Προς το περιεχόμενο

Δελτία ηλιακής δραστηριότητας

THEO-007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το αρθρο ανοιγει για να κανει τον ελληνα να ασχοληθει με τον ηλιο και την παρατηρηση του μεσω ενος ηλιακου τηλεσκοπιου γνωριζοντας τα φαινομενα που λαμβανουν χωρα σε αυτον.

Σχετικα με την ενημερωση των φαινομενων επι του ηλιου και οχι μονο μπορειτε να ενημερωθειτε απο το λινκ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ....http://www.sfak.gr/forum/index.php?board=50.0

Ηλιακες φωτογραφιες και οχι μονο μπορειτε να βρειτε απο το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ BLOG-ΑΡΧΕΙΟ στην διευθυνση ....http://www.myblog.gr/007/

ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δημοσ.

Ανεβαινει και παλι η δραστηριοτητα αγαπητοι φιλοι στην ηλιακη επιφανεια.

Για να δουμε τι θα παρατηρησουμε τις επομενες μερες.

Το θεμα ειναι οτι εχουμε ασχημες συνθηκες παντου και οι φωτογραφιες βρισκοντε δυσκολα.

Ηλιακη αναφορα 10/11/2009

Δημοσ.

Ο ηλιος ολο και κατι συνεχιζει να μας δινει. Και στην επιφανεια και στην περιφερεια.

Βρηκα μια καταπληκτικη φωτογραφια η οποια δειχνει σε μεγεθυνση το χρωμοσφαιρικο δικτυο και την υπερκοκκιαση απο την γραμμη CaK(ασβεστιο).

Αναφορα 11/11/2009 - ΥΠΕΡΚΟΚΚΙΑΣΗ

Δημοσ.

To σωστο αρθρο δεν γινετε απο το πληθος των απαντησεων.

Το σωστο και ενδιαφερον αρθρο γινετε απο τις αναγνωσεις που κανει.

Και πιστεψε με εχω δει αρθρα με δεκαδες απαντησεις που περιειχαν απλα αηδιες.

Προτιμω λοιπον μια απαντηση που να δινει δυναμη και κουραγιο η να περιεχει καποια ερωτηση σχετικη με το αντικειμενο ετσι ωστε να γινει ενα αρθρο καλυτερο, παρα δεκαδες απαντησεις ειρωνειας που να κανουν ενα αρθρο μπαχαλο.

Οπως βλεπεις λοιπον απο τις αναγνωσεις υπαρχουν παιδια που τους αρεσει να το διαβαζουν.

Εσυ τωρα εαν δεν το επιθυμεις απλα δεν το διαβαζεις.

Δημοσ.

οκ βρε φιλε κι εγω μαζι σου, αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα εξεζητημενο αυτο το θεμα για να απασχολησει το συγκεκριμενο φορουμ. Καλα εκανες και το ποσταρες, αλλα νομιζω οτι οι καθημερινες ανανεωσεις (γιαυτο το λογο θεωρω οτι πηρες τις παραπανω απαντησεις) με την ηλιακη δραστηριοτητα δεν αφορουν καποιον, η αν τον αφορουν προφανως θα ειναι επισκεπτης στο site. Γενικα παραπεμπει σε spam η ολη φαση, που οκ μια φορα δεν ειναι ενοχλητικο, αλλα αν κανεις καθε μερα ποστ, να περιμενεις και τις αντιστοιχες απαντησεις.

Δημοσ.

Εγω σκοπο εχω να δειξω τις ομορφιες του αστρου μας.

Και οπως ειπα σε 9 απαντησεις υπαρχουν 308 αναγνωσεις. Αυτο δειχνει ενδιαφερον.

Δεν ειναι αναγκη να ειναι συζητησημα καθε μερα τα προβληματα. Ας υπαρχει και μια αλλη διεξοδος.

Πολυς κοσμος την εχει αναγκη.

Το ποστ θα το συνεχισω για τον κοσμο που θελει να ξεφυγει και να διαβασει η να παρακολουθηση κατι αλλο. Δεν εχει σκοπο το αρθρο να παρασυρει κοσμο. Σκοπο εχει να αναδειξει ομορφιες του συμπαντος. Και μια απο αυτες ειναι και ο ηλιος.

Δημοσ.

Δεν ενοχλεί ρε κανένα το παλικάρι.

Ίσα ίσα έχει μέσα εντυπωσιακές φώτος. Καλύτερα αυτό το thread σε σχέση με άλλα που έχουν 30 άκυρα ποστς σε 10 λεπτά.

Δημοσ.

Εαν δεις φιλε μου στα δεξια του blog που εχω δωσει στην αρχη του τοπικ θα δεις τα τεσσερα ηλιακα τηλεσκοπια αξιας 15.000 ευρω περιπου που διαθετω και που κανω τις παρατηρησεις αλλα και τις φωτογραφησεις μου. Το blog περιεχει φωτογραφιες αποκλειστικα απο τα τηλεσκοπια που διαθετω. Οσο για την ενασχοληση μου με τον ηλιο διαρκει 3 χρονια τωρα και ειναι πολυ στενη.

Απο κει και περα εαν ο χρονος η οι καιρικες συνθηκες δεν μου το επιτρεπουν παρακολουθω την δραστηριοτητα μεσω φωτογραφιων απο αλλα τηλεσκοπια ερασιτεχνων φιλων του εξωτερικου η αλλων παρατηρητηριων.

Υ.Γ.... Οτιδηποτε θελετε να ρωτησετε και γνωριζω να απαντησω ειμαι στην διαθεση σας.

Δημοσ.

THEO-007,

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την ασχολία σου, το να ανοίγεις ένα thread (ανεξαρτήτου θέματος)], και να το ανανεώνεις (bumping) καθημερινά με link για το site σου, είναι ξεκάθαρο spam, καθώς (πιθανόν με καλές προθέσεις -δε λέω), εκμεταλλεύεσαι την υψηλή επισκεψιμότητα του συγκεκριμένου χώρου για να αυξήσεις του δικού σου.

Από εκεί και πέρα, από άποψη λειτουργικότητας και μόνο, σκέψου τι θα γινόταν στα ελεύθερα κάπως όρια του μπλα-μπλα, αν όλοι όσοι διατηρούσαμε ένα blog-site-whatever το ανανεώναμε καθημερινά και σε ένα thread εδώ μέσα.

(θα είχε ο καθένας μας το δικό του sticky).

Η σωστή κίνηση που πρέπει να κάνεις και είναι εντός κανονισμών, είναι να ανοίξεις ένα thread στην ενότητα internet, να παρουσιάσεις όπως μπορείς αυτό που έχεις φτιάξει μία φορά και χωρίς καθημερινό εσκεμμένο bumping, και όσοι πιστοί και τυχεροί το δουν θα προσέλθουν.

Αυτά.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...