adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ειχα παρει το pc πριν 2 χρονια απο το Πλαισιο με την Ατι 3850 (τροφοδοτικο 400W) Aν Θυμαμαι καλα στην τροφοδοσια ρευματος ηταν συνδεδεμενο μονο το ενα ασπρο βυσμα που φαινεται στη φωτο Πρεπει να ειναι και τα 2 ? Ειδικα στα win7 καθε τοσο που βγαζει μυνημα οτι κολησε η καρτα γραφικων και επανερχεται Στα xp μου βγαζει vpu recover οταν γυρισω καποιο game σε window mode (σε βαρια παιχνιδια full screen κανενα προβλημα) Μπορει να μην αντεχει το τροφοδοτικο επειδη εχω και 3 δισκους και 1 dvd?
Alexisssss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τα υπολοιπα specs του πισιου;;; Παντως τροφοδοτικο 450αρι του κιλου εμενα την δουελευε την 3850... Αλλα με P4 πανω..
pcos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 βεβαια και τα 2 θα συνδεσεις. τωρα αν τα χρειαζεται η καρτα, αλλο θεμα. αλλα δεν σε χαλαει αυτο. το αλλο συστημα τι ειναι? α! το ειδα τωρα, λογικα δεν φταιει το τροφοδοτικο εκτος και τα επαιξε
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αυτα ειναι Ε4600 duo2.4 2gb ram Ati 3850 256mb Να εχει χαλασει η καρτα δε νομιζω παντως Μηπως θελει καποιοες ρυθμισεις το bios που εχει ενσωματωμενη NVDIA vga?
raven3x7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ειχα παρει το pc πριν 2 χρονια απο το Πλαισιο με την Ατι 3850 (τροφοδοτικο 400W)Aν Θυμαμαι καλα στην τροφοδοσια ρευματος ηταν συνδεδεμενο μονο το ενα ασπρο βυσμα που φαινεται στη φωτο Πρεπει να ειναι και τα 2 ? Ναι πρέπει να είναι και τα 2
Alexisssss Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ναι και τα δυο θα συνδεσεις ρε..Αλλα για τα specs ρωτησα γιατι το τροφοδοτικο σου ειναι παρα πολυ μικρο και ειδικα αν ειναι κανενα του κιλου...μπορει να φταιει αυτο για το VPU recover... Aν ειχες κανα αλλο τροφοδοτικο να δοκιμασεις,να εισαι σιογυρος.Γιατι θυμαμαι οτι ειχες ξαναανοιξει θεμα με το VPU recover...
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δοκιμασα αλλο, αλλα στα ιδια watt και κανει τα ιδια Οποτε ειναι καθαρα προβλημα ΑΤΙ Εχω στειλει 10 email και error reports αλλα με εχοιυν γραμμενο Ξερει κανεις ποση εγγυηση εχει η καρτα ? Κοντευει 2 χρονια που την πηρα απο το Πλαισιο Να την παω για ελεγχο? Μαλλον θα αποχαιρετησω την ΑΤΙ για παντα
pcos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 2 χρονια θα εχει σιγουρα. ισως και 3. πηγαινε την να δουνε τι παιζει. και δεν φταιει η ΑΤΙ. συμβαινουν αυτα
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οκ το Δεκεμβριο κλεινει 2 χρονια Αν μου πουνε οτι εχει προβλημα τι πρεπει να μου δωσουν ? Νομιζω οτι αυτη δε βγαινει πια Θα μου προτεινουν αλλες? Ποια να παρω? Θα εχω χρεωση? Αν το τροφοδοτικο δε σηκωνει τη νεα πρεπει εγω να αγορασω νεο ?
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Θα σου προτείνουν κάποια άλλη λογικά, τώρα το ποια θα πάρεις εξαρτάται από το ποιες θα σου προτείνουν. Χρέωση θα έχεις (ή όχι) ανάλογα με το πως θα κοστολογηθεί η 3850. Αν κοπεί πιστωτικό π.χ.. Μπορεί και να βάλεις κάποια απ' την τσέπη σου αν θες κάτι καλύτερο απ' αυτό που θα σου προτείνουν. Εξαρτάται απ' το ποια θα πάρεις εν τέλει το αν θ' αλλάξεις τροφοδοτικό ή όχι. Όταν έρθει εκείνη η ώρα, εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οκ ευχαριστω Δοκιμασα και με τη ενσωματωμενη vga τηε ABIT και δεν παρουσιαζει το προβλημα Καποια ελαφρα καλυτερη που θα προτεινατε? Να παω παλι σε ΑΤΙ ή καλυτερα σε NVIDIA που ειναι και το Chipset της M/Β Με ενδιαφερουν τα games και πιο πολυ η αναπαραγωγη HD
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μη σε απασχολεί αν το chipset είναι nVIDIA ή ATi, δε θα δεις διαφορά. Από ελαφρά καλύτερες ένας σωρός.. κάτσε πρώτα να δούμε τι θα γίνει με την 3850.. Τι games σ' ενδιαφέρουν; Αναπαραγωγή HD υλικού μπορείς να έχεις πλέον και με κατώτερη σε απόδοση από την 3850..
adi32 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιζω κυριως pro και Shift Grid κ.α. racing και σε αναλυσεις μεχρι 1360χ768 σε τιβι
raven3x7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 HD5750 Θα πρότεινα εγώ αν είναι να αλλάξεις. Και δεν θα χρειαστείς και καινούργιο τροφοδοτικό εκτός αν ειναι ετοιμοθάνατο αυτο που εχεις. Αν όμως το τροφοδότικο σου είναι no name 400W καλυτερα να το αλλαξεις ούτως ή άλλως μονο και μονο για να εχεις ήσυχο το κεφάλι σου γιατι 95% δεν θα αντεχει ουτε 350W στην πραγματικότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.