Προς το περιεχόμενο

Πολυ μεγαλο προβλημα, Windows Logon Process fatal error

bohemian83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!

Εχω ενα τεραστιο προβλημα. Ειχα το notebook μου πανω στο κρεβατι και σε καποια στιγμη εσβησε απο μονο του. Το αναψα και απο τοτε το μονο που κανει ειναι να μπαινει στην πρωτη οθονη των Windows, βγαζει πολυ συντομα μια BSOD με αυτο το κειμενο:

STOP: c000021a {Fatal System Error}

The Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000034 (0x00000000 0x0000000)

The system has been shutdown.

Στην συνεχεια γινεται επανεκκινηση και η διαδικασια επαναλαμβανεται. Εκανα μια επανεγκατασταση τα Windows (χωρις φορματ) αλλα δεν λυθηκε το προβλημα. Ξερω οτι τα δεδομενα μου ειναι στον σκληρο (μεσω ενος recovery cd που εχει ενα προγραμμα ανακτησης δεδομενων) αλλα δεν μπορω να τα μεταφερω και να κανω φορματ. Υπαρχει καποιο προγραμμα η κατι που μπορω να κανω για να τα ανακτησω? Υποψην οτι δεν μπορω να μπω στα windows καθολου.

Δημοσ.
Όταν λες "επανεγκατάσταση χωρίς format" εννοείς repair;

Τι λειτουργικό έχεις;

Εκανα boot με το CD των Windows, επελεξα την κανονικη εγκατασταση και αφου βρηκε την ηδη υπαρχουσα εγκατασταση την εκανα repair. Ουσιαστικα ειναι εγκατασταση απο πανω.

Windows XP Home εχω.

• Moderators
Δημοσ.

Οσον αφορα τα δεδομενα σου παντως το παρακατω λογικα θα δουλεψει κανονικα

Με κανένα live-cd δοκίμασες; Όπως Ubuntu, βάζεις και έναν εξωτερικό και θα τον δέι λογικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...