Προς το περιεχόμενο

Hewlett-Packard 24'' W2448HC 199 euro

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators

Σορρυ παιδια, ελειπα.

Παμε λοιπον!!

Η οθονη εχει:

Ρυθμιση υψους.

Ρυθμιση βαθους.

Ρυθμιση pivot.

Ρυθμιση tilt.

1920x1200 αναλυση

Γυαλιστερο Panel που αυξανει τη ζωντανια των χρωματων, αλλα ΜΗ ΤΗ ΠΑΡΕΤΕ αν εχετε πισω σας πηγη φωτος.

Wide Color Gamut που καλυπτει το 92% του χρωματικου ευρους του προτυπου NTSC (70κατι% για τα κοινα TN panels).

Webcam χαμηλης αναλυσης αλλα εξαιρετικης αποκρισης σε χαμηλο φωτισμο, με μικροφωνο. (που παιζει και σε Linux)

USB HUB 2 θεσεων στο πλάι.

Καλυτερη ποιοτητα απεικονισης απο οποιαδηποτε μη-Glare TN Panel TFT οθονη χωρις wide color gamut. Δηλαδη αρκετα καλυτερη ποιοτητα απεικονισης απο την Τ240.

Αισθητηρα φωτεινοτητας, που απενεργοποιειται. Εγω ημουν αρνητικα προκατειλημενος επ αυτου, αλλα με εξεπληξε το ποσο καλορυθμισμενος ειναι και το ποσο διακριτικα κανει τη δουλεια του.

Μεγαφωνα μετριας εντασης, αρκετα καλα, αλλα χωρις καθολου μπασο. Για να ακουει κανεις ραδιο και τους ηχους των windows μια χαρα ειναι :P Υπαρχει δυνατοτητα να αναπαραγεται ο ηχος ειτε απο minijack εισοδο, ειτε απο το HDMI, ειτε να γινεται αυτοματη ανιχνευση.

Ρυθμιση απενεργοποιησης του φωτισμου του κουμπιου on/off.

Ρυθμιση της εικονας να τη δειχνει ειτε Fit to screen, ειτε οση ακριβως ειναι η αναλυση στο κεντρο της οθονης, ειτε fit to aspect ratio.

Παρα πολυ στιβαρη βαση, καμια σχεση με τα πλαστικα κομματακια που αποκαλουν αλλες εταιρειες "βαση".

Μπορει καποιος να επιλεξει την εισοδο του σηματος μεταξυ των DVI, HDMI και VGA απευθειας απο τα κουμπια στην οθονη, οπως επισης και να ρυθμιζει την ενταση του ηχου.

Υπαρχει επιλογη να "μενει" σε καποια εισοδο ακομα κι αν αυτης το σημα παψει να υπαρχει, ή να αλλαζει αυτοματα οταν συμβει κατι τετοιο.

Η εγγυηση ειναι οντως 3 ετη απο την αντιπροσωπεια, κι αφηστε τους να λενε 1 ετος... Απλα δεν ειναι καλη η πολιτικη των καμμενων πιξελ. Νομιζω απο 7 και πανω δικαιουστε αλλαγη. Εμενα δεν ειχε κανενα προβληματικο πιξελ.

Τελος, να πω οτι δεν εχει PIP, αλλα συνοδευεται απο λογισμικο της HP που ολες τις λειτουργιες της οθονης μπορει να τις κανει κανεις με κλικ στο software χωρις να πειραζει τα κουμπια της οθονης.

Επισης, δειτε αυτο το βιντεο που συγκρινει το 26ρι ΤΝ αδελφακι της, με το 26ρι TN αδελφακι της Samsung. (κατα προτιμηση σε HD δειτε το).

Νομιζω η διαφορά βγαζει ματι, ετσι?

Να κλεισω το ποστ με 2 εικονες. Στη δευτερη διακρινεται η χωρος που δημιουργειται κατω απο την οθονη, στον οποιο χωραει ανετα οποιοδηποτε πληκτρολογιο. Ετσι αδειαζετε χωρο στο γραφειο σας οταν θελετε να κανετε κατι αλλο. Δειτε και ποσο μεγαλη και στιβαρη ειναι η βαση. Στη πρωτη διακρινεται η ασπρη νεον λαμπα που εβαλα απο πανω της γιατι το φως του γραφειου δεν χωραγε πλεον :lol:

room1.jpg

xlitr2.jpg

PS: JIMBO ελπιζω να σε καλυψα. :-D

Ααα να μη ξεχασω και τα αρνητικα:

1) Δοκιμασα να βαλω φως απο πισω μου. Καθρεπτιζοταν ολοκληρο και με αναμμενη την οθονη. Seriously, δε προτεινεται αν εχετε μη απενεργοποιουμενο φωτισμο πισω σας.

2) Οταν αλλαζω πηγη σηματος (αρκετα συχνα, 2 pc ειναι στην οθονη, οπως φαινεται και στη φωτο), μερικες φορες απενεργοποιειται ο αισθητηρας φωτος και μου παει η φωτεινοτητα στο MAX μονη της. Αυτο συμβαινει περιπου σε 1 στις 20 αλλαγες πηγης σηματος, και διορθωνεται μεσα σε 5sec πηγαινοντας στο μενου και ενεργοποιωντας ξανα τον αισθητηρα.

Πραγματικα κατι αλλο δεν εχω βρει...

Μετά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βtw Georgeman σου γραφω σημερις απο την ΗP.. thanks a lot man!Δεν εχω δει καλυτερο TN!Σε σχεση με την Τ240 του κολλητου η μερα κ η νυχτα(ειμαι και samsungaκιας παναθεμα με :/ )

Για οποιον ενδιαφερεται να την τσιμπισει εγω την πηρα απο δω στα 260.99Ε http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2323&v_Item=8537!

Οποιος προλαβε προλαβε μαλλον γιατι ειδα μικρη διαθεσιμοτητα κ αυξηση της τιμης περι τα 3ευρο LoL

Σε σχεση με την Τ240 του κολλητου η μερα κ η νυχτα(ειμαι και samsungaκιας παναθεμα με :/ )

Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το glossy και το σωστό calibration αντίστοιχα για τις 2 οθόνες.

Πάντως σε ξένα forum έχουν παρόμοια βαθμολογία...

• Moderators

Και το 92% color gamut ;)

Απλα επειδη εχω δουλεψει και στην Τ240 και σε μια 24ρα LG με ενα καρο μαρκετινιστικες βλακειες πανω (π.χ. κουμπια αφης, κουμπι "fun" κτλ), μπορω να πω οτι μου αφησαν την εντυπωση "Α, οκ. Νταξει συμπαθητικες οθονουλες". Ενω η HP με αφησε (και με αφηνει) με ενα χαμογελο καθε φορα. Τυχαιο?

Οσο για τις βαθμολογιες, εμενα προσωπικα δε μου λενε τιποτα.

Κοιταζω την ουσια (το περιεχομενο των Reviews, το ποσο αρτια ειναι, τις αποψεις χρηστων) και αφηνω εκτος την ξερη βαθμολογια.

Farmakhs, εσενα οταν αλλαζεις ειδοσο στο εχει κανει αυτο που βγαζει τον αισθητηρα φωτεινοτητας off ή ειναι bugιά της δικιας μου μονο? :P

Που να προλαβει 24ωρο δεν εχει κλεισει ακομα χαχαχαχα!

Ασε που της εχω μονο μια εισοδο(hdmi)απο το pc!

Aυτο που μου εκανε εντυπωση παντος σε σχεση με την Τ240 ειναι πως οταν εχεις φως μεσα στο χωρο και ανεβαζει τη φωτεινοτητα(ο αισθητηρας φωτισμου) δεν παραμορφωνοντε τα χρωματα πραγμα που στην αλλη γινοτανε πχ το κιτρινο πορτοκαλι κτλ κτλ

Παντως Georgman ειχες δικιο οχι μονο δεν ενοχλει ο αισθητηρας ισα ισα με βολεψε(το φως ειναι πισω απο οθονη και στο ταβανι πισω οποτε δεν εχω effect ;-) )

• Moderators

Παντως Georgman ειχες δικιο οχι μονο δεν ενοχλει ο αισθητηρας ισα ισα με βολεψε

Αμε!!

Εγω γουσταρω τρελα που δε με γκαβωνει πλεον το φως το βραδυ :-D

Και μαλιστα χωρις να κουνησω καν το δαχτυλακι μου :P

Και μια συμβουλη: Στο μενου της οθονης, στο Image Control, το Video Overdrive να το εχεις Off γιατι εμενα μου φαινεται οτι χαλαει την εικονα. Σε εμενα ηταν Off απο μονο του, αν ειναι κι εσενα ετσι αστο οπως ειναι και πατα Cancel.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...