Προς το περιεχόμενο

This is It! - Michael Jackson

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

thisisitposter.jpg

Να ξεκαθαρίσουμε ότι φυσικά η ταινία δεν είναι για όλους.

Μεγάλωσα και εγώ με τον Μιχαλάκη και τα τραγούδια του σε ένα βαθμό (μαζί με την Barbarella).

Θυμάμαι που είχα πάρει εισητήρια πιτσιρικάς για το περίφημο Pepsi Tour και τελικά έφαγα εγώ και πόσοι άλλοι τρελό άκυρο λόγω προβλήματα υγείας.

Η "ταινία" είναι περισσότερο ένα backstage look για το τι ετοίμαζε ο Michael με ένα cast χορευτών και ειδικών σε θέματα μουσικής και εφφέ για το τελευταίο του tour.

Πραγματικά στην ταινία φαίνεται τόσο "ζωντανός". Δε θέλω να ξεκινήσω της νεκρολαγνίες (όπως διάβασα σε άλλο post) αλλά είναι κρίμα που δεν κατάφερε τελικά αυτός ο άνθρωπος να δώσει ίσως την παράσταση της ζωής του.

Από τον ρυθμό που βγάζει το σώμα του, στις λεπτομέριες που πιάνει το αυτί του και στο πόσο θέλει να είναι όλα στην εντέλεια καταλαβαίνεις τον τίτλο που είχε ως Βασιλιάς της Pop.

8/10 και ναι, σιγο-τραγουδούσα τους στίχους και έπαιζα το beat.

Δημοσ.
documentary style δεν είναι?

Documentary | Music

Το φίλμ είναι βασισμένο στις πρόβες του Μαικλ στο Staples Center του Λος Αντζελες, λίγα 24ωρα πριν πεθάνει, εν όψει των συναυλιών που είχε προγραμματίσει στην O2 Arena του Λονδίνου. Πραγματικά μας αφήνει άφωνους με όλα αυτά που κάνει επάνω στην σκηνή λίγες μέρες πρίν πεθάνει! Σκηνοθέτης ο Τένι Ορτέγκα.Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να απολαύσουμε αυτή την τελευταία του συναυλία, αλλά μάλλον ο Θεός είχε άλλα σχέδια. Ήθελε μάλλον να χορεύει το moonwalk στους ουρανούς!

Δημοσ.

Καλά Documentary δε το λες. Απλά δείχνει τις πρόβες και τις overall ετοιμασίες που έκαναν (σκηνικά, video που θα προβάλανε κτλ) που ετοίμαζαν για το show.

Και κάτι συνεντεύξεις που έχει από τους γύρω (όχι τον MJ) είναι πολύ σύντομες και απλά περιγράφουν σε ένα βαθμό το χαρακτήρα του Michael.

Δημοσ.

Θελω να πω η φωνη του Michael ειναι playback ή live?

Γιατι στο youtube εχω δει αποσπασματα απο κανονικες συναυλιες και κ καποια κομματια ηταν playback!

Δημοσ.
Τύπου "Making Of" πρέπει να 'ναι, αυτή την εντύπωση μου δίνει δηλαδή. Για τους fans ό,τι πρέπει.

Κάπως έτσι.

Δε μου φάνηκε playback αλλά σίγουρα δε τα δίνει όλα. Σε κανα δυο σημεία μάλιστα αναφέρει ότι την κρατούσε για το tour...

Δημοσ.

Ειδα την ταινια. Πραγματικα, ειναι αυτο που λενε, ο κοσμος δεν θα γνωρισει αλλον καλλιτεχνη σαν τον Michael Jackson, οπως δεν γνωρισε αλλον Fred Astaire ή Gene Kelly και αλλα μοναδικα αστερια της τεχνης και μουσικης....

Μοναδικος και αναντικαταστατος.

Ειναι απιστευτο τι φτιαχνει στη σκηνη, λιγες μερες πριν μας αφησει...

Κριμα...

Αν εκανε τις συναυλιες, συνολο 1.000.000 κοσμος μονο στο Λονδινο(20.000 κοσμος x 50 συναυλιες-κι ολες sold out...) (μετα μαλλον θα ετοιμαζε παγκοσμιο tour) , θα επαιρνα πολλα 'σωβρακα', για μια ακομη φορα....

Anyway, η αξια του ειναι γνωστή, μαλλον δεν χρειαζεται τιποτε περισσοτερο.

Μοναδικος και αναντικαταστατος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...