deadp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Οff topic: Εγώ πάντως, από Crazy Sundays του E-shop το τσίμπησα κι είναι η έκδοση του 2009! Asrock: Ελπίζω αύριο να έρθει, γιατί το Plus4U δε φημίζεται για τις αποστολές του (ετοιμοπαράδοτο προϊόν, το παρέλαβα 8 ημέρες μετά).
EKTELESTES Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Στο λέω, γιατί η φώτο που έχεις βάλει πιο πάνω είναι της παλιάς έκδοσης. Το eshop, δυστυχώς δε το έχει, έχει ένα equip. Εγώ πάντως ακύρωσα τη παραγγελία όταν είδα την ανακοίνωση για τα νέα μοντέλα. Επίσης, το Asus eebox 1501 είναι ήδη διαθέσιμο σε καταστήματα στην Αγγλία, οπότε το βλέπω σύντομα να έρχεται κι απο δω. Ο Δεκέμβρης προβλέπεται...καυτός
GoldenEye Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα ολα αυτα αλλα το asrock ποιος το επισκευαζει στην ελλαδα; υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια; και αν ναι ποια ειναι; αν το asus εχει μεχρι 400 ευρω και ψυχεται ικανοποιητικα τοτε ειναι must για το σαλονι (αν και πολλα mkv δεν τα πανε καθολου καλα με dxva και απαιτουν ζορικο επεξεργαστη για να παιξουν χωρις artifact και κολληματα)
EKTELESTES Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Έλα ντε, αυτό έψαχνα κι εγώ..ποια είναι η αντιπροσωπεία;; Το Asus το βρίσκεις Αγγλία με 385 ευρώ με μια γρήγορη ματιά που έριξα. Τώρα, κανα 400αρι το κόβω κι εγώ Ελλάδα, άρα λογικά τα νέα Asrock θα πρεπει να είναι πιο φτηνά. Να δούμε, γιατί άλλο οι υποθέσεις κι άλλο η πραγματικότητα..
deadp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 μια χαρα ολα αυτα αλλα το asrock ποιος το επισκευαζει στην ελλαδα; υπαρχει επισημη αντιπροσωπεια; και αν ναι ποια ειναι; Η ίδια που θα επισκευάσει τις μητρικές που προτείνονται κατά 80% στο topic των αναβαθμίσεων, αν δεν το έχεις παρατηρήσει. Αν τα νέα μοντέλα είχαν κάτι καλύτερο σε επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών (ο λόγος που διάλεξα το ion) ίσως θα ακύρωνα κι εγώ. Αλλά για ένα στικάκι και το e-sata δεν υπάρχει λόγος. Κι εφόσον εξακολουθεί να κυκλοφορεί το μοντέλο, πόσο λέτε να πέσει; Έφτασε στον πάτο πια, άντε να πέσει κανά 50άρι ακόμη.
JIMBOAthens Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Κι εφόσον εξακολουθεί να κυκλοφορεί το μοντέλο, πόσο λέτε να πέσει; Έφτασε στον πάτο πια, άντε να πέσει κανά 50άρι ακόμη. Mε λίγα λόγια -20%...
deadp Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Mε λίγα λόγια -20%... Μακαρι να πέσει τόσο μεχρι τις γιορτές, θα πάρω κι ένα για την κοπέλα μου.
EKTELESTES Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Η ίδια που θα επισκευάσει τις μητρικές που προτείνονται κατά 80% στο topic των αναβαθμίσεων, αν δεν το έχεις παρατηρήσει. Αν τα νέα μοντέλα είχαν κάτι καλύτερο σε επεξεργαστή ή κάρτα γραφικών (ο λόγος που διάλεξα το ion) ίσως θα ακύρωνα κι εγώ. Αλλά για ένα στικάκι και το e-sata δεν υπάρχει λόγος. Κι εφόσον εξακολουθεί να κυκλοφορεί το μοντέλο, πόσο λέτε να πέσει; Έφτασε στον πάτο πια, άντε να πέσει κανά 50άρι ακόμη. Ποια είναι, Oktabit ή Infoquest; Δεν είναι μόνο το στικάκι και το e-sata, είναι και το τηλεχειριστήριο ^^ Εντάξει, γούστα είναι αυτά, θα δούμε πόσο θα έχει το νέο. ^^
deadp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Ότι φοβόμουν. Παραλαβή Δευτέρα. Αυτοί στην Plus4u δεν παίζονται. Παρήγγειλα μια οθόνη απο e-shop Τεταρτη βράδι, Πέμπτη την είχα στα χέρια μου. Το nettop το παρήγγειλα αμέσως πιο πριν κι η παράδοση (σημ. από τους ίδιους οδηγούς του e-shop, έτσι θα γίνει τη Δευτέρα. Τι να πω; Στην εξυπηρέτηση πελατών η δεσποινίς μόνο φούσκες που δεν έκανε με την τσίχλα που είχε στο στόμα της... Το είχα ξαναπάθει με τάχα παράδοση σε 24 ώρες προϊόν από την Plus4u. Έκανε 8 ημέρες να έρθει.. Αν έρθει κάτι καλύτερο από 250 ευρώ, εδώ είμαστε, παίρνουμε κι αυτό, αν καθυστερουμε τις αγορές γιατί περιμένουμε το ένα και το άλλο, δε θα είχαμε τίποτε...
EKTELESTES Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Κοίτα, αν δε βιάζεται κάποιος, γιατί να μη περιμένει κανα μήνα, όταν βλέπει ότι η εταιρία έχει ήδη βγάλει το νέο μοντέλο και προφανώς ξεστοκάρουν τα παλιότερα;; ( Δε λέω ότι δεν είναι καλό, αλλά εμένα με χαλάει προσωπικά ) Απο κει και πέρα, είπαμε...γούστα και ανάγκες του καθενός ^^
frap73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Πρότεινε μου κάποιο σε παρακαλώ... Με μια πολύ πρόχειρη αναζήτηση: http://www.ebw.gr/store/ProductView.aspx?productid=6645 Όσο για τις μητρικές, η Zotac, η μοναδική που αξίζει, αν προσθέσεις και RAM, κάνει όσο το Asrock... Ναι αλλά μπορείς να συνδέσεις πάνω τα περιφεριακά που ήδη έχεις και σου κάθονται (- κόστος) ή προτιμάς και όχι το bundle που δίνει η AsRock. Και η Ζοntac έχει πολύ καλύτερη ψύκτρα από την AsRock...
deadp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Τώρα η αγορά έγινε και δεν την ακυρώνω, εκτός εάν κάτι γίνει έως αύριο με ένα Revo 3610 που δίνει ένας φίλος στις αγγελίες. Είναι καλύτερο αυτό από το ION; Software ήδη υπάρχει (XP-Vista έχω γνήσια και κάθονται, τα 7 τα δουλεύω στο netbook) και δεν παίζει ρόλο στην επιλογή μου, ιδιαίτερα εφόσον είναι αγγλικό.
GoldenEye Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 μαλλον δεν αξιζει γιατι δεν βρηκα πουθενα επισημο αντιπροσωπο στην ελλαδα και ειναι σιγουρα παραεισαγωγη απο τα καταστηματα που το πουλανε και μαλιστα στην εντελως ιδια τιμη μεχρι τωρα (εκτος της προσφορας) γιατι δεν εχει μεσα τιποτα στα ελληνικα η εστω ενα χαρτι να λεει καπου για εγγυηση στην ελλαδα και καποια διευθυνση ή ενα τηλεφωνο.
deadp Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μαλλον δεν αξιζει γιατι δεν βρηκα πουθενα επισημο αντιπροσωπο στην ελλαδα και ειναι σιγουρα παραεισαγωγη απο τα καταστηματα που το πουλανε και μαλιστα στην εντελως ιδια τιμη μεχρι τωρα (εκτος της προσφορας) γιατι δεν εχει μεσα τιποτα στα ελληνικα η εστω ενα χαρτι να λεει καπου για εγγυηση στην ελλαδα και καποια διευθυνση ή ενα τηλεφωνο. Τελικά με πρόλαβε χθες ο courrier. Τώρα το πρωί τελείωσα με το φορματ, έβαλα XP και 7 ελληνικά (απλά τα πέρασα αυτά, θα τα ενισχύσω το απόγευμα. Ωραίο κι αθόρυβο είναι, αλλά αν του ζητήσεις κάτι από το DVD, κολλάει... Δεν ξέρω γιατί, πρέπει να είναι πολυ αργό (Matshita, της Panasonic δεν είναι; ). Από επιδόσεις, ικανοποιητικό, σαν C2D δεν είναι με τίποτε πάντως!
kostasR1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Τελικά το έκανα παραγγελία και εγώ. Έψαχνα κάτι σε αντικατάσταση για το DVD Player του σαλονιού που τα έπαιξε. Βέβαια θα χαραμίζεται στη τηλεόραση (32'' HD Ready). Αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Θα σας πω εντυπώσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.