walkerr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μετα απο χρονια στα Win XP Pro, λεω να δοκιμασω τα 7. Επειδη δεν εχω ιδεα, θελω καποιες πληροφοριες - Ποια εκδοση να βαλω? Ποια ειναι η καλυτερη? - Η διαδικασια εγκαταστασης ειναι οπως και στα XP? - Ακουσα οτι drivers δεχονται μόνο οσους ειναι πιστοποιημενοι?
johnfocus Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Η καλυτερη ειναι η ultimate , ακολουθει η Professional και μετα η home premium. Ναι, η διαδικασια εγκαταστασης ειναι ιδια με των xp. Οχι δεν εχω ακουσει κατι τετοιο για τους drivers.Το σιγουρο ειναι οτι οι drivers των Vista κανουν και στα 7
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 - Ακουσα οτι drivers δεχονται μόνο οσους ειναι πιστοποιημενοι? Αν πας σε 64bit,ναι.
VampireKiSS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το σιγουρο ειναι οτι οι drivers των Vista κανουν και στα 7 Πέρασα χθες τα 7 στο λαπτοπ και δεν δεχόταν ορισμένους drivers όπως π.χ. για τον ήχο με αποτέλεσμα να μην έχω την απόδοση που είχα στα vista, αφού τελικά χρησιμοποίησαν τα κάποιον δικό τους τα 7. Το μήνυμα σφάλματος κατά την εγκατάσταση έλεγε ότι οι οδηγοί δεν είναι συμβατοί με την υπάρχουσα έκδοση των windows... Τελικά τους πέρασα μέσω της ενημέρωσης από τη διαχείριση συσκευών.
21century Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Το καλο με τις ενημερωσεις ειναι οτι αναβαθμιζονται πολυ ευκολοτερα απο οτι στο παρελθον και αυτο ειναι θετικο απο μονο του, τουλαιχστον υπαρχει συμβατοητα για τα 54μπιτα συστηματα...
walkerr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Aπ οτι καταλαβα υπαρχουν τα Ultimate 32 και τα Ultimate 64? Aρα να βαλω τα Ultimate 64, σαν καλυτερα? Ή μηπως θα ειναι μουφα οπως τα XP 64?
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Για οικιακο χρηστη δεν νομιζω να χρειαζεται κατι παραπανω απο Home premium. Γιατι να ξοδεψουμε λεφτα για λατι που δεν χρειαζομαστε ??? Αυτα εβαλα και αυτη την αντιστοιχη εκδοση ειχα και σε vista και ειμαι πληρως ικανοποιημενος.
walkerr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Πες οτι ηταν εντελως δωρεαν, να μην εβαζα την καλυτερη-ακροβοτερη εκδοση? Ειναι αυτη τα Ultimate 64?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.