tao Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Χαιρετώ το forum παιδιά θέλω λίγο την Βοήθιο σας θέλω να κάνω το εξής θέλω ένα πρόγραμμα που να με βοηθαει να βγάζω προσφορές για να πουλάω υπολογιστές. Πως το έχω σκεφτεί να ανοίγει το πρόγραμμα να βάζω τα στοιχεία του πελάτη και από κάτω να υπάρχουν κόπιες επιλογές π.χ οθόνη να ανοίγει ένας καταρράκτης και μέσα από πολλές μάρκες να επιλέγω την μάρκα που θέλω και μετά μέσα από ένα δεύτερο καταρράκτη να επιλέγω το μέγεθος να μου εμφανίζει την τιμή της κάποια χαρακτηριστικά για την οθόνη και να μου εμφανίζει μια Φώτο της συγκεκριμένης οθόνης, και πάει λέγοντας μετά για πληκτρολόγιο μετά για κουτί και ούτω καθεξής και μετα να το εκτυπώνω γνωρίζει κανένας αν υπάρχει κάτι τέτοιο και που μπορούμε να το βρούμε να το αγοράσω σας ευχαριστώ
tao Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τίποτα καμία ηδέα? Τόσο ειδικευμένο είναι αυτό που ψάχνω?
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Κάτι τέτοιο έστελνε η oktabit στους συνεργάτες της για το στήσιμο pc και ήταν σε φύλο του excel. Θέλει γνώσεις προγραμματισμού σε vb for applications που περιλαμβάνεται στο office. Μπορεί να γίνει και σε Access με ποιο εκτεταμένες επιλογές σε βάσεις δεδομένων.
tao Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Κάτι σαν το innovator του eshop λες; Ναι κάτι τέτοιο λέω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:28 ---------- Κάτι τέτοιο έστελνε η oktabit στους συνεργάτες της για το στήσιμο pc και ήταν σε φύλο του excel.Θέλει γνώσεις προγραμματισμού σε vb for applications που περιλαμβάνεται στο office. Μπορεί να γίνει και σε Access με ποιο εκτεταμένες επιλογές σε βάσεις δεδομένων. Εντάξει δε θα με ενδιέφερε να κάτσω να το φτιάξω ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Αν ρωτήσεις κάποιον προγραμματιστή ή σε κάποια σχολή πληροφορικής ίσως σε βοηθήσουν. Ή έστω κάποιον που να γνωρίζει πολύ καλά το Excel ή την Access. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι στο εμπόριο. Αν ήξερα θα στο είχα προτείνει ήδη. Στο PC Configurator πουλάνε έτοιμο php script για κάτι τέτοιο (έχει και demo). Δες και περισσότερες επιλογές μετά από αναζήτηση στο Google. Απ' ότι βλέπω όμως, ως επί το πλείστον είναι scripts, οπότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον web προγραμματιστή.
skrats Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 αυτό που ζητάς βασίζεται σε ... βάση δεδομένων! Απο εκεί (με πίνακες και queries) αντλώνται μέσω asp/php τα δεδομένα στην σελίδα... αλλιώς σε excel/ access...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.