dismemberer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι αναλογο παιδια και ετσι ειπα να ανοιξω καινουριο τοπικ. Το προβλημα μου ειναι το εξης. Στα καλα καθουμενα η οθονη μου ( Sony 17" SDM-S73) αρχισε να τρεμοπαιζει. Την αφησα για λιγο,εκλεισα το pc και πηγα για δουλεια. Οταν γυρισα ανοιξα τον υπολογιστη και στην αρχη ολα φαινονταν μια χαρα. Στη συνεχεια ξαναρχισε να τρεμοπαιζει μεχρι που στο τελος εσβησε εντελως.. Τι μπορει να φταει? Η οθονη ειναι η μηπως εχει προβλημα η γραφικων? Δοκιμασα να βαλω το βυσμα της οθονης στη 2η υποδοχη της γραφικων αλλα δεν αλλαξε κατι.. Η οθονη καθως και η γραφικων εχουν τους drivers των cd. Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες.
GGKING Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εψαξα αλλα δε βρηκα κατι αναλογο παιδια και ετσι ειπα να ανοιξω καινουριο τοπικ.Το προβλημα μου ειναι το εξης. Στα καλα καθουμενα η οθονη μου ( Sony 17" SDM-S73) αρχισε να τρεμοπαιζει. Την αφησα για λιγο,εκλεισα το pc και πηγα για δουλεια. Οταν γυρισα ανοιξα τον υπολογιστη και στην αρχη ολα φαινονταν μια χαρα. Στη συνεχεια ξαναρχισε να τρεμοπαιζει μεχρι που στο τελος εσβησε εντελως.. Τι μπορει να φταει? Η οθονη ειναι η μηπως εχει προβλημα η γραφικων? Δοκιμασα να βαλω το βυσμα της οθονης στη 2η υποδοχη της γραφικων αλλα δεν αλλαξε κατι.. Η οθονη καθως και η γραφικων εχουν τους drivers των cd. Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες. Κότσαρε τη σε άλλο pc πάνω αν έχει άλλο διαθέσιμο.Όταν την ανοιγεις χωρις να την έχει συνδεδεμένη πριν μπει σε standby πως συμπεριφέρεται?
dismemberer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Την εβαλα στο λαπτοπ και εκανε τα ιδια(το ιδιο τρεμοπαιγμα και μετα απο λιγς εκλεισε). Οποτε υποθετω οτι ειναι ευθυνη της οθονης και παω για καινουρια. Σε ευχαριστω πολυ φιλε.
xrist1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 πιθανον να χαλασε το τροφοδοτικο απο τη οθονη και οταν ζεσταινεται κλεινει η οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.