Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με usb stick(Snow leopard-Windows)

triggerman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τo snow leopard αναγνωριζει κανονικα το usb stick(OCZ 4gb) σε οτι φορματ και να το εχω(δηλαδη fat και mac os extender journaled).Το προβλημα ειναι οτι στα windows(οποιαδηποτε εκδοση) το αναγνωριζουν μονο σαν 200mb ενω υπαρχει και ενα κρυφο partition που ειναι το υπολοιπο αλλα στο οποιο δεν εχω προσβαση.Μηπως γνωριζει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω για να μπορω να το χρησιμοποιω και σε mac και σε windows?Ευχαριστω

Δημοσ.
Τo snow leopard αναγνωριζει κανονικα το usb stick(OCZ 4gb) σε οτι φορματ και να το εχω(δηλαδη fat και mac os extender journaled).Το προβλημα ειναι οτι στα windows(οποιαδηποτε εκδοση) το αναγνωριζουν μονο σαν 200mb ενω υπαρχει και ενα κρυφο partition που ειναι το υπολοιπο αλλα στο οποιο δεν εχω προσβαση.Μηπως γνωριζει κανεις τι ακριβως πρεπει να κανω για να μπορω να το χρησιμοποιω και σε mac και σε windows?Ευχαριστω

Πιθανόν το partition 200 MB δημιουργήθηκε με format μέσα από το disk utility έχοντας στο options τσεκαρισμένο το GUID partition table. Αυτό το partition σου δίνει την δυνατότητα να bootάρεις σε MacOSX με το stick και για να το σβήσεις θα πρέπει μέσα από το disk utility να ξαναφορμάρεις το stickάκι σε MacOS extended journaled δίνοντας προσοχή όμως στο options να είναι τσεκαρισμένο το Apple Partition Map. Μετά από αυτό, τώρα μπορείς να φορμάρεις το stick πάντα με το Disk Utility σε MS-Dos (FAT) που θα σου λειτουργεί και σε Windows και σε MacOSX με αναγνώριση και των 4 gb.

screenshot20091031at063.png

Δημοσ.

πως λυθηκε γιατι εγω το εκανα ακριβως αλλα δεν το καταφερα , μπορεις να μου πεις ακριβως την σειρα που τα εκανες ?

Δημοσ.

Εμενα γιατι αυτο το stick μου κανει eject μονο του (OCZ rally2 turbo) και μετά συνδεεται παλι μονο του.

Μηπως ξερει κανεις να βοηθησει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...