bohemian83 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Γεια σας παιδια! Εχω ενα τεραστιο προβλημα. Ειχα το notebook μου πανω στο κρεβατι και σε καποια στιγμη εσβησε απο μονο του. Το αναψα και απο τοτε το μονο που κανει ειναι να μπαινει στην πρωτη οθονη των Windows, βγαζει πολυ συντομα μια BSOD με αυτο το κειμενο: STOP: c000021a {Fatal System Error}The Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000034 (0x00000000 0x0000000) The system has been shutdown. Στην συνεχεια γινεται επανεκκινηση και η διαδικασια επαναλαμβανεται. Εκανα μια επανεγκατασταση τα Windows (χωρις φορματ) αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Ξερω οτι τα δεδομενα μου ειναι στον σκληρο (μεσω ενος recovery cd που εχει ενα προγραμμα ανακτησης δεδομενων) αλλα δεν μπορω να τα μεταφερω και να κανω φορματ. Υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που μπορω να κανω για να τα ανακτησω? Υποψην οτι δεν μπορω να μπω στα windows καθολου.
nikos903 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Με κανένα live-cd δοκίμασες; Όπως Ubuntu, βάζεις και έναν εξωτερικό και θα τον δέι λογικά...
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες "επανεγκατάσταση χωρίς format" εννοείς repair; Τι λειτουργικό έχεις;
bohemian83 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Όταν λες "επανεγκατάσταση χωρίς format" εννοείς repair; Τι λειτουργικό έχεις; Εκανα boot με το CD των Windows, επελεξα την κανονικη εγκατασταση και αφου βρηκε την ηδη υπαρχουσα εγκατασταση την εκανα repair. Ουσιαστικα ειναι εγκατασταση απο πανω. Windows XP Home εχω.
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δες ΕΔΩ μια αναφορά για το πρόβλημα. Προσπάθησε να πατήσεις f8 όταν ξεκινάει το laptop και να επιλέξεις "Τελευταίες γνωστές ρυθμίσεις..."
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Οσον αφορα τα δεδομενα σου παντως το παρακατω λογικα θα δουλεψει κανονικα Με κανένα live-cd δοκίμασες; Όπως Ubuntu, βάζεις και έναν εξωτερικό και θα τον δέι λογικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.