Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Plex 860A??

bill77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!!!:-) το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης :

προσφατα εγινα κατοχος ενος Plextor 860A σε αντικατασταση του παλαιμαχου Pioneer 115D ;) ολα καλα στην εγκατασταση και οι πρωτες εγγραφες ΟΚ......το προβλημα? σε οσα δισκακια εχω γραψει ταινιες (ειτε σε avi ειτε σε mpg,mpeg κτλ) και μεχρι τωρα τις εβλεπα ανετα στο LG (RH277H) dvd recorder, ξαφνικα σταματησε να αναγνωριζει τους δισκους.......οποτε αλλαξα παλι recorder στο pc ξανα 115D :P αλλαξα και εκδοση του Νερωνα, δισκακια κτλ

τωρα, με οποιο μηχανακι γραψω ταινια απο το pc μου, σε οποιοδηποτε δισκακι, με οποιαδηποτε ταχυτητα, ΔΕΝ τα διαβαζει το επιτραπεζιο LG :mad:

και βεβαια δοκιμασα να γραψω στα ιδια δισκακια, τις ιδιες ταινιες σε λαπτοπ φιλου.....το αποτελεσμα??το επιτραπεζιο τα παιζιε κανονικοτατα :X μηπως να πεταξω το pc μου????και να [αρω mac?:mrgreen:

οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη :-D

Δημοσ.

δυστυχως το plex 860Α ειναι καινουργιο και δεν εχω βρει κατι σε firmware ακομα......στο pioneer περασα μια νεα εκδοση (1.22) αλλα το προβλημα εξακολουθει....μηπως τα'χει παιξει ο δισκος του pc???

Δημοσ.

Και με φορμαρισμα του σκληρου δισκου του πισι η κατασταση παραμενει η ιδια.....καμια ιδεα?????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...