zatara Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Καλησπερα Εχω ενα προβλημματακι με το ιντερνετ και θα ηθελα την βοηθεια σας να το επιλυσω Βασικα καθε φορα που κανω συνδεση στο ρουτερ απο εναν συγκεκριμενο υπολογιστη μετα απο 10 λεπτα με πεταει εκτος συνδεσης και κανει επανεκκινηση το ρουτερ απο μονο του. Οταν ειναι συνδεδεμενος αλλος υπολογιστης και οχι αυτος τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημμα απολυτως. Το εχω δοκιμασει με τουλαχιστον 3 pc μηπως εχετε καμοια ιδεα .?
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 αν στο κανει μονο με αυτο θα δοκιμαζα με αλλους drivers για την καρτα μεχρι αλλο firmware για το συγκεκριμενο router οπως επισης και ελεγχο στο pc για ιο μηπως ανοιγει τρελλα connections και φρικαρει το ρουτερ.ανοιγεις κανα p2p και στο κανει αυτο?με τα αλλα pc ολα οκ>?
zatara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 αν στο κανει μονο με αυτο θα δοκιμαζα με αλλους drivers για την καρτα μεχρι αλλο firmware για το συγκεκριμενο router οπως επισης και ελεγχο στο pc για ιο μηπως ανοιγει τρελλα connections και φρικαρει το ρουτερ.ανοιγεις κανα p2p και στο κανει αυτο?με τα αλλα pc ολα οκ>? με τα αλλα pc ολα καλα το θεμα ειναι οτι δεν εκανα καμια εγκατασταση νεου driver για να μου βγαλει αυτο το σφαλμα . Για ιο εψαξα αλλα παλι δεν βρηκα τιποτα με nod32 δεν ανοιγω κανενα p2p τωρα για firmware παιζει να φταιει αυτο ?αφου με τα αλλα pc δουλευει κανονικα . Στην αρχη για 5 μηνες δουλευε κανονικα το Pc με το router:shifty:
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 εγω απλα σου ειπα να κανεις εγκατασταση νεου driver για την καρτα.μπορει και κατι αλλο να ειναι απο καποιο update κτλ.αλλιως θα τραβαγα κανα format στο Pc για δοκιμη.firmware το ειπα μπας και στρωσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.