kirimis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 παιδια εγω και απο τις 3 εταιρείες δοκιμασα στικακια με "3g internet" και είναι όλα επιεικώς απαράδεκτα με χειροτερο αυτό της wind, μετριο cosmote, και καλυτερο (απο τα 3) το vodafone. Πολυ ξενερα...και φανταστείτε απο dsl εχω conn-x@2 mbps Οταν λες επιεικως απαραδεκτα? Γιατι εμενα η εμπειρια μου λεει πως ειναι σαφως καλυτερα απο χρηση κινητου ως μοντεμ! Επισης επειδη εδω και 20 μερες ειμαι αναγκαστικα με 3G by Vodafone.... εχω μεινει αφωνος απο την επιδοση.... εξαιρετικο response και ταχυτητες που φτάνουν τα 300kb/s τουλάχιστον με το 3,6mbps στικ που έχω! Μάλιστα πάει ταχύτερα στο φόρτωμα ιστοσελιδων απο την τεμεκ 24αρα μου απο την Forthnet! Βεβαια έχει σημασία και με τι σήμα και τι φόρτο δικτύου δοκιμάζεις... αλλα τελος πάντων στην περιοχή που είμαι σταθερα επί 20 μέρες "σκοτώνει" χωρις διακυμάνσεις...
Nauseas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παρε Vodafone Mobile Broadband on Demand. Απλα κλασσεις ανώτερο απο το αναπηρο service της WIND. Κοστίζει 57€ (56€ η Wind) τον μήνα και έχεις 30GB traffic με ενα πολύ καλύτερο δίκτυο και ταχύτητες DSL-like. Στην αρχή πάρε το πακέτο με το στικ που θα σου κοστίσει 50€ και θα σου δωσει και 10 μερες.... και μετά θα κάνεις 10ημερες ανανεώσεις με 19€. Το πρόγμαμμα που αναφέρεις είναι αυτό έτσι? Στο site τα λεει λίγο περιεργα, ναι μεν έχεις τις πρώτες 10 μερες δωρεαν αλλα μετά οι χρεώσεις που φαίνεται στο πινακάκι κάτω είναι ολίγον αστρονομικες (2 ώρες 3,5 € ) Εσύ λες οτι, αφου λήξουν οι πρώτες 10 μέρες μετά αγοράζεις πάλι καινούργια sim με το πακέτο των 20€? Το έχει κάνει εσυ και πέτυχε? Εαν ναι τότε ποιο είναι το νόημα των χρεώσεων που φαίνονται στον πίνακα?
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Το πρόγμαμμα που αναφέρεις είναι αυτό έτσι? Στο site τα λεει λίγο περιεργα, ναι μεν έχεις τις πρώτες 10 μερες δωρεαν αλλα μετά οι χρεώσεις που φαίνεται στο πινακάκι κάτω είναι ολίγον αστρονομικες (2 ώρες 3,5 € )Εσύ λες οτι, αφου λήξουν οι πρώτες 10 μέρες μετά αγοράζεις πάλι καινούργια sim με το πακέτο των 20€? Το έχει κάνει εσυ και πέτυχε? Εαν ναι τότε ποιο είναι το νόημα των χρεώσεων που φαίνονται στον πίνακα? Ναι αυτο ειναι το εναλακτικο προγραμμα της Vodafone.Συμφερει πιο πολυ απο της Wind για οποιον ξαφνικα χρειαζεται μερικες ωρες συνδεση και ...τελος. Αν παρεις πακετα των 20 ευρω μπορεις να τα επαναλαβεις αφου παιρνεις καθε φορα αλλη sim και ειναι σαν την πρωτη φορα. Οι χρεωσεις του πινακα ειναι αν δεν αγορασεις αλλο πακετο και χρησιμοποιεις το αρχικο μετα το περας των 10 ημερων.
Nauseas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ναι αυτο ειναι το εναλακτικο προγραμμα της Vodafone.Συμφερει πιο πολυ απο της Wind για οποιον ξαφνικα χρειαζεται μερικες ωρες συνδεση και ...τελος. Αν παρεις πακετα των 20 ευρω μπορεις να τα επαναλαβεις αφου παιρνεις καθε φορα αλλη sim και ειναι σαν την πρωτη φορα. Οι χρεωσεις του πινακα ειναι αν δεν αγορασεις αλλο πακετο και χρησιμοποιεις το αρχικο μετα το περας των 10 ημερων. Μάλιστα.. Η αλήθεια είναι οτι φαίνεται αρκετά καλή επιλογή για ασύρματο χωρίς συμβόλαιο, ευχαριστώ πολύ για την διασάφηση
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μάλιστα.. Η αλήθεια είναι οτι φαίνεται αρκετά καλή επιλογή για ασύρματο χωρίς συμβόλαιο, ευχαριστώ πολύ για την διασάφηση Για καθιμερινη χρηση internet κανενα προγραμμα χωρις συμβολαιο δεν ειναι καλυτερο απο ενα με συμβολαιο. Για περιστασιακη χρηση εξερταται απο τις αναγκες σου.
Nauseas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Για καθιμερινη χρηση internet κανενα προγραμμα χωρις συμβολαιο δεν ειναι καλυτερο απο ενα με συμβολαιο. Για περιστασιακη χρηση εξερταται απο τις αναγκες σου. Οι ανάγκες μου είναι να έχω ιντερνετ 20-25 μέρες, μέχρι να ενεργοποιηθέι η κανονική γραμμή dsl στο σπίτι. Προφανώς δεν θα το χρησημοποιήσω για downloading κτλ. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση, διορθώστε με αν κάνω λάθος
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οι ανάγκες μου είναι να έχω ιντερνετ 20-25 μέρες, μέχρι να ενεργοποιηθέι η κανονική γραμμή dsl στο σπίτι. Προφανώς δεν θα το χρησημοποιήσω για downloading κτλ. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση, διορθώστε με αν κάνω λάθος Για τοσο λιγο φυσικα συμφερει... 3-4 πακετα των 7 ημερων απο wind ή 2-3 πακετα Vodafone σου αρκουν. Για wind κοστος 15 ευρω ανα πακετο και για Vodafone 20 ευρω ανα πακετο.
paylidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οταν λες επιεικως απαραδεκτα? Γιατι εμενα η εμπειρια μου λεει πως ειναι σαφως καλυτερα απο χρηση κινητου ως μοντεμ! Επισης επειδη εδω και 20 μερες ειμαι αναγκαστικα με 3G by Vodafone.... εχω μεινει αφωνος απο την επιδοση.... εξαιρετικο response και ταχυτητες που φτάνουν τα 300kb/s τουλάχιστον με το 3,6mbps στικ που έχω! Μάλιστα πάει ταχύτερα στο φόρτωμα ιστοσελιδων απο την τεμεκ 24αρα μου απο την Forthnet! Βεβαια έχει σημασία και με τι σήμα και τι φόρτο δικτύου δοκιμάζεις... αλλα τελος πάντων στην περιοχή που είμαι σταθερα επί 20 μέρες "σκοτώνει" χωρις διακυμάνσεις... δεν ειχαν τα στικακια προβλημα... η συνδεση ηταν απαραδεκτη(για να πιασω καλυτερο σημα μαλιστα τα εβγαζα στο μπαλκονι με καλωδιο usb 5 m, πολυ σπανια επιανα ταχυτητες download πανω απο 20 kbps σε wind & cosmote και πανω απο 45-50 στη Vodafone... κουραστικά αργα... αλλα για να κανεις τη δουλεια σου για ψιλοπραγματα ειναι οκ...
Sadamiraq Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια πηγα σημερα να παρω το Vodafone broadband on demand και μου λεει ο υπαλληλος οτι δεν εχει αρχισει η υπηρεσια ακομα,σε κανα δυο βδομαδες θα τους φερουν τα πακετα λεει,οτι νανε?Νομιζα οτι υπηρχε αρκετο καιρο ετσι δεν ειναι?Και μενω θεσσαλονικη δεν ειμαι σε κανα χωριο να πω οτι δεν μας "ηρθε" ακομα
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδια πηγα σημερα να παρω το Vodafone broadband on demand και μου λεει ο υπαλληλος οτι δεν εχει αρχισει η υπηρεσια ακομα,σε κανα δυο βδομαδες θα τους φερουν τα πακετα λεει,οτι νανε?Νομιζα οτι υπηρχε αρκετο καιρο ετσι δεν ειναι?Και μενω θεσσαλονικη δεν ειμαι σε κανα χωριο να πω οτι δεν μας "ηρθε" ακομα Εγω ειχα στειλει συναδελφο πριν 10-12 μερες σε κεντρικοτατο καταστημα Vodafone στην Αττικη (στο Themall) και του ειπαν οτι ειχαν ελλειψη.Ετσι αρκεστηκα σε adsm με wind.
Sadamiraq Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ελειψη,οχι οτι ειναι δεν εχει βγει ακομα!Ελεινοι ειναι αυτοι στην vodafone:mad:
arxaggelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Παιδιά αυτές οι 7 ή 10 μέρες (Wind ή Voda) είναι με απεριόριστο όγκο δεδομένων? Έστω κι αν είναι τα περίφημα "απεριόριστα"....30gb της Wind
Sadamiraq Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Να ρωτησω κατι ρε παιδια?Ειμαι τωρα με το Vodafone του ξαδελφου μου,στο μενου απο το στικακι λεει κατι για WLAN τι ενοει ακριβως,οτι μπορεις να πιασεις απο αλλου ιντερνετ η οτι μπορει να δωσει σε αλλες ασυρματες συσκευες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.