christos.p25 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 GeorgeMan στο avatar σου είναι η Shiva από το FF8;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Φυσικα! Κριμα που η Shiva του FF7 ειχε εντελως μαπα γραφικα. Αλλιως θα βαζα αυτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cupras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 bye bye στην Samsung T240HD πριν 2 μέρες πήρα την HP w2448hc μερα με την νυχτα μιλάμε! Η samsung αντικατέστησε την τηλεόραση δωματιου μιας και εχει tv tuner. Να και μερικές photo. Ελπίζω να σας αρέσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Χμμμ κι εσυ Ζ2300 ε? Ελπιζω εκει στη κουρτινα να εχει εστω 5-6cm στο πλάι για το Bass Reflex, αλλιως το πνιγεις το γουφερακι. Οταν τα λεγα εγω για την W2448HC... Καλωσηλθες κιολας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cupras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Χμμμ κι εσυ Ζ2300 ε? Ελπιζω εκει στη κουρτινα να εχει εστω 5-6cm στο πλάι για το Bass Reflex, αλλιως το πνιγεις το γουφερακι. Οταν τα λεγα εγω για την W2448HC... Καλωσηλθες κιολας! Χαοτική διαφορα με την samsung! Καλός σας βρήκα guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 από 24αρι TN σε 24αρι TN? imho δεν άξιζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κι εγω θα ελεγα οτι δεν αξιζε απο 24 σε 24, αλλα αφου το άλλο 24 το χρησιμοποιησε αλλου ως τηλεοραση καπως καταπραϋνεται το πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cupras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Αξίζει μιας και την πήρα απο προσφορα στο you.gr μονο με 199€ με δώρο τα μεταφορικα! Και τα TN panel εχουν ψυχή! offtopic: Υπαρχει thread που να μπορέσω να ανεβάσω photo απο το pc setup μου? Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.