Προς το περιεχόμενο

wavelab 5

katerinio6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατεβασα αυτο το προγραμμα για να καθαρισω μια ηχογραφηση.μηπως ειναι ευκολο να με καθοδηγησει καποιος για το πως δουλευει ???ευχαριστω:-)

Δημοσ.

Εμπλεξες με τα δυσκολα...

Υπαρχει ενα denoiser ενσωματωμενο στο wavelab, αλλα αστο

καλυτερα.

Πρεπει να βρεις καποια συγκεκριμενα plugins, οπως τα

Waves Diamond Bundle... το πακετο περιεχει εκτος των αλλων

και καταπληκτικο denoiser, declicker και γενικα αριστα εργαλεια

για τη δουλεια που τα θελεις.

edit:

Ειναι plugins και δουλευουν μεσα απο το wavelab, δεν ειναι

αυτονομο προγραμμα.

Δημοσ.

Φιλε μου δυστυχως δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος για να καθαρισεις μια ηχογραφηση, δε θα βρεις δηλαδη καποιο προγραμμα που με ενα κλικ θα κανει την δουλεια σου. Και παντα παιζει και μεγαλο ρολο η πηγη απο την οποια εκανες την ηχογραφηση. Δεν υπαρχει αντικειμενικος τροπος, το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ψαξεις για tutorials στο google και να δοκιμασεις μονος σου τι δινει το καλυτερο αποτελεσμα.

Δημοσ.

ευχαριστω

επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικη με τους υπολογιστες θα το αφησω ετσι μαλλον...τωρα που το ξαναακουω δεν ειναι και τοσο χαλια ο ηχος ;)!!

ευχαριστω και παλι

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα και από μένα,έχω το εξής πρόβλημα έχω το wave lab 5.01b και δεν μπορώ να κάνω import traks από CD και μου βγάζει το εξής szAppName : WaveLab-app.exe szAppVer : 5.0.1.240 szModName : hungapp

szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καλημερα, ποιο λειτουργικο εχεις;

Δουλευουν ολα στο wavelab, εκτος απο το import traks from CD;

"Bλεπει" κανονικα το CD σαν συσκευη και απλα δεν ανοιγει τα

traks;

Δημοσ.

ναι φίλε μου gfo30 δουλεύουν όλα εκτός import traks from CD.Όταν το άνοιξα για πρώτη φορά μετά το setup,μου έβγαζε ότι δεν μπορεί να μου φορτώσει τα plugins της Waves ως VST.Πριν κάνω φορμάτ δούλευε άψογα,πιστεύω κάποιο dll μέσα από τα windows όταν έκανα φορματ,όταν πατάω το import traks from CD κολάι το πρόγραμμα και δεν κλίνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...