elenpi Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Γειά σας!! Αντιμερωπίζω το εξής πρόβλημα. Είχα συνδέσει το iPod nano μου (4G) στο Macbook μου (για να είμαι ακριβής, το έχω πολλές μέρες συνδεδεμένο και όποτε έχω την ώρα βάζω τα τραγούδια, διότι πρόσφατα έκανα restore και τα έχασα όλα), και έκανα κανονικά το syncing μου, αγόρασα ένα τραγούδι μέσω iTunes και πήγα να το περάσω στο ipod και διαπίστωσα ότι όταν το κάνω drag & drop από το library του iTunes, δεν κάνει syncing (έχω επιλέξει manually manage music and videos). Επίσης παρατήρησα ότι μπορώ να δημιουργήσω νέα playlist, αλλά δεν μπορώ να βάλω τραγούδια μέσα (τα οποία υπάρχουν ήδη στο iPod!). Σκέφτηκα μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το iPod (γιατί, όπως προείπα, πριν από μερικές μέρες το είχα συνδέσει πάλι για να βάλω κάποιο κομμάτι και μου έβγαλε ένα μήνυμα που έλεγε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πρέπει να γίνει restore), αλλά μετά συνέδεσα και το iPod Touch και το iPhone, και παρατήρησα το ίδιο πράγμα! Δεν μου μπορώ να "ρίξω" τραγούδι σε καμία από τις συσκευές! Άλλαξα και το καλώδιο, μήπως και ήταν εκεί το πρόβλημα, αλλά τίποτα! Όταν παίρνω το αρχείο από το library και το πάω πάνω το εικονίδιο του iPod αντί να μου βγάζει το (+), δεν μου βγάζει τίποτα και δεν κάνει syncing... Παρόλα αυτά, όταν είχα συνδεδεμένο το iPod Touch και το iPhone, έκανε κανονικά τα update των Firmware τους (σε 3.0.2). Ακόμα, όταν πατάω να γίνει αυτόματο syncing (από το library) ή Autofill, γίνεται κανονικά. Αλλά manually, δεν μπορώ να το κάνω... Έχει κανείς σας καμιά ιδέα τι μπορεί να φταεί??
cherryhead122 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Πρεπει να κανεις authorize computer με το itunes λογαριασμο σου για να μπορεις να βαλεις τα αγορασμενα κομματια στις συσκευες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.