fragment_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 βασικά που επιλέγεις στις ρυθμίσεις της google να απομακρύνεις ορισμένα site απο καθε αναζητηση;;; πολλες φορες θελω να ψαξω κατι και στις πρωτες σελιδες μου βγαινουν ολες οι spammy σελίδες που κλασσικά δεν έχουν αυτό που ζητάω αλλα scripts. γνωρίζω τον κλασσικό τροπο του -example.com αλλα θέλω να μαζέψω την λίστα με τα ενοχλητικά sites και να μη μπαινω καθε φορα στον κοπο να τα μπλοκάρω απ την αναζητηση ... να τα καταχωρησω καπου ίσως μαζικά forever ... ψαχνω πολυ καιρο στις ρυθμίσεις αλλα δεν βρηκα κατι ... τωρα ισως μου διαφεύγει ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εαν εισαι συνδεδεμενος στον λογαριασμο σου στο google/yahoo,μπορεις στα αποτελεσματα της αναζητησης σου,να αφαιρεσεις αυτα που θελεις με το "x" που υπαρχει κατω δεξια απο καθε αποτελεσμα.
fragment_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εαν εισαι συνδεδεμενος στον λογαριασμο σου στο google/yahoo,μπορεις στα αποτελεσματα της αναζητησης σου,να αφαιρεσεις αυτα που θελεις με το "x" που υπαρχει κατω δεξια απο καθε αποτελεσμα. ναι αυτο το θυμάται μετά το google και αφετέρου αν θέλω επαναφέρω επιλογές ή αν θέλω να προσθέσω απο μόνος μου καποιες που εχω σημειώσει που θα πάω;
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Για να επαναφερεις καποιο αποτελεσμα που εχεις διαγραψει,υπαρχει επιλογη στο κατω μερος της σελιδας
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω πως μπορεις να προσθεσεις καποιο αποτελεσμα στα ηδη υπαρχοντα.Μπορεις σιγουρα ομως να"ανεβασεις"καποιο απο τα υπαρχοντα αποτελεσματα,ετσι ωστε να εμφανιζεται πιο ψηλα απο το κανονικο στον υπολογιστη σου.
fragment_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν νομιζω πως μπορεις να προσθεσεις καποιο αποτελεσμα στα ηδη υπαρχοντα.Μπορεις σιγουρα ομως να"ανεβασεις"καποιο απο τα υπαρχοντα αποτελεσματα,ετσι ωστε να εμφανιζεται πιο ψηλα απο το κανονικο στον υπολογιστη σου. σε ευχαριστώ πολύ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.