thanos75x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν παιζει στη HOL ? Συγχρονιζει αλλα δεν δεχεται τον κωδικο [email protected] και μενει κοκκινο... Ειχα παντα conn-x και επαιζε μια χαρα...
DDoS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν παιζει στη HOL ? Συγχρονιζει αλλα δεν δεχεται τον κωδικο [email protected] και μενει κοκκινο...Ειχα παντα conn-x και επαιζε μια χαρα... Παιζει στη HOL............ απλα εσυ βαζεις λαθος στοιχεια
sakis.1971 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Βαλε την αγγλικη γλωσσα στο web interface και θα τα δεχτει... Μου το εκανε και μενα στο linksys wag54g2 που εχω.. Μετα τα πηρε.. Η βαλε την επιλογη hol: [email protected]
thanos75x Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 @DDos : Tι λαθος βαζω ? Μετα απο RESET αλλαζω το username+password και κανω save μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος στο τι πρεπει να αλλαξει και αν χρειαζεται εσυ που εισαι σιγουρος οτι τα βαζω λαθος ? Τα τσεκαρα και με το Netfaster iad και ολες οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. Μονο oi DNS αλλαζουν... @Sakis : To web interface ειναι αγγλικη γλωσσα απο default αρα δεν εχει νοημα αυτο που μου λες. To [email protected] ειχα και ειναι κοκκινο τι εννοεις ? Ασε που το αλλαξα με το κανονικο πλεον που μου εστειλαν και παλι τα ιδια... Μηπως θελει κανα firmware update για να παιξει με HOL ? δεν του εχω κανει ποτε
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 σου ειπα και στο Πμ.ριξε firmware update και σιγουρεψου για τα στοιχεια.και δες και για το Pppoe/llc
thanos75x Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Tα δοκιμασα ολα και παλι τιποτα...firm εβαλα το 1.09 ειχε το 1.08 δεν βρηκα κατι αλλο μα παλι κανει τα ιδια οτι και να το κανω
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Eγω με wag200 με 1.09 δεν εχω προβλημα με την hol.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Ορίστε και οι ρυθμίσεις μήπως κάνεις κάτι λάθος.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 μπες με το cd εγκαταστασης δεν αλλαζει κατι Ορίστε και οι ρυθμίσεις μήπως κάνεις κάτι λάθος. σωστες ειναι.δοκιμασε pppoa/vcmux.επισης μηπως εχει η Hol κανα demo να δοκιμασεις με αυτο μηπως εχει θεμα με το password μεκανα παραξενο γραμμα μεσα στο Password?θα σου λεγα να το βαζες bridge το linksys και να μπενες με εικονιδιο συνδεσης σαν να ηταν 56κ modem αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να το κανεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.