elven Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Έχει βρει κανείς κανα τρικ για να παίζει το Zune 4.0 avi αρχεία και να τα προσθέτει στα libraries; Λίγο σπαστική η μετατροπή σε mp4 κλπ άλλα
Street-Fighter Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Για ταινίες και έτσι? Για video clips πάντως τα μετατρέπω και εγω σε mp4 υπάρχει και το http://www.zuneconverter.net/ τσέκαρε και εκεί μπας..
elven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ναι για τα βίντεο. Μπα δεν θέλω converter,έχω το Format Factory για αυτό,έλεγα μπας κι έχει κανα κολπάκι
Street-Fighter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ελα βρε για ταινίες βάζε τον media player αντε windows media center
elven Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Είναι πολύ γαμάτο προγραμματάκι για να χρησιμοποιώ άλλο Tα χω όλα σε mp4 αλλά έλεγα μπας και γλυτώσω αυτή τη διαδικασία.
Street-Fighter Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Είναι πολύ γαμάτο προγραμματάκι για να χρησιμοποιώ άλλο Tα χω όλα σε mp4 αλλά έλεγα μπας και γλυτώσω αυτή τη διαδικασία. Για video clips μπορεις να κατεβάζεις απο vuze το οποιο εχει αυτόματο μετατροπέα για itunes κλπ δηλαδή τα κανει mp4 αυτόματα απο mkv αν και ειναι γρήγορο καμιά φορά κανει κανα πρόβλημα φυσικά γιατι ακόμα ειναι σε beta. Για music και videoclips καλα ειναι εως υπέροχα.Βασικά όταν το έπιασα στα χερια μου παράτησα αμέσως το αγαπημένο itunes
elven Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 itunes σε Windows ποτέ δεν έβαλα λόγω της απαίτητσης να μπει και το Quicktime,σε OSX86 που είχα το itunes με την καμία δεν θα το λεγα ανώτερο του zune,ούτε καν δλδ. Το media monkey είχα. Ωραία για avi δεν παίζει κάτι,για το font size των υπότιτλων;
Street-Fighter Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ωραία για avi δεν παίζει κάτι,για το font size των υπότιτλων; Bρε jukebox ειναι οχι home cinema
elven Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε εκτός απο τη μουσική είναι γαμάτο και για τα videos και τις ταινίες. Εγώ φταίω; Τα χω οργανώσει όλα με αυτό(μουσική,βίντεα,ταινίες) Όλα σε ένα τα θέλω,σιγά μη βάλω 40 προγράμματα,ένα για βίντεο,ένα για μουσική κτλ κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.