Προς το περιεχόμενο

Ασυρματο ιντερνετ χωρις συμβολαιο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θελω να βαλω ασυρματο ιντερνετ χωρις παγιο,δεν ειμαι πολυ καλα πληροφορημενος γιαυτο θελω την βοηθεια σας,

Αποτι εχω ακουσει μονο η Wind προσφερει ADSM χωρις συμβολαιο,μονο με καρτοκινητη,ειναι βεβαια λιγο τσιμπιμενη η τιμη αλλα οκ,το θεμα μου ειναι,αν ισχυει αυτο ακομα και τι κανω?βαζω χρηματα στην καρτα και ενεργοποιω την υπηρεσια και μετα μπορω να το βαλω στο usb φλασακι?Επειδη ακομα δεν περασα απο την Wind,σε e-shop και πλαισιο εχει μονο ενα usb dongle που ειναι της cosmote με 70 ευρω?Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω με καρτα wind?Η να βρω καποιο αλλο usb dongle εδω στο ινσομνια,γτ εχω δει πολυ καλυτερες τιμες απο τα 70 που θελουν για της cosmote,τα φωτα σας :-)

Δημοσ.

Ναι η wind δινει συνδεση 2ή 7 ημερων με 7 ή 15 ευρω και τωρα απο το χωριο που ειμαι για διημερο με αυτο συνδεομαι.Εχω βαλει την sim σε στικακι Vodafone και δουλευει κανονικα.

Εναλακτικα μπορεις να βαλεις την sim σε κινητο με modem να το συνδεσεις με καλωδιο με pc και να μπεις με αυτο.

Δημοσ.

Ααααα ορεα,και αμα θελει προγραμα της wind για να παιξει?Τι ενοεις κινητο με μοντεμ?Εχω το νοκια 5800,δλδ μπορουμε να παρακαμψουμε το στικακι?

Δημοσ.
Ααααα ορεα,και αμα θελει προγραμα της wind για να παιξει?Τι ενοεις κινητο με μοντεμ?Εχω το νοκια 5800,δλδ μπορουμε να παρακαμψουμε το στικακι?

Φυσικα μπορουμε να παακαμψουμε τα στικακια για wind τουλαχιστον που εχω δοκιμασει και δεν χρειαζομαστε κανενα προγραμμα αν το κινητο εχει modem ενσωματομενο.Τα πιο πολλα κινητα πλεον εχουν modem οπως και το 5800.

Για vodafone και cosmote δεν ξερω αν γινεται χωρις στικακι.

Δημοσ.

Δλδ εγω τωρα μπορω να παρω μια καρτα wind να την βαλω στο 5800 να βαλω 15 ευρω και ενεργοποιω το προγραμμα,συνδεω το κινητο με το λαπιτοπ και ειμαστε ετοιμοι?Τοσο απλο?

Δημοσ.
Δλδ εγω τωρα μπορω να παρω μια καρτα wind να την βαλω στο 5800 να βαλω 15 ευρω και ενεργοποιω το προγραμμα,συνδεω το κινητο με το λαπιτοπ και ειμαστε ετοιμοι?Τοσο απλο?

Περιπου...Πρεπει να επιλεγξεις την υπηρεσια non stop στελνοντας ενα sms, δεν θυμαμαι σε ποιο αριθμο ,μετα να φτιαξεις μια συνδεση μεσω τηλεφωνου με αριθμο κλισης *99# , χωρις username/pasword και μετα να στειλεις sms στο 19595 με κειμενο NS2 ή NS7 αναλογα για ποσσες μερες θελεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:01 ----------

Να σημεωσω οτι με οποια απο τις παραπανω συνδεσεις επιλεγξεις αν εκει που εισαι δεν εχεις 3G σημα η συνδεση θα σερνετε οπως εμενα τωρα σε ενα χωριο της Μεσσηνιας.

Δημοσ.
Περιπου...Πρεπει να επιλεγξεις την υπηρεσια non stop στελνοντας ενα sms, δεν θυμαμαι σε ποιο αριθμο ,μετα να φτιαξεις μια συνδεση μεσω τηλεφωνου με αριθμο κλισης *99# , χωρις username/pasword και μετα να στειλεις sms στο 19595 με κειμενο NS2 ή NS7 αναλογα για ποσσες μερες θελεις.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:01 ----------

Να σημεωσω οτι με οποια απο τις παραπανω συνδεσεις επιλεγξεις αν εκει που εισαι δεν εχεις 3G σημα η συνδεση θα σερνετε οπως εμενα τωρα σε ενα χωριο της Μεσσηνιας.

Οταν λες να παρω αυτον τον αριθμο που λες,θα το κανω οταν το εχω σε συνδεση με το λαπτοπ?Αμα δεν εχω 3g θα πιανει gprs και ετσι ε?Πως μπορω να δω αν εχω 3g σημα και ποσο?Καπως πρεπει να το ειχα δει αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω

Ακυρο για τι 3G το βρηκα τελικα,εχω full σημα με cosmote βεβαια,μολις παρω την καρτα wind θα το κοιταξω και αυτο

Δημοσ.
Οταν λες να παρω αυτον τον αριθμο που λες,θα το κανω οταν το εχω σε συνδεση με το λαπτοπ?Αμα δεν εχω 3g θα πιανει gprs και ετσι ε?Πως μπορω να δω αν εχω 3g σημα και ποσο?Καπως πρεπει να το ειχα δει αλλα δεν μπορω να το ξαναβρω

Ακυρο για τι 3G το βρηκα τελικα,εχω full σημα με cosmote βεβαια,μολις παρω την καρτα wind θα το κοιταξω και αυτο

Το full σημα δεν ξερω αν απαραιτητα σημαινει και 3g και δεν ξερω πως μπορεις να το δεις μιας κια εγω απο εδω που ειμαι δεν εχω σιγουρα και δεν το εχω ψαξει.Δεν καλεις απο το κινητο το *99# αλλα μεσω του laptop απο το εικονιδιο συνδεσης που εχεις φτιαξει απο τον πινακα ελεγχχου , συνδεσεις .

Δημοσ.

Οχι το εβαλα μονο σε δικτυο 3g και ηταν φουλ αρα σωστο πρεπει να ειναι,για την συνδεση θα σε ενοχλησω οταν παρω την καρτα σε πμ :-) α και κατι τελευταιο,υπαρχει καποια απο τις αλλες δυο καρτοκινητες με ιντερνετ οπως προσφερει η wind?Δεν εχω ακουσει κατι,επειδη θα το κανω αυτο με το κινητο που ειπες,θα δουψει σιγουρα?το εχεις κανει?

Δημοσ.
Καλησπερα,θελω να βαλω ασυρματο ιντερνετ χωρις παγιο,δεν ειμαι πολυ καλα πληροφορημενος γιαυτο θελω την βοηθεια σας,

Αποτι εχω ακουσει μονο η Wind προσφερει ADSM χωρις συμβολαιο,μονο με καρτοκινητη,ειναι βεβαια λιγο τσιμπιμενη η τιμη αλλα οκ,το θεμα μου ειναι,αν ισχυει αυτο ακομα και τι κανω?βαζω χρηματα στην καρτα και ενεργοποιω την υπηρεσια και μετα μπορω να το βαλω στο usb φλασακι?Επειδη ακομα δεν περασα απο την Wind,σε e-shop και πλαισιο εχει μονο ενα usb dongle που ειναι της cosmote με 70 ευρω?Δεν μπορω να το χρησιμοποιησω με καρτα wind?Η να βρω καποιο αλλο usb dongle εδω στο ινσομνια,γτ εχω δει πολυ καλυτερες τιμες απο τα 70 που θελουν για της cosmote,τα φωτα σας :-)

Παρε Vodafone Mobile Broadband on Demand. Απλα κλασσεις ανώτερο απο το αναπηρο service της WIND. Κοστίζει 57€ (56€ η Wind) τον μήνα και έχεις 30GB traffic με ενα πολύ καλύτερο δίκτυο και ταχύτητες DSL-like. Στην αρχή πάρε το πακέτο με το στικ που θα σου κοστίσει 50€ και θα σου δωσει και 10 μερες.... και μετά θα κάνεις 10ημερες ανανεώσεις με 19€.

Πριν ημουν με Wind και απλα δεν υπαρχει επαφη...

Επίσης δεκαετιες τωρα ολα τα κινητα ειναι Modem στην ουσια.... Αν δοκιμάσεις με το 5800... καντο μέσω USB και οχι μεσω Bluetooth την συνδεση. Παντως τα 3G stick ειναι σαφως καλύτερα γι αυτο τον σκοπο.

Δημοσ.
Οχι το εβαλα μονο σε δικτυο 3g και ηταν φουλ αρα σωστο πρεπει να ειναι,για την συνδεση θα σε ενοχλησω οταν παρω την καρτα σε πμ :-) α και κατι τελευταιο,υπαρχει καποια απο τις αλλες δυο καρτοκινητες με ιντερνετ οπως προσφερει η wind?Δεν εχω ακουσει κατι,επειδη θα το κανω αυτο με το κινητο που ειπες,θα δουψει σιγουρα?το εχεις κανει?

Με wind το εχω κανει και με κινητο και με στικακι και δουλευει 100%.Προπληρωμενο χρονο δινει και η Vodafone. για ψοσμοτε δεν νομιζω ακομα.Απο Κυριακη που θα ειμαι Αθηνα τα λεμε πιο καλα.

Δημοσ.

Μαλιστα,δλδ υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα,μπορω να κανω να το κανω και αυτο με το κινητο και να γλυτωσω τα εξοδα του στικ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ----------

Μαλιστα,ισως προτιμησω της Vodafone τοτε γιατι αυτη την στιγμη ειμαι μεσω vodafone και πεταει,οποτε θα εχω εγγυημενα καλη ταχυτητα,αλλα θα γινει να το κανω μεσω κινητου?

Δημοσ.
Μαλιστα,δλδ υπαρχει και αυτη η πιθανοτητα,μπορω να κανω να το κανω και αυτο με το κινητο και να γλυτωσω τα εξοδα του στικ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:40 ----------

Μαλιστα,ισως προτιμησω της Vodafone τοτε γιατι αυτη την στιγμη ειμαι μεσω vodafone και πεταει,οποτε θα εχω εγγυημενα καλη ταχυτητα,αλλα θα γινει να το κανω μεσω κινητου?

Σου ξαναειπα οτι με κινητο γινεται με wind.Με επιφυλαξη αλλα με τις αλλες δυο θελεις οπωσδηποτε στικακι.

Δημοσ.

παιδια εγω και απο τις 3 εταιρείες δοκιμασα στικακια με "3g internet" και είναι όλα επιεικώς απαράδεκτα με χειροτερο αυτό της wind, μετριο cosmote, και καλυτερο (απο τα 3) το vodafone. Πολυ ξενερα...και φανταστείτε απο dsl εχω conn-x@2 mbps

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...