Προς το περιεχόμενο

This is It! - Michael Jackson

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ούτε ratio δεν πρόκειται να ξοδέψω πόσο μάλλον euro :o

Α ειπα και εγω γιατι εσυ εισαι αντιφαν ενω εγω που ειμαι φαν καλα καλα δεν την ειδα.

Πραγματικά τον φάγανε τον άνθρωπο και ολα τα ηλίθια πλάσματα του πλανητη Γη πανε να την δούνε έλεος.:mad:

Δημοσ.

Πραγματικά τον φάγανε τον άνθρωπο και ολα τα ηλίθια πλάσματα του πλανητη Γη πανε να την δούνε έλεος.:mad:

Που κολλάει το ένα με το άλλο?

Δημοσ.
Που κολλάει το ένα με το άλλο?

Με την ταινία που κολλάει?

Ψαξτο λιγο και θα δεις που κολλάει και ο θάνατος του και η ταινία και ολα τα άλλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Α ειπα και εγω γιατι εσυ εισαι αντιφαν ενω εγω που ειμαι φαν καλα καλα δεν την ειδα.

δεν είναι θέμα fan, ακόμα και για κάποιον καλιτέχνη που γουστάρω αρκετά να γινόταν ταινία δεν πρόκειται να πλήρωνα να την δω και θα σκεφτόμουν για ratio, απλά δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον

Δημοσ.
Με την ταινία που κολλάει?

Ψαξτο λιγο και θα δεις που κολλάει και ο θάνατος του και η ταινία και ολα τα άλλα.

Με το συμφέρον που θα είχαν ορισμένοι μετα τον θάνατο του εννοείς? Αυτό ναι...

Δημοσ.
δεν είναι θέμα fan, ακόμα και για κάποιον καλιτέχνη που γουστάρω αρκετά να γινόταν ταινία δεν πρόκειται να πλήρωνα να την δω και θα σκεφτόμουν για ratio, απλά δεν βρίσκω κάτι ενδιαφέρον

Ε ειναι και θέμα φαν και επειδή ο mj εχει αρκετούς απο αυτούς οι φανατικοί δεν θα κατσουν να δουν τέτοιο "θεαμα" (ιδικά να πληρώσουν) οταν ο αγαπημένος τους καλλιτέχνης ειναι φρέσκος στο χώμα για της δουλειές κάποιον αλλον.

Η ειρωνεία και αυτο που μου την δινει ειναι οτι οταν πέθανε ο MJ ολοι τον αγαπούσαν πάντα και ολοι τον σέβονται και ολο το καλοκαίρι μας τα πρήξαν στα club με MJ που καλα καλα αν έβαζες MJ σε οποιαδήποτε καφετέρια σαν dj την επόμενη μερα θα εχανες στανταρ την δουλειά σου.

Αλλα στο χρήμα βέβαια κανείς δεν μασάει ετσι?

Και τωρα μας αρέσει να τον βλέπουμε σε ταινία και να δίνουμε και παράταση γιατι εχει έσοδα αλλα ολοι δισκογραφικές-χαζοπαριοδικά κλπ τον είχαν γραμμένο στα @@ τους τον King of PoP και απο τοτε που τον φάγανε τον κάνανε ολοι τους θεο και παρε κοσμε τα cd του απο το ταδε περιοδικό και πάρε κόσμε και την ταινια του στο ταδε σινεμά και αντε γ13$μητε κόσμε λοιπόν εδώ χρήμα να βγάλουμε και σας δίνουμε και κατμαν για king of pop.:mad::mad::mad::mad:

Δεν παει για σενα πάει για το κόσμο που ειναι το ρομπότ του γ@1μ%#νου μας συστήματος και της καταραμένης μας παγκοσμιοποίησης που ακομα το 95% αδυνατεί να καταλάβει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...