LaryHimura Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 έχω ον τελεκομς και θέλω να αλλάξω ρουτερ λόγο του οτι ζεσταινεται και εχει προβληματα(της πιρελλι που δινει η εταιρία) και σκέφτομαι να πάρς αφτό : http://www.plaisio.gr/Peripherals/Wireless-Networking/Modem-Routers/Netgear-Wireless-Modem-Router-Annex-A-N-DGN2000-100ISS.htm ... θα υπάρχει μετα διαφορά ταχυτητας; Εχω τον σταθερο με ethernet KAI TO laptop με wifi αν και δεν νομιζω να εχει wifi-n
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 α.θα κλειδωσει σε λιγο διαφορετικη ταχυτητα λογω διαφορειτκου ρουτερ και το πως καταλαβαινει τον ρουτερ.β.απλα θα παιζει καλυτερ οταν μεταφερεις αρχεια στο wireless.σε ταχυτητα internet ειτε εισαι g 54 Mbps ειτε πας στα 240 ,300 του N δεν θα αλλαξει κατι.απλα θες και ν karta για να παιξει με N router αλλιως θα παιξει σαν g.
LaryHimura Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 α.θα κλειδωσει σε λιγο διαφορετικη ταχυτητα λογω διαφορειτκου ρουτερ και το πως καταλαβαινει τον ρουτερ. Εννοείς σε χαμηλότερη ταχύτητα ετσι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.