και όχι από κάποιον/κάποια υπάλληλο, για να μη περιμένεις σε ουρά (στα οποία μηχανήματα βάζεις τη πιστωτική σου κάρτα και σου ζητάει το κωδικό).
pass02 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλό είναι να έχεις τυπωμένο το εισιτήριο γιατί έχει όλες τις πληροφορίες για την πτήση σου μαζεμένες. chek-in μπορείς να κανείς και on-line 24 ώρες πριν την πτήση σου. Για την κάρτα σου δεν υπάρχει θέμα ασφαλείας. Στον δυτικό κόσμο όλα αυτά εδώ και χρονιά γίνονται μόνο με πλαστικό χρήμα (κάρτες)
StavrosD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στην ολυμπιακή και στην aegean σου δίνουν με την online κράτηση και έναν κωδικό. Τον σημειώνεις και τους τον λες αν χρειαστεί στο αεροδρόμιο. Στην Ρόδο που πηγαινοερχόμουν συνήθως δεν μου τον είχαν ζητήσει καν. Απλά διασταυρώναν τα στοιχεία στην ταυτότητα και μου δίναν το εισιτήριο.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Επειδη εχω μπερδευτεί παίδες... Aν κάνουμε checkin απο το ιντερνετι τι κερδίζουμε;
pass02 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Επειδη εχω μπερδευτεί παίδες...Aν κάνουμε checkin απο το ιντερνετι τι κερδίζουμε; Επιλέγεις εσύ ποια θέση θέλεις (παράθυρο-διάδρομο, με η χωρίς την παρέα σου) και αν έχεις μόνο χειραποσκευη περνάς μόνο από τον έλεγχο της ασφάλειας. Άρα δεν περιμένεις…
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 συνηθως δεν σου ζηταν τπτ απολυτως απλα το διαβατηριο η την ταυτοτητα (αν ειναι φυσικα απο τις "καινουργιες") και σε βρησκουν κατευθειαν στην λιστα επιβατων. στην χειροτερη θα χρειαστεις τον κωδικο κρατησης. προσωπικα δεν μου εχουν ζητησει ποτε τον κωδικο.... μονο για εισητηριο τραινου εχω δει να τον ζηταν. υγ. πρεπει να εχεις βαλει τα στοιχεια σου στην κρατηση ακριβως οπως αναγραφονται στο διαβατηριο/ταυτοτητα
Tenshi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Αν στο αεροδρόμιο υπάρχει το ανάλογο μηχάνημα,μπορείς να κάνεις check in και να εκτυπώσεις το boarding pass επιτόπου (στο Ελ. Βενιζέλος έχει).Το μόνο που χρειάζεται είναι ο κωδικός που σου δόθηκε κατά την κράτηση ή ένα σκανάρισμα του διαβατηρίου ή η εισαγωγή της πιστωτικής κάρτας με την οποία έκανες την αγορά. Όπως είπε και ο pass02,βολεύει απίστευτα όταν δέν έχεις αποσκευές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.