Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για Cyta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να βάλω cyta στο σπίτι μου. Αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα.. Στο σπίτι μου έχω περίπου 4 τηλεφωνικές συσκευές, πάνω και κάτο όροφο. Έχω δει στα ρούτερ της Cyta πως για να λειτουργεί το τηλέφωνο πρέπει να είναι συνδεδεμένο με ην είσοδο τηλεφωνικής γραμμής της Cyta. Τί γίνεται τώρα; Δεν μπορώ να έχω μόνο ένα τηλ συνδεδεμένο ή να τραβήξω γραμμές μέχρι τον κάτω όροφο

Δημοσ.

an einai voip το τηλεφωνο τοτε ολα φευγουν απο τον ρουτερ.αν ειναι κανονικη τηλεφωνια εκει κανεις οτι θες οπως με ολες τις ετερειες.

Δημοσ.

Το τηλέφωνο της cyta είναι voip

Όντως πρέπει να είναι συνδεμένα πάνω στο router αλλά αν πεις έναν ηλεκτρολόγο να σου συνδέσει το router με την κεντρική (εκεί που μπαίνει η γραμμή που έρχετε απ έξω) τότε θα δουλεύουν όλα τα τηλέφωνα όπως παλιά

Σου το λέω απο προσωπική πείρα μιας και έχω και γω cyta

Δημοσ.

στην ουσια ανοιγεις πριζακι τα 2 καλωδια του οτε τα φερνεις και τα βαζεις στον ρουτερ και μετα αυτα που ηταν ενωμενα με του οτε και τα εχεις αποσυνδεσει τα ριχνεις στον ρουτερ ωστε να παει το voip παντου.συνηθως το ενα ζευγαρι του οτε το αφηνεις πανω στο πριζακι ενω τα δευτερα τα αφηνεις πισω απο το πριζακι και απλα με μονωτικη ενωνεις ενα τηλ καλωδιο και το βγαζεις απο το πριζακι απο την ακρη του.απλα δεν θα σφιξεις τελειως το πριζακι για να μην τσακισεις το καλωδιο που θα βγαινει απο τον τοιχο

Δημοσ.

κοιτάξτε.. το σκέφτηκα και εγώ αυτό με την γεφύρωση αλλά αν πέσει το ρεύμα δεν θα έχουμε τηλ... και επειδή ο πατέρας μου είναι γιατρός το χρειαζόμαστε όλη την ώρα το τηλ.. οπότε κατέφυγα σε connx.. ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις

Δημοσ.

υπαρχει βεβεα και η λυση ενος ups Ποιυ θα αντεξει το ρουτερ για πανω απο 2-3 ωρες.αλλα οσο νανε καλυτερα να εχεις σταθερη τηλεφωνια αν και στην περιπτωση του πατερα σου η θα ηταν καλυτερο να βαλεις και voip δηλαδη 2 νουμερα η καλυτερα connx λογω οτι επειδη ειναι οτε φτιαχνουν τις βλαβες τους πιο γρηγορα(μονοπωλιο)

Δημοσ.

έτσι πάει φίλε.. όποιος έχει τα ηνία... είχαμε βρει καλύτερες προσφορές αλλά τελικά καταλήξαμε αναγκαστικά σε connx. Πάντως μέσα σε 1 μέρα έγινε η σύνδεση.. καλό αυτό :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...