nurse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Οπως ξαναεγραψα εχω την ιδια μητρικη και δεν χρειαστηκα drivers για τα 7. Και εμένα σαν υλικό το αναγνώρισαςν τα 7 αλλα... Υπάρχουν κάποια θέματα όπως τα utilities της ASUS τα οποία δεν είναι συμβατά με τα 7. Επίσης προσωπικά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα μετά τα 7 όπως οι ενεργοποιημένες usb θύρες και τα ενεργοποιημένα fan. Αυτό συμβαίνει όταν αδρανοποιείτε ο υπολογιστής στη συνέχεια τον ενεργοποιώ και τον κλείνω με τερματισμό. (κλίνει ο υπολογιστής αλλά με ενεργοποιημένους του εξωτερικούς σκληρούς και τα φαν) Είναι προφανές ότι είναι θέμα οδηγών και αφού διαπίστωσα ότι ευτυχώς η asus κυκλοφόρησε κάτι σαν οδηγούς, φαντάστηκα ότι είναι η αρχή του τέλους του προβλήματός μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα αυτές τις ημέρες ότι οι οδηγοί αυτοί κατέβηκαν από την ιστοσελίδα της ASUS και προφανώς η κάθε υποστήριξη της σχετικά καινούριας p5kc από την εταιρία για τα win7.
anergos13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Και εμένα σαν υλικό το αναγνώρισαςν τα 7 αλλα...Υπάρχουν κάποια θέματα όπως τα utilities της ASUS τα οποία δεν είναι συμβατά με τα 7. Επίσης προσωπικά αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα μετά τα 7 όπως οι ενεργοποιημένες usb θύρες και τα ενεργοποιημένα fan. Αυτό συμβαίνει όταν αδρανοποιείτε ο υπολογιστής στη συνέχεια τον ενεργοποιώ και τον κλείνω με τερματισμό. (κλίνει ο υπολογιστής αλλά με ενεργοποιημένους του εξωτερικούς σκληρούς και τα φαν) Είναι προφανές ότι είναι θέμα οδηγών και αφού διαπίστωσα ότι ευτυχώς η asus κυκλοφόρησε κάτι σαν οδηγούς, φαντάστηκα ότι είναι η αρχή του τέλους του προβλήματός μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα αυτές τις ημέρες ότι οι οδηγοί αυτοί κατέβηκαν από την ιστοσελίδα της ASUS και προφανώς η κάθε υποστήριξη της σχετικά καινούριας p5kc από την εταιρία για τα win7. Επιβεβαιωνω το προβλημα με τα fans και τους δισκους σε windows 7 x64
Street-Fighter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Επιβεβαιωνω οτι κατι εχετε κανει δεν εχω τετοιο προβλημα.
ragousis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια δεν μπορω να βρω πουθενα τα drivers για την καρτα ηχου μου που ειναι ενσωματομενη με στην motherboard(p5kc).Μπορειτε να μου πειτε ακριβως το site και που θα απευθυνθω ακριβως μεσα στο site?Θα το εκτιμουσα πολυ γιατι εχο απελπιστει πληρως... Ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Η μητρική σου έχει το τσιπάκι/codec Realtek ALC883 για τον ήχο. Μπορείς κάλλιστα να κατεβάσεις drivers από το site της Realtek.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια δεν μπορω να βρω πουθενα τα drivers για την καρτα ηχου μου που ειναι ενσωματομενη με στην motherboard(p5kc).Μπορειτε να μου πειτε ακριβως το site και που θα απευθυνθω ακριβως μεσα στο site?Θα το εκτιμουσα πολυ γιατι εχο απελπιστει πληρως... Ευχαριστω Γιατι χρειαζεσαι drivers . Τι windows εχεις ? Εμενα τα 7 την βλεπουν μονα τους.
ragousis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Ρε παιδια εγω δεν εχω ηχο...Windows 7 αλλα δεν ξερω τι παιζει.Θα μπω παλι στην Realtec και θα σας πω αν βγαλω ακρη.απο αυτο το link να το κατεβασω?http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
parsifal Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Θα μπω παλι στην Realtec και θα σας πω αν βγαλω ακρη.απο αυτο το link να το κατεβασω?http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=14&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false Ναι, αυτό είναι το link.
nurse Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Επανέρχομαι στο θέμα που υπάρχει με την Asus p5kc όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά πραγματικά ας αποφασίσουν οι επίσημοι ιστότοποι της Microsoft και της Asus κυρίως για το εάν είναι συμβατή ή όχι με τα 7. Όντως τα Windows 7 64 που έχω εγκατέστησαν τους απαραίτητους οδηγούς για την P5KC. Όχι όλους όμως. Αυτούς με τον ήχο πρέπει να τους κατεβάσεις από την realteck. Αρχικά στην ιστοσελίδα της ASUS αναρτήθηκαν κάποιοι οδηγοί οι οποίοι μετά από λίγες ημέρες κατέβηκαν, με καμία δυνατότητα επιλογής πλέων του λειτουργικού 7 από το αντίστοιχο μενού της για κατέβασμα των οδηγών. http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=fFZ8oUIGmLpwNMjj&content=download Από την αρχή και μέσα στα αρχεία που μπορούσες να κατεβάσεις δεν υπήρχαν utilities όπως υπάρχουν στις άλλες εκδώσεις λογισμικού για τα υπόλοιπα λειτουργικά. Επίσης στο αντίστοιχο ιστότοπο της Microsoft. Αρχικά και πριν την κυκλοφορία των Windows 7 και για κανένα δίμηνο μετά είχε ως συμβατή την μητρική με το λειτουργικό. Τώρα ;;;;; απλά το ψάχνει...να δει εάν είναι συμβατή. https://www.microsoft.com/windows/compatibility/windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=ASUS%20P5KC%20AiLifestyle%20Series%20ATX%20-%20iP35%20Motherboard&v=ASUS&uid=P5KCGREEN&pf=0&pi=0&s=p5kc&os=32-bit Τι να σας πω;;; Προσωπικά για να σταματήσω το πρόβλημα με τα ανεμιστηράκια και τις θύρες USB που λειτουργούσαν μετά το κλείσιμο του υπολογιστή (παραπέμπω σε πιο πάνω ποστ) (να σημειώσω ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα οι ρυθμίσεις του bios όπως πρότεινε ο φίλος πιο πάνω)... απενεργοποίησα τελικά το hibernation από τη διαχείριση ενέργειας του λειτουργικού. (Όλα τα προβλήματα ξεκινούσαν μετά την αδρανοποίηση του συστήματος). Τέρμα η οικονομία στο ρεύμα .... Αυτά τα νεότερα όποιος έχει κάτι καινούριο ας ποστάρει..
parsifal Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Γιατί δεν κατεβάζεις drivers από τα sites των επιμέρους κατασκευαστών των υποσυστημάτων της μητρικής για να ξεμπερδεύεις; Π.χ. driver για το P35 Express chipset από το site της Intel, driver για τον ήχο από το site της Realtek και ούτω καθεξής; Όσο για το πρόβλημα που αναφέρεις, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι οφείλεται στους drivers. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ACPI bug της μητρικής και να χρειάζεται BIOS update στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση που δίνει η ASUS.
nurse Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Γιατί δεν κατεβάζεις drivers από τα sites των επιμέρους κατασκευαστών των υποσυστημάτων της μητρικής για να ξεμπερδεύεις; Π.χ. driver για το P35 Express chipset από το site της Intel, driver για τον ήχο από το site της Realtek και ούτω καθεξής; Όσο για το πρόβλημα που αναφέρεις, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι οφείλεται στους drivers. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ACPI bug της μητρικής και να χρειάζεται BIOS update στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση που δίνει η ASUS. Της Ιntel δεν χρειάστηκε, μόνο της realtek κατέβασα. Έχω το τελευταίο bios (1203) που έχει δώσει η asus για την p5kc εδώ και κανένα χρόνο (εάν δεν με απατά η μνήμη μου) και φυσικά δεν έχει αλλάξει από τότε...
Street-Fighter Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Εγω παλι γιατι ειμαι οκ; ---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ---------- Δεν εχω περασει ουτε εναν driver ολα δουλευουν μονα τους αψογα.
phanispal Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Δημοσ. 14 Απριλίου 2010 Διαφορετικό revision perhaps; Ή δεν τίθεται τέτοιο θέμα;
nurse Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Εγω παλι γιατι ειμαι οκ; ---------- Προσθήκη στις 22:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:52 ---------- Δεν εχω περασει ουτε εναν driver ολα δουλευουν μονα τους αψογα. Το πρόγραμμα διαχείρισης ήχου της realteck υπάρχει εγκατεστημένο στον υπολογιστή σου μέσω των windows; Εμένα πάντως όχι. Έχεις σύστημα ήχου 5,1 στον υπολογιστή σου; Εάν όχι τότε δεν θα σε προβληματίσει ο HD ήχος. Μετά την εγκατάσταση, τον βασικό στερεοφωνικό ήχο θα τον έχεις.. Ποιά έκδοση των windows 7 έχεις; Στο φόρουμ πάντως της ASUS υπάρχει μια σειρά από ερωτήσεις χρηστών για το τι να κάνουν με ανάλογα προβλήματα και ειδικότερα με το θέμα της συμβατότητας με τα windows 7. Η απαντήσεις είναι του τύπου κατέβασέ το από την ιστοσελίδα της reealteck intel klp. Κατά την ταπεινή μου άποψη ας παραδεχτούν - δηλώσουν την μη υποστήριξη της μητρικής και τη μερική συμβατότητα με τα windows 7 και ας αφήσουν τις προτροπές που δικαιολογούνται σε φόρουμ που δεν ανήκουν στη μαμά εταιρία...
Street-Fighter Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 5.1 εχω. Windows 7 x64 ultimate. Δεν εχω εγκαταστήσει τον driver δεν μου χρειάστηκε σε κατι. Με τον ηχο τι πρόβλημα εχεις; Τι ηχεία έχεις;Πως τα έχεις συνδέσει; Ανέβασα τον 32bitο οδηγο σε περίπτωση που εχεις dual boot ή μπορείς να δοκιμάσεις σε 32bita. http://rs87l34.rapidshare.com/files/376027207/Sound_win_7_32bit.tar.gz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.