Προς το περιεχόμενο

'Οσο το δυνατόν λιγότερος θόρυβος στο PC μου

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

( και ακόμα - το απλούστερο - μερικές φορές η θέση του κουτιού στον χώρο είναι το πρόβλημα για την φασαρία που αντιλαμβανόμαστε :-D )

Δημοσ.

Αυτό ξαναπές το.

Όπως επίσης και η ακουστική μας ευαισθησία.

Η χαμηλή φωνή της γειτόνισσας, και η αθόρυβη μηχανή του Γιωργάκη από τον πρώτο.

Δημοσ.

Πάντως ο 720 είναι αρκετά cool cpu και passive friendly! Μπας και ακούγεται κανένα psu;

Αυτό ξαναπές το.

Βαριέμαι... ξαναδιάβαστω μόνος σου :P

Αχαααα καλλλόοοο εεεεε;

Δημοσ.
Άμα χαϊδεύεις-πασπατεύεις (ξέρεις εσύ) τα πλαϊνά του κουτιού και γενικότερα, μειώνεται ο θόρυβος;

'Οχι δε μειώνεται.

Δημοσ.
'Οχι δε μειώνεται.

Μήπως δημιουργείται βουητό λόγω κακού σχεδιασμού airflow στο case;

Σε αντίστοιχη περίπτωση μου έχει τύχει να βγάζω το πλαϊνό και ο θόρυβος να εξαφανίζεται.

Δημοσ.

Τσέκαρε μήπως και το τροφοδοτικό σου βγάζει θόρυβο. Κάποια είναι ποιο θορυβώδη και από μανήσιες cpu coolers.

Tώρα είδα ότι έχεις το 520. Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι αρκετά αθόρυβο

Δημοσ.

Λοιπόν δεν διάβασα όλα τα προηγούμενα ποστς αλλά μια καλή λύση που την έχω κάνει και εγώ είναι η εξής.....

Από 1 θύρα της μητρικής για fan βγάζω Υ (από 1 σε 2 θύρες για fan) και πάει λέγοντας και έχω συνέσει όλους τους ανεμηστήρες εκεί (εκτός του τροφοδοτικού...είναι αθόρυβο όμως και γενικά δεν το πειράζω γιατί δεν ξέρω σε τι θερμοκρασία πρέπει να παίζει). Τώρα φαντάσου 5ανεμηστήρες συνεδεμένοι όλοι να καταλήγουν σε 1 καλώδιο το οποίο το έχω συνδέσει με ένα zalman controller (4-5€ έχει) και το έχω στο ελάχιστο....Είναι όλοι πολλοί ήσυχοι και ακόμα και σε παιχνίδια δεν έχω πρόβλημα...Δεν χρειάζεσαι έντονο αέρα για χαμηλές θερμοκρασίες απλά καλό airflow...

Δημοσ.

Το airflow νομιζω είναι αρκετά καλό, έχω συμμαζέψει τα καλώδια όσο καλύτερα μπορούσα. Θα βάλω και φωτό να δείτε.

Δημοσ.
Το airflow νομιζω είναι αρκετά καλό, έχω συμμαζέψει τα καλώδια όσο καλύτερα μπορούσα. Θα βάλω και φωτό να δείτε.

Δεν είναι θέμα καλομαζεμένων καλωδίων, είναι θέμα κατασκευής υποθέτω και θορύβου που προκαλεί η ροή του αέρα, (οι γνώσεις φυσικής με προδίδουν να το εξηγήσω περισσότερο) δοκίμασε να βγάλεις για λίγο τελείως το πλαϊνο.

;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...