DIMITRISG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εχω το Joomla 1.5.13 εγκατεστημενο με phpbb forum και jfusion για την διαχειριση των χρηστων Εχω μια απορία, ενώ στο φορουμ η απομνημόνευση χρηστη λειτουργει κανονικά στο site δεν λειτουργει. Κάθε φορά πρέπει να ξανασυνδεθεις. ειναι κανονική αυτη η συνπεριφορά;
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έχεις γίνει σωστά η γεφύρωση; Στο jfusion τα βγάζει όλα οκ;
DIMITRISG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Στο JFusion Plugin Configuration εχει με πορτοκαλί την προειδοποίηση * phpbb3: Dual login might work best with the following cookie domain .mydomain.com * phpbb3: Dual login might work best with the following cookie path / στο φορουμ δουλεύει κανονικά το cookie ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:41 ---------- Στα status και στο master και στο slave λέει Good Config
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 δοκίμασε να διορθώσεις και αυτό που σου προτείνει για τα cookies. Εγώ όταν είχα κάνει κάτι ανάλογο με το που είδα το μήνυμα το διόρθωσα και έτσι δεν ξέρω αν δούλευε σωστά...
DIMITRISG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Στο cookie του phpbb3 αν αλλάξω το path δεν λειτουργει αλλά έβαλα την τελεία που μάλλον ειχα ξεχασει μπροστά απο το domain.com και φαίνεται να δουλευει μεχρι στιγμης ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:23 ---------- Κράτησε λίγο διαστημα αλλά τωρα πάλι ζηταει κωδικό
teo_turtle Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας και απο εμενα . Ειναι το πρωτο μου post σε αυτην την υπεροχη κοινοτητα Εχω και εγω αυτο το προβλημα Δηλαδη μου εμφανιζει και εμενα το * phpbb3: Dual login might work best with the following cookie domain .mydomain.com * phpbb3: Dual login might work best with the following cookie path / Στο 1ο εχω .mydomain.com και στο 2ο / αλλα και παλι δεν διορθωνεται το προβλημα. Τι αλλο πρεπει να κανω? Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας . edit post: Το προβλημα λυθηκε οσον αφορα για τα warnings που μου εμφανιζει Οταν κανω ενα νεο μενου απο το backend για το jfusion και κανω μετα click στην επιλογη forum στην περιοχη navigation του site μου τοτε μου εμφανιζει 500 - JFusion Error. Please report this URL to the site administrator. > <ul id="navigation"> ... ... <li><a href="index.php?option=com_jfusion&view=jfusion&id=1">Forum</a></li> </ul> Τι λαθος εχω κανει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.