we_will_rise Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα, αγόρασα το iPod Τοuch 8GB και προσπάθησα να ενεργοποιήσω τον αισθητήρα από την εφαρμογή iPod + Nike. Πατάω ενεργοποίηση, μου λέει να περπατήσω για να εντοπιστεί. Περπατάω (εννοείται με το iPod πάνω μου) και μετά από λίγη ώρα μου λέει, δεν βρέθηκε αισθητήρας. Μήπως δεν είναι ενσωματομένος και πρέπει να τον αγοράσω ξεχωριστά ;;
kaly13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εννοείται ότι πρέπει να τον αγοράσεις χωριστά, όπως πρέπει και να έχεις τα κατάλληλα παπούτσια για να τον εφαρμόσεις. Δεν υπάρχει αισθητήρας στο iPod, απλά συνδέεται ασύρματα με αυτόν. Ο αισθητήρας μπαίνει κάτω από το πόδι, σε μία ειδική υποδοχή του ενός παπουτσιού (ΝΙΚΕ+), βγάζοντας τον πάτο του παπουτσιού και το μαξιλαράκι που καλύπτει την υποδοχή. Ο αισθητήρας δεν κοστίζει και υπερβολικά πολύ, αλλά τα παπούτσια μπορεί να σου φανούν λίγο "τσιμπημένα". Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο, το έχω κι εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Λεφτά να βρεις μόνο...
we_will_rise Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εννοείται ότι πρέπει να τον αγοράσεις χωριστά, όπως πρέπει και να έχεις τα κατάλληλα παπούτσια για να τον εφαρμόσεις. Δεν υπάρχει αισθητήρας στο iPod, απλά συνδέεται ασύρματα με αυτόν. Ο αισθητήρας μπαίνει κάτω από το πόδι, σε μία ειδική υποδοχή του ενός παπουτσιού (ΝΙΚΕ+), βγάζοντας τον πάτο του παπουτσιού και το μαξιλαράκι που καλύπτει την υποδοχή. Ο αισθητήρας δεν κοστίζει και υπερβολικά πολύ, αλλά τα παπούτσια μπορεί να σου φανούν λίγο "τσιμπημένα". Πάντως είναι πολύ αξιόπιστο, το έχω κι εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα. Λεφτά να βρεις μόνο... μάλιστα, εγώ νόμιζα πως ήταν παρόμοιο μ'αυτό που έχουν τα καινούρια Sony Ericsson...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.