Προς το περιεχόμενο

Πλαινο plexi gllass

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια εχω παρει αυτο το κουτι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700055 και ενω το πηρα για οτι πιο απλο, για χαβαλε αρχησα να το πειραζω, να βαζω ανεμηστηρες κτλ.. και το μονο που μου εμεινε ειναι ενα πλαινο πλεξι για να φαινεται απο μεσα...με τα χρωματακια του και ολα.. θα βαλω και εναν 14Cm στο πλαι επανω στο πλεξι..Το ερωτημα μου ομως ειναι απο που θα βρω πλεξι, τι ποιοτητα υπαρχει στην αγορα, τι να προσεξω στο εγχειρημα μου , και τελος απο που μπορω να βρω ευκολα...thanx προκαταβολικα..

Δημοσ.

Πλεξι βρισκεις ευκολα παντου πχ Πρακτικερ.

Ενα θεμα με το πλεξι ειναι το κοψιμο.Πως θα το κανεις?

Εγω το εκανα με ειδικο κοπτακι κ παιρνει πολλη ωρα.....

Αν εχεις dremel εισαι οκ.

Επισης ενα αλλο θεμα ειναι το παχος. Θα έλεγα να πάρεις ή 3 ή 4 χιλιοστά.

Απλα να ξέρεις ότι το 4αρι κοβεται πιο δυσκολα.Το 3αρι ομως σπαει πιο ευκολα...

Δημοσ.

Συνηθως εχουν και αυτοι που επισκευαζουν τζαμια(σε πολλα στενα θα δεις).Παντως ευκολα μπαινει δεν ειναι τιποτα.Το μονο που θα σε δυσκολεψει ειναι αμα θα πας να κοψεις το πλεξι με ηλεκτρικο μηχανημα,καθως το πλαστικο λογω θερμοτητας θα κολλαει ξανα.Εγω εκοβα λιγο με το μηχανημα(ενα με ηλεκτρικο πριονι) και μετα το περνουσα με το μαχαιρι για να μην ξανακολλησει.Καλο κουραγιο και καλη τυχη!!

Δημοσ.

Thanx ρε μαγκες..Τοτε μαλλον θα παω να κοιταξω πρωτα στα πρακτικερ αφου ενει και κοντα.. Λεω να παρω 4 χιλιοστα να ειναι πιο στιβαρο , και θα παρω απο εκει και ενα dremel.. Ανυπομονω να το τελειωσω και να ποσταρω φωτο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...