Προς το περιεχόμενο

Lightscribe πρόβλημα!

seiracides

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά και χαρά σας!

έχω ένα πρόβλημα εγγραφής σε Lightscribe. το drive μου είναι LG GH22LS50, το εγκατέστησα προχθές και διαβάζει/γράφει άριστα! το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μου τυπώνει τα Lightscribe δισκάκια. γράφω με NERO 9 τα δεδομένα γράφονται κανονικά (και με "verification" αμα λάχει! :-D ), μου ζητάει να γυρίσω το δισκάκι ανάποδα, το γυρνάω και πατάω ΟΚ. Ξεκινάει μια διαδικασία στην οποία πέρνω το μήνυμα "burn process failed internal error". το NERO τερματίζει κανονικά το drive όμως μένει κολημένο σε μία κατάσταση στην οποία το λεντάκι αναβοσβήνει πράσινο και δεν κάνει eject με τίποτα! μόνο με shut down και manual eject πρίν αρχίσει ο υπολογιστής! Τί γίνεται ρε παίδες, σώστε με :cry:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το λοιπόν βγάζω το ΝΕΡΟ εντελώς και το προγραμματάκι που αναφέρθηκε πιο πάνω. κάνω ρεσταρτ. ξαναεγκαθιστώ το προγραμματάκι και το LightScribeSimpleLabeler_1.18.5.1.exe και το LightScribeTemplateLabeler_1.18.5.1.exe

και καίω μία ωραία ετικέτα σε Verbatim dvd. Βάζω NERO 8.3 ξανά και προσπαθώ να κάψω ετικέτα από κεί. ΤΖΙΦΟΣ!!! :cry:

Μου κόλλησε το δισκάκι μέσα στο drive με το λαμπακι του σκληρού να παίζει συνέχεια. Νομίζω ότι κάτι συμβαίνει με το παλιοNERO αλλά δεν ξέρω τί!

Δημοσ.

φιλε μου δοκιμασε μια αλλαγη firmware στον εγγραφεα σου. αν παλι με αυτο δε γινει κατι ειναι πολυ πιθανο καποια ρυθμιση στο nero. αν ειναι ευκολο βρες απο καποιον γνωστο αλλον εγγραφεα με lightscribe και δοκιμασε.αν παλι αποτυχει η εκτυπωση τοτε ειναι θεμα λογισμικου. αλλιως εχεις προβληματικη μονοδα.

Δημοσ.

Να ευχαριστήσω τα μέλη spynetgr, JIMBOAthens και gdriver για τη βοήθειά τους. Το πρόβλημα λύθηκε. Ο ένοχος ήταν τα DVD Verbatim μεν αγορασμένα από μεγάλη αλυσίδα φυσικών καταστημάτων. είχα άλλη μια παρτίδα ακριβώς τα ίδια από από μεγάλο ηλεκτρονικό κατάστημα και "κάψαν" μια χαρά!!! σίγουρα δεν φταίνε τα καταστήματα, μάλλον έπεσα στην περίπτωση! Τα ξαναλέμε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...