Προς το περιεχόμενο

Koυτι καλο σχετικα φτηνο

SMARTYN89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το παραθυρο δε μου γενιζει το ματι.. που λεει για τους ηδη υπαρχοντες ανεμηστηρες, δε βλεπω κατι.. στα αλλα coolermaster ελεγε που ποσα ποσο μεγαλα στροφες και το "σημαντικοτερο" θορυβο.

Δημοσ.

Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα το Lancool Dragonlord PC-K62 (Lian-Li).

Βιάστικα λίγο μην τυχόν και τελειώσει, μιας και μου άρεσε πολύ. 89€ από Π.

Περιμένω να μαζέψω όλα τα κομμάτια και θα αρχίσω να το στήνω. Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος από εμφάνιση, φινίρισμα κτλ.

Σε κάποια παρουσίαση στο youtube είχε ένα τέτοιο κουτί που του έλειπε μία βίδα από το plexy και μία άλλη είχε σφιχτεί περισσότερο και είχε ραγίσει το plexy στο σημείο εκείνο. Το θεωρώ φτιαχτό γιατί άντε το ράγισμα να γίνει από παρασφιγμένη βίδα αλλά να τύχει και να λείπει και η διπλανή πάει πολύ. Εκτός και αν έγινε καμία τράμπα από εκεί που το προμηθεύτηκαν. Πάντως παίρνει και τις μακριές κάρτες γραφικών 290mm.

Δημοσ.

Ναι ειναι πολυ καλα κουτια και τα δυο αναμφισβητητα, (ασε τις μουφες του καθενος στην ακρη) αλλα θελω καποιον να συγκρινει και να προτεινει! Ας πουμε για τον παραγονται air-flow και θορυβο ανεμηστηρων που ειναι σημαντικο πχ.

Δημοσ.

Χωρις να θελω να σε μπερδεψω,αν μπορεις να διαθεσεις τα παραπανω χρηματα που απαιτει και δεν εχεις προβλημα με το μεγεθος ριξε μια ματια σε αυτο

http://www.skroutz.gr/s/58881/CoolerMaster-Haf-932-RC-932.html?keyphrase=haf+932

http://www.overclockersclub.com/reviews/coolermaster_haf_932/

imho ξεχνας προβληματα με airflow,θορυβο,θερμοκρασιες,μεγεθος gpu,μεγεθος cpu cooler,στενοτητας χωρου οταν θα το μονταρεις.;)

Δημοσ.

Φιλε εχω το lancool k62 και επαθα πλακα οταν ανοιξα το κουτι κ το ειδα.Ειχα το thermatake Matrix και οταν τα εβαλα διπλα διπλα σαν να ειχα τον Δαυιδ διπλα στον Γολιαθ. Εννοειται το προτεινω ανεπιφυκατα.Lancool=lian li, δηλαδη η κορυφη στα κουτια.Αλλα και το coolermaster Haff 922 πολυ καλο μου αρεσει σαν σχεδιο αλλα νομιζω θα περναει σκονη ,σε αντιθεση με το lancool που εχει φιλτρο οπουδηποτε περναει αερας .To Scout για μενα ειναι λιγο κατωτερο του lancool k62 σαν εμφανιση αλλα και χαρακτηριστικα ,με χαλαει και το σχεδιο σαν "χερουλι" που εχει στην κορυφη και τρωει διαθεσιμο χωρο.

Σχετικα με το aiflow το lancool ειναι αψογο.Τωρα για θορυβο ,ενα μικρο τον κανουν ,εγω που εχω ευαιστητα αυτια και δεν μπορω τον παραμικρο θορυβο (θελω να μην ακουγεται κιχ) εβαλα ρυθμιστες στροφων zalman fan mate 2 απο e-shop (2,6 ευρω εκαστος) και πλεον ειναι σχεδον τελειως αθορυβο αφου δουλευουν στις 600 στροφες, αλλα παλι το airflow αψογο ,πολυ χαμηλες θερμοκρασιες

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνω με τον προλαλήσαντα!Πήρα το lancool pc-k62 και είναι πάρα πολύ καλό....εκεί να τα δώσεις φίλε!!!πήγα πρώτα στο Π του mall,το είδα σιγουρεύτηκα και το τσίμπησα,έτσι να κάνεις και εσυ,να το δεις απο κοντα πρώτα...

Δημοσ.
Φιλε εχω το lancool k62 και επαθα πλακα οταν ανοιξα το κουτι κ το ειδα.Ειχα το thermatake Matrix και οταν τα εβαλα διπλα διπλα σαν να ειχα τον Δαυιδ διπλα στον Γολιαθ. Εννοειται το προτεινω ανεπιφυκατα.Lancool=lian li, δηλαδη η κορυφη στα κουτια.Αλλα και το coolermaster Haff 922 πολυ καλο μου αρεσει σαν σχεδιο αλλα νομιζω θα περναει σκονη ,σε αντιθεση με το lancool που εχει φιλτρο οπουδηποτε περναει αερας .To Scout για μενα ειναι λιγο κατωτερο του lancool k62 σαν εμφανιση αλλα και χαρακτηριστικα ,με χαλαει και το σχεδιο σαν "χερουλι" που εχει στην κορυφη και τρωει διαθεσιμο χωρο.

Σχετικα με το aiflow το lancool ειναι αψογο.Τωρα για θορυβο ,ενα μικρο τον κανουν ,εγω που εχω ευαιστητα αυτια και δεν μπορω τον παραμικρο θορυβο (θελω να μην ακουγεται κιχ) εβαλα ρυθμιστες στροφων zalman fan mate 2 απο e-shop (2,6 ευρω εκαστος) και πλεον ειναι σχεδον τελειως αθορυβο αφου δουλευουν στις 600 στροφες, αλλα παλι το airflow αψογο ,πολυ χαμηλες θερμοκρασιες

οι ρυθμιστές στροφών που έβαλες πως το ξέρεις ότι δουλεύουν στις 600 σ.α.λ

στην φωτογραφία βλέπω ότι έχουν απλά ένα ποτενσιόμετρο που το ρυθμίζεις με το χέρι

Δημοσ.
Το lian li λόγω αλουμινίου...

Ειναι τοσο σημαντικο το αλουμινιο?? Το βλεπω σαν μεγαλο θετικο χαρακτηριστικο να το παρουσιαζουν, αλλα κεναι οντως μεγαλη διαφορα η θερμικη αγωγιμοτητα?? Θα δω διαφορα? Αν ειναι ετσι να παω σε lili.. Ειναι αθορυβο, ξερετε?

Δημοσ.

.. Ακομα δε μπορω να διαλεξω.. Lian li pc 7f- Lancool pc k62 ή το CM Storm Scout?..

Ποιο ειναι πιο αθορυβο απο αυτα? (αν υποθεσουμε οτι εχουν αρκετα καλο airflow).

Δημοσ.

Και τα 2 αθόρυβα είναι don't worry.

Απλά εγώ θα πήγαινα στο lian li λόγω αλουμινίου,δηλαδή καλύτερη ποιότητα κατασκευής και πιο ψυχρό....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...