Προς το περιεχόμενο

περίεργο πρόβλημα με παράθυρα στα windows xp

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πρώτη φορά μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα....

Όπως όλοι έχουμε δει όταν κάνουμε διπλό κλικ σε ένα exe εικονίδιο μιας εφαρμογής ώστε να προβούμε σε εγκατάσταση ανοίγει ένα μικρό παραθυράκι που λέει στον τίτλο "Ανοιγμα αρχείου - Προειδοποίηση ασφάλειας" και έχει δυο επιλογές "Αποδοχή" και "Ακυρο", τώρα άμα κάνουμε 1 κλικ καπου έξω από αυτό το παράθυρο θα γίνει 1 από τα 2 παρακάτω:

1) η θα κάνει έναν ήχο "μπιπ" των windows και θα αναβοσβίσει η μπάρα που έχει τον τίτλο του ανοιγμένου παραθύρου και δεν θα μπορούμε να κάνουμε τπτ άλλο μέχρι να πατήσουμε ή "Αποδοχή" ή "Ακυρο"...

ή

2) θα μπορέσουμε να κάνουμε οτιδήποτε και το παρόν παράθυρο θα μπεί πίσω από άλλο παράθυρο για πχ που έχουμε κάνει κλικ

Εμένα μου συμβάινει το 1ο μόνο που αντί να κάνει μια φορά αναβόσβημα του παραθύρου και να ακουστεί ο ήχος μια φορά...το κάνει συνεχόμενα πάρα πολύ γρήγορα ασταμάτιτα και αναγκάζομαι να πατάω επαναλαμβανόμενα κλικ στο "Χ" μέχρι μετά από περίπου 20" να κλείσει....

Καμια ιδέα??

Δημοσ.

Άμα μπορείς κατέβασε αυτό και πάτα να ανοίξει και μετά πάτα κάπου αλλού να μου πεις τι κάνει....http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/CatalystAGPHotfix.aspx το 1ο για πχ....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:53 ----------

EDIT!!!

Λοιπόν μόλις πρόσεξα το εξής....

Λοιπόν ας πούμε ότι έχω έναν web browser σε μεγάλο παράθυρο και τον explorer των windows σε ένα πιο μικρό έτσι ώστε να μπορώ να δω από πίσω τον internet browser....λοιπον μέσα στο μικρό παράθυρο έχει και το αρχείο εγκατάστασης....κάνω λοιπόν διπλό κλικ πάνω του και μετά άμα κάνω κλικ οπουδήποτε εκτός από του μικρού παραθύρου (δλδ ουσιαστικά 2 επιλογές έχω...ή να κάνω κλικ στο taskbar ή να κάνω κλικ στον web browser...τότε όλα καλά με πετάει κατευθείαν στο παράθυρο που επέλεξα...

ΑΝ ΟΜΩΣ κάνω κλικ μέσα στο παράθυρο του windows explorer (που είναι το μικρό) τότε θα κάνει αυτό το συνεχόμενο αναβόσβημα.....μετά από δοκιμές άμα στο καπάκι πατήσω κάπου αλλού (έξω από το μικρό παράθυρο) σταματάει να το κάνει....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:15 ----------

Ένα άλλο άσχετο που μου κάνει τώρα τελευταία (και μετά το φορματ) είναι να πατάω από έναρξη επιλογή ρεσταρτ και να μην κάνει....:S

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...