pix_lax82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 ΤΗΕΟ-007 γειωσε τους όλους κάνεις πολύ καλη δουλειά. Για να μην εχεις προβλημα θα σε ρωτάω εγω μερα παρα μερα πως ειναι η ηλιακή δραστηριότητα για να μην υπάρχει κανενα θέμα.
parsifal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Για να μην εχεις προβλημα θα σε ρωτάω εγω μερα παρα μερα πως ειναι η ηλιακή δραστηριότητα για να μην υπάρχει κανενα θέμα. Όχι, να μην το κάνεις. Ο liopyr έχει δίκιο σε αυτά που λέει. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ο topic starter να ανοίξει ένα νέο thread στην ενότητα του Internet, όπου θα παρουσιάζει όσο αναλυτικά θέλει το site sfak.gr και/ή το blog του και θα μπορεί να ζητήσει σχόλια και προτάσεις βελτίωσης γι' αυτά. Το παρόν thread μπορεί να παραμείνει ανοιχτό υπό την προϋπόθεση ότι θα μετατραπεί σε thread γενικής συζήτησης για το χόμπι της ηλιακής παρατήρησης (όπως υποννοήθηκε αρχικά στο original post, πριν αρχίσουν τα thread bumps). Bumps με καθημερινές ενημερώσεις από το site σε καμμία περίπτωση. Μόνο αν γίνει κάποια σημαντική αλλαγή στο site άξια λόγου (hint: προσθήκη RSS feed π.χ. ). Αυτά.
pix_lax82 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Κριμα εκλεισε πριν καν αρχίσει ενα πολυ ομορφο thread.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 φιλε THEO τι σε κανει να πιστευεις οτι ηδη δεν πετυχες τους στοχους που αναφερεις? Δηλαδη να γνωρισεις στον κοσμο την υπαρξη ενος πολυ ομορφου site κλπ. Ποιος σου ειπε επισης οτι το πσοτ σου δεν ομορφαινει το φορουμ? Δεν ειδα κανεναν να σου λεει να μην παρουσιασεις το site. Ισα ισα το αντιθετο ειδαν να λενε. Να παρουσιασεις το site οσο αναλυτικα θες και να "ομορφυνεις το φορουμ" και γενικως να κανεις οτι κρινεις εσυ καλυτερο, εκτος απο thread bumping απλα για να μενει πανω το thread καθημερινα. Αιτησου να γινει sticky τοτε, να μην παιδευεσαι κιολας.
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 μια ερωτηση...τον ηλιο με το τηλεσκοπειο ποτε τον βλεπεις? απο αποψη τυφλωσης το λεω και μονο
THEO-007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 φιλε THEO τι σε κανει να πιστευεις οτι ηδη δεν πετυχες τους στοχους που αναφερεις? Φιλε θα σου πω κατι. Στοχος μου ειναι ενας και μοναδικος. Να αγαπηση ο κοσμος την ερασιτεχνικη αστρονομια σαν χομπι και ειδικοτερα τον ηλιο. Για τον λογο αυτο εγραψα. Το αρθρο εχει ενδιαφερον. Τουλαχιστον αυτο δειχνει. Αν νομιζετε οτι ηρθα για να παρω επισκεπτες κανετε λαθος. Δινω το αρθρι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ της ΚΡΗΤΗΣ για να μπορουν οι επισκεπτες που μπαινουν εκει να βρουν αλλα παρομοια αστρονομικα θεματα. Δεν ειδα κανεναν να σου λεει να μην παρουσιασεις το site. Ισα ισα το αντιθετο ειδαν να λενε. Να παρουσιασεις το site οσο αναλυτικα θες και να "ομορφυνεις το φορουμ" και γενικως να κανεις οτι κρινεις εσυ καλυτερο, εκτος απο thread bumping απλα για να μενει πανω το thread καθημερινα. Αιτησου να γινει sticky τοτε, να μην παιδευεσαι κιολας. Εξηγηστε μου αναλυτικα τι να κανω. Ισως δεν καταλαβα καλα. Δεν εχω ασχοληθη με θεματα διαχειρησης φορουμ. Εγω εβαζα ακριβως την παρατηρηση της ημερας απο το σαιτ του συλλογου κρητης για να μην κανω copy. .................. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:29 ---------- μια ερωτηση...τον ηλιο με το τηλεσκοπειο ποτε τον βλεπεις? απο αποψη τυφλωσης το λεω και μονο Με το τηλεσκοπιο οποτε και να τον δω δεν εχω κανεναν προβλημα. Ειναι απολυτως ασφαλες για τα ματια οτι ωρα και να τον παρατηρησης διοτι απλα διαθετει ειδικα φιλτρα 100% απορροφησης των ακτινων.
Toufas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη το πολυ φως "φευγει" και τον βλεπεις οπως στις φωτογραφιες?
THEO-007 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2009 δηλαδη το πολυ φως "φευγει" και τον βλεπεις οπως στις φωτογραφιες? ακριβως φιλε. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:55 ---------- ΗΛΙΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ αναμενετε τις επομενες μερες στα Βορειοανατολικα του δισκου. Μακαρι να καλυτερεψει και ο καιρος για να βγουμε για παρατηρηση. Το ΔΕΛΤΙΟ ΗΛΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ αναθεωθηκε οποτε μπορειτε να ενημερωθειτε για τα τεκτενομενα μεσω του αρχικου ποστ.. Υ.Γ.........Ελπιζω τωρα να ειμαι σωστος.
THEO-007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Eπιτελους εγινε παρατηρηση κατω απο παρα πολυ ομιχλη στα ανωτερα στρωματα της ατμοσφαιρας. Πολυ δυσκολη η φωτογραφηση κατω απο την επιροια θολουρας. Παρολα αυτα το ευχαριστηθηκα γιατι ειδα τον φιλο μου μετα απο παρα πολυ καιρο ζωντανα. Αυτο δεν πληρωνετε με τιποτα για εναν ερασιτεχνη της ηλιακης αστρονομιας. Το φορουμ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ενημερωθηκε εκ νεου οποτε μπορειτε να το επισκεφτειτε για να δειτε τα νεωτερα. Οτιδηποτε ερωτησεις υπαρχουν μπορουν να γινουν ελευθερα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 και το ενολχητικο thread bumping συνεχιζεται. Ζητα τους να στο κανουν sticky να μην κουραζεσαι βρε.
THEO-007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μπορειτε να με ανεβασετε στα υπομνηματα να γραφω ελευθερα παρακαλω. Η θελετε να βαζω διαφορετικες ενημερωσεις την καθε μερα που κανω παρατηρηση. Δεν ξερω τελικα τι θελετε.
liopyr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μπορειτε να με ανεβασετε στα υπομνηματα να γραφω ελευθερα παρακαλω. Η θελετε να βαζω διαφορετικες ενημερωσεις την καθε μερα που κανω παρατηρηση. Δεν ξερω τελικα τι θελετε. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~V~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Η σωστή κίνηση που πρέπει να κάνεις και είναι εντός κανονισμών, είναι να ανοίξεις ένα thread στην ενότητα internet, να παρουσιάσεις όπως μπορείς αυτό που έχεις φτιάξει μία φορά και χωρίς καθημερινό εσκεμμένο bumping, και όσοι πιστοί και τυχεροί το δουν θα προσέλθουν. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ο topic starter να ανοίξει ένα νέο thread στην ενότητα του Internet, όπου θα παρουσιάζει όσο αναλυτικά θέλει το site sfak.gr και/ή το blog του και θα μπορεί να ζητήσει σχόλια και προτάσεις βελτίωσης γι' αυτά. Το παρόν thread μπορεί να παραμείνει ανοιχτό υπό την προϋπόθεση ότι θα μετατραπεί σε thread γενικής συζήτησης για το χόμπι της ηλιακής παρατήρησης (όπως υποννοήθηκε αρχικά στο original post, πριν αρχίσουν τα thread bumps). Bumps με καθημερινές ενημερώσεις από το site σε καμμία περίπτωση. Μόνο αν γίνει κάποια σημαντική αλλαγή στο site άξια λόγου (hint: προσθήκη RSS feed π.χ. ). χψζωβζδφνζδγωψ
THEO-007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2009 Μπορειτε να με τοποθετησετε στα ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΑ οι υπευθυνοι του σαιτ. Ειναι δυνατον να γινει αυτο. Να μπορω να κανω ανανεωσεις των παρατηρησεων.....?????
THEO-007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Σημερα προτιμησα να μην κανω φωτογραφηση αλλα να σκιτσαρω τον ηλιακο δισκο οπως τον ειδα μεσα απο το προσοφθαλμιο του καλυτερου απο τα τηλεσκοπια που εχω και που χρησιμοποιω για τον λογο αυτο. Ο δισκος λοιπον περιειχε παρα πολλα φαινομενα στα εδωσα την σωστη θεση οπως τα ειδα σε σχημα σε μεγεθος αλλα και σε σχεση. Μπορειτε να ενημερωθειτε απο το αρχικο τοπικ
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σχετικά με το πολύ ενδιαφέρον χόμπι που έχεις αλλά και το site όπου μπορούμε να ενημερωνόμαστε σχετικά. Η ενημέρωση έγινε, οπότε ξέρουμε πλέον πού μπορούμε να βρούμε τις σχετικές πληροφορίες. Δε χρειάζεται, ούτε εξυπηρετεί σε κάτι άλλο η καθημερινή ενημέρωση, αφού ουσιαστικά πρόκειται για παραπομπή στο άλλο site. Ευελπιστώ ότι θα βρεις κάτι που θα σε ενδιαφέρει, όχι βέβαια όσο η ηλιακή παρατήρηση, εδώ στο insomnia και θα μείνεις ως μέλος. Τυχόν νέο μήνυμα με περιεχόμενο του στυλ "σήμερα έκανα αυτό, πηγαίνετε εκεί να δείτε πώς και τι" θα οδηγήσει στο κλείδωμα του thread και θα επιφέρει τις σχετικές συνέπειες, καθώς ο parsifal ότι η τακτική του bumping δεν επιτρέπεται στο insomnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.