nikos903 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ξεστήσιμο και ξανά στήσιμο απο την αρχή;; Με καινούριες πάστες κτλπ... May the admin help you...
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αν όντως δε βραχυκυκλώνει κάπου, μάλλον ήρθε η ώρα της. Που δύσκολο να συμβαίνει αυτό αν όλα ήταν μια χαρά μέχρι τώρα και δεν πειράχτηκε το εσωτερικό του κουτιού. Το ίδιο και με τα καλώδια.
SUMMER09 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 θα αλλαξω μητρικη με μια καινουργια να δω τι γινεται. να μου φυγει και μενα η απορια για τι ειναι περιεργα οντα οι υπολογιστες οπως λεει και η μικρη μου κορη.
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Χεχεχε she's got a sense of humor.. Δοκίμασε κι αυτό που λες.
SUMMER09 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 και το κακο ειναι οτι χθες εφτιαξα στην ανηψια μου για τα γεννεθλια της υπολογιστη με: msi 790g μητρικη amd phenom IIx2 στα 3.0ghz 9800gt καρτα γραφικων οποτε γκαντεμια τωρα παλι θα ξηλωθω
nikos903 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Θα φάω το καπέλο μου (που δεν φοράω)... Μπορείς να στείλεις καμία hi-def εικόνα του κουτιού wide-open? Βγάλε όλα τα πράγματα και άφησε 1 ραμ, (1)cpu, κάρτα γραφικών, τροφοδοσία μητρικής και 4-pin απάνω. Όλα τα υπόλοιπα βγάλε τα απο πάνω απο την μητρική, ακόμα και το flopy άμα έχεις, και τροφοδοσία να πηγαίνει μόνο στην μητρική και στο 4-pin... Δεν τα φτύνουν οι μητρικές έτσι (όπως ο Φάνης προείπε και δίκαιο έχει). Εdit: Το bios είναι removable, δες αμα είναι οκ και πατάει καλά (είναι κάτω απο την κάρτα γραφικών προς τα κάτω)
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Θα φάω το καπέλο μου (που δεν φοράω)... Σε Γκαστόνε φάση; :Ρ Βασικά έχω την εντύπωση πως μετά απ' όλ' αυτά, πρέπει να πέθανε το μόμπο.
nikos903 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δίκιο έχεις... 99%++ καμένη να είναι... Αλλά είναι δύσκολο να καεί για αυτό ψάχνομαι... Και μάλιστα να καεί με λίγη χρήση?? Θέλει προσπάθεια... Πολύυυυ προσπάθεια... Γκαστονέ δεν λες τίποτα...
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 μπαααα.ειναι τεσσαρων χρονων.βεβαια οσο τον ειχα εγω τον εφτανα στα ακρα αλλα τα παιδια μονο facebook και msn.εκτος αν ηρθε η ωρα του Το "πήδηξες" αυτό το post μου φαίνεται.. @ SUMMER09: Τσέκαρε για κανέναν φουσκωμένο πυκνωτή μιας και λες ότι το έχεις ζορίσει αρκετά το μόμπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.