Προς το περιεχόμενο

ολικη αναβαθμιση υπολογιστη

marioc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Θελω να κανω αναβαθμισω το PC μου. Δεν γνωριζω πολλα περι του θεματος και γι αυτο δεν εχω κανει καποια ερευνα για το τι να αγορασω. Διαθετω 600-700 ευρω. Τι μου προτεινετε? Το συστημα μου ειναι αυτο:

CASE: http://www.tomshardware.com/reviews/spring-case-madness,623-22.html

CPU: AMD Athlon XP, 1100 MHz (11 x 100)

Motherboard: Asus A7N8X-X (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN)

HDD: WDC WD800JB-00FMA0 (74 GB, IDE)

DISC: 1)PLEXTOR CD-R PX-W5224A (52x/24x/52x CD-RW)

2)TSSTcorp CD/DVDW TS-H552B (DVD+R9:2.4x, DVD+RW:16x/4x, DVD-RW:12x/4x, DVD-ROM:16x, CD:40x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW)

RAM: 512Mb

VID: RADEON 9200 PRO Family(256 MB)

AUD: Realtek ALC650 @ nVIDIA MCP2

Χρειαζονται ολα αλλαγη?

Δημοσ.

Ναι, πλέον ακόμα και ο 80άρης IDE, δε νομίζω να σε εξυπηρετεί κάπου, εκτός από storage (μην τον σουτάρεις κιόλας).

Οθόνη έχεις; Αν ναι, ποια; Αν όχι, συμπεριλαμβάνεται στα 600-700;

Για τι χρήση προορίζεται;

Δημοσ.

Πρακτικά φυσικά και μπορεί να το κρατήσει, εξαρτάται απ' το αν έχει ανεμιστήρια προεγκατεστημένα, πόσο θόρυβο παράγουν αυτά και πόσο τον ενδιαφέρει ο θόρυβος.

Επίσης, αυτά τα κουτιά δύσκολα παίρνουν 12άρηδες (τουλάχιστον), οπότε ακόμα και να μην έχει ήδη προεγκατεστημένους, με 8άρηδες δε γίνεται δουλειά.

Και για του λόγου το αληθές:

As the sample case was received by us, the DG-01-WU did not include any (yes, that's right, not even one fan) of the four possible 80mm fans. You have to provide these in addition to the cost of the case.
Δημοσ.
Ναι, πλέον ακόμα και ο 80άρης IDE, δε νομίζω να σε εξυπηρετεί κάπου, εκτός από storage (μην τον σουτάρεις κιόλας).

Για γενικη χρηση αλλα κυριως gaming

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:21 ----------

Οθονη εχω αυτην http://www.lcdnfo.com/html/AOC_LM720-lcd-monitor.html

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:22 ----------

Πρακτικά φυσικά και μπορεί να το κρατήσει, εξαρτάται απ' το αν έχει ανεμιστήρια προεγκατεστημένα, πόσο θόρυβο παράγουν αυτά και πόσο τον ενδιαφέρει ο θόρυβος.

Επίσης, αυτά τα κουτιά δύσκολα παίρνουν 12άρηδες (τουλάχιστον), οπότε ακόμα και να μην έχει ήδη προεγκατεστημένους, με 8άρηδες δε γίνεται δουλειά.

Και για του λόγου το αληθές:

Εχει προεγκατεστηεμνα ανεμιστηρια και δεν με ενδιαφερει ο θορυβος

Δημοσ.

Αυτό το τροφοδοτικό καλύτερα.

Μνήμες μπορεί να πάει κλασικά σε αυτές και να γλυτώσει κάποια χρήματα.

Βασικά δε μας είπε αν έχει οθόνη. Αν δεν έχει, πάει προς AMD για κάτι πολύ περισσότερο vfm.

Edit: Σκέφτεσαι να αλλάξεις οθόνη ή θα μείνεις σίγουρα με τη 17άρα;

Δημοσ.

η οθονη θες να ειναι μεσα στα 700 η προσθετη?

Να και η προηγουμενη με τις αλαγες... διαλεγεις και περνεις ειναι ολες εξισου καλες...

Capture2.png

Δημοσ.

κουτι και σκληρο να αλλαξω? και κατι αλλο.. αυτα θα ειναι συμβατα μεταξυ τους ετσι?(ειμαι ασχετος)

Δημοσ.

ο σκληρος ειναι υπερμικρος για τα σημερινα δεδομενα και κουτι μπορεις να το κρατισεις αλλα αν δεν ξερεις να τα αλαξεις μονος σου καλητερα να σου τα στισουν σε ενα καινουργιο απο το καταστημα...για την οθονη πες...μεσα στα 700 η να ειναι προσθετη?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...