Προς το περιεχόμενο

Linksys wag200 & HOL

thanos75x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν παιζει στη HOL ? Συγχρονιζει αλλα δεν δεχεται τον κωδικο [email protected] και μενει κοκκινο...

Ειχα παντα conn-x και επαιζε μια χαρα...

Δημοσ.
Εχει κανεις καμια ιδεα γιατι δεν παιζει στη HOL ? Συγχρονιζει αλλα δεν δεχεται τον κωδικο [email protected] και μενει κοκκινο...

Ειχα παντα conn-x και επαιζε μια χαρα...

Παιζει στη HOL............ απλα εσυ βαζεις λαθος στοιχεια

Δημοσ.

@DDos : Tι λαθος βαζω ? Μετα απο RESET αλλαζω το username+password και κανω save μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος στο τι πρεπει να αλλαξει και αν χρειαζεται εσυ που εισαι σιγουρος οτι τα βαζω λαθος ? :lol: Τα τσεκαρα και με το Netfaster iad και ολες οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. Μονο oi DNS αλλαζουν...

@Sakis : To web interface ειναι αγγλικη γλωσσα απο default αρα δεν εχει νοημα αυτο που μου λες.

To [email protected] ειχα και ειναι κοκκινο τι εννοεις ? Ασε που το αλλαξα με το κανονικο πλεον που μου εστειλαν και παλι τα ιδια...

Μηπως θελει κανα firmware update για να παιξει με HOL ? δεν του εχω κανει ποτε

Δημοσ.

Tα δοκιμασα ολα και παλι τιποτα...firm εβαλα το 1.09 ειχε το 1.08 δεν βρηκα κατι αλλο μα παλι κανει τα ιδια οτι και να το κανω :(

Δημοσ.
μπες με το cd εγκαταστασης

δεν αλλαζει κατι

Ορίστε και οι ρυθμίσεις μήπως κάνεις κάτι λάθος.

wag200.jpg

σωστες ειναι.δοκιμασε pppoa/vcmux.επισης μηπως εχει η Hol κανα demo να δοκιμασεις με αυτο μηπως εχει θεμα με το password μεκανα παραξενο γραμμα μεσα στο Password?θα σου λεγα να το βαζες bridge το linksys και να μπενες με εικονιδιο συνδεσης σαν να ηταν 56κ modem αλλα δεν ξερω ποσο ευκολο θα ειναι να το κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...