_DoN_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μαγκες γεια και χαρα σας.. Εκανα εγκατασταση στον δευτερο σκληρο μου δισκο το Slackware 13.0(στον πρωτο μου εχω windows xp professional service pack 3) το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να κανω boot απο τον δευτερο σκληρο δισκο, οταν βαλω τον υπολογιστη να κανει boot απο τον δευτερο σκληρο δεν τον βλεπει μαλλον απ'οσο καταλαβαινω.. Εαν θελετε πειτε μου την αιτια και την λυση και για το πως οταν ξεκιναει ο υπολογιστης μου να μπορω να επιλεγω το λειτουργικο συστημα που θελω καθε φορα.. Αα επισης τα windows που ειναι εγκατεστημενα στον πρωτο μου σκληρο μετα την εγκατασταση του slackware 13.0 στον δευτερο σκληρο δεν βλεπουν πλεον τον δευτερο σκληρο μου.. Ευχαριστω για τον χρονο σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aztec Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν μπορείς απο τον BIOS να βάλεις να ξεκινά απο τον δεύτερο δίσκο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:37 ---------- Μήπως αυτό είναι πάνω κάτω το πρόβλημα που έχεις και εσυ? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=340207 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DoN_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εμ ελα ντε.. Το βαζω αλλα μου ζηταει να βαλω μια καταλληλη συσκευη για boot κατι τετοιο.. Για καποιον λογο δεν κανει boot στον δευτερο ή ισως δεν βλεπει το λειτουργικο τι να πω δεν ξερω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nske Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ένα από τα βήματα της εγκατάστασης του Slackware, είναι και η εγκατάσταση ενός Boot Loader (LILO). Εκεί πρέπει να ρωτήθηκες αν θέλεις να εγκαταστήσεις τον LILO στο MBR κάποιου δίσκου ή στον Boot Sector κάποιου partition. Αν δεν έχεις εγκαταστήσει τον LILO (ή δε θυμάσαι), μπορείς να ξαναξεκινήσεις με το cd του slackware, να δώσεις "liloconfig" και να ακολουθήσεις τις οδηγίες. Για αναλυτικές πληροφορίες δες στο κεφάλαιο 7 του Slackbook (original, μετάφραση) και στο LILO Mini How-To. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DoN_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ναι παιδια τα βρηκα ολα.. Ολα οκ τωρα σας ευχαριστω παρα πολυ.. Καλη συνεχεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.